Dodaj do ulubionych

Tajemnicza galaretka

07.03.06, 22:03
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=38056079&a=38056079
Obserwuj wątek
    • kiniasek Re: Tajemnicza galaretka 07.03.06, 22:15
      no i jest problem...a ja głupia , wstrętna i bezmyślna matka po prostu dupcię
      Pani Córki wycieram i się nie zastanawiam...dziwna jakaś jestem smile))))
      • mmala6 Re: Tajemnicza galaretka 07.03.06, 22:29
        to ja jestem jeszcze bardziej dziwna, bo nie dosc ze wycieram to jeszcze sie nie
        przygladam!
        swoja droga pewnie bym nie wpadla,ze to moze byc cos z pieluszki, hehehe
        • kangur4 Re: Tajemnicza galaretka 07.03.06, 23:05
          A wiecie jak trudno pozbyć się tego "absorbentu" z podłogi? M ze dwa razy
          klapnęła na tyłek, pampers (mokry) pękł, a nogawką dresów posypał się śnieg (a
          propos - kiedy w filmach nie mają budżetu na sztuczny śnieg z profesjonalnej
          firmy, to rozrywają i wysypują pampersy właśnie). Zamieść tego nie sposób, bo
          te "galaretki" czepiają się podłogi jak guma arabska. Wściec się można.
          • z1mka Kangur 08.03.06, 08:53
            Ale jak oni na tych filmach roboią śnieg z tej galarety, to chym potem myją
            puszyste, lśniące włosy gwiazd? Pantin sobie poradzi???
            • z1mka Re: Kangur 08.03.06, 08:54
              chyba pójdę jeszcz spać;P
    • viviene12 no kurcze 07.03.06, 23:05
      a ja juz obstawialam robaki.
    • mooh Re: Tajemnicza galaretka 07.03.06, 23:16
      Ja też zauważyłam te małe okruszki czegoś przezroczystego, ale pomyslałam "O,
      coś się smarcze z pieluchy", wytarłam Zosi tyłek i przeszłam do porządku
      dziennego. Widocznie jestem pozbawiona wyobraźni, bo nie przyszło mi do głowy
      posądzić córkę o wygenerowanie z siebie tych okruszków.
      • hipcia5 Re: Tajemnicza galaretka 07.03.06, 23:21
        he, ja też to przeżywałam i racja cięzko sie to zmiata z podłogi.Najśmieszniejsze było to że mój mąż przebierając syna zostawił te okruszki na rajstopce i włożył do kosza na bieliznę, dobrze że w ostatniej chwili przejrzałam pranie, obróciłam jakos instynktownie rajstopki na duga stronę i wypłukałam te okruchy. A raz zdarzyło mi się wyprać, ale szczególnie nic sie nie działo z praniemsmile
        • mmala6 Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 08:04
          czemu ja przez ponad rok nie wiedzialam zadnych okruszkow?
          Kangur, jak to pampersl pekl??to mozliwe w ogole? no mozliwe, skoro piszesz ale
          takie cuda to mi nawet do glowy nie przyszly..wink
          • wiolkak Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:29
            możliwe, bo jak Kaśke przetrzymam w pampersie to absorbent wyłazi, troszke to
            klejące jest dziadostwo, ale napewno od razu byś załapała co to
            • mmala6 Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:37
              To ja Wam powiem,ze jestescie wredne matki, ze dziecko tak dlugo w pampersie
              trzymacie!o wlasnie! bo mnie-matce porzadnej i idealnej- to nigdy zaden
              absorbent nie wyszedl!
              wink
              • wiolkak Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:39
                sama mi wypominałaś wczoraj skąpstwo, to co się dzisiaj czepiasz!
                • mmala6 Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:41
                  tylko sie utwierdzam w przekonaniu, ze mialam racje!A przez cala noc myslalam o
                  tym, czy Cie nie przeprosic ze sie 'wznioslam',a tu prosze bardzo!znowu woda na
                  moj mlynwink
              • kangur4 Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:41
                Co racja, to racja.
                Ale jak już wczesniej zauważyłaś Mmala, oszczędzam na dziecku, bo mieszkanie
                urządzam. Tu pampersik, tam chusteczka, suchy chlebk zamiast obiadku a kasiuta
                cyk, cyk w skarbonce się odkłada i na kafelki i krany mamwink
                • mmala6 Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:43
                  Kangur, a Ty myslisz, ze na czym ja oszczedzalam zeby kupic kafle?wink
                  • wiolkak Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:44
                    Ty to chyba na sobie, ciągle tylko jabłka jeszwink
                    • mmala6 Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:45
                      hehehe, chcialabymwink
                      • wiolkak Re: Tajemnicza galaretka 08.03.06, 12:47
                        u mnie jest krótka piłka, ja czekoladka, a dziecko w jednym pampersie przez
                        cały dzienwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka