joa8 16.03.06, 16:29 Drogie Moje, jakiś czas temu chwaliłam się wygranym konkursem na opowiadanie w Dziecku, no i teraz mnie wydrukowali Na stronie 78, w kwietniowym numerze. Jakbyście miały ochote, to zajrzyjcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolkak Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 16:32 cholerka! a juz sobie obiecywałam nie kupowac dzieciecych gazet! cóż, ostatni raz Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 16:34 Wiolka, do empiku idz Joa, gratulejszyn, poczytamy, zrecenzujemy Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 16:39 taa, widzę ze dopiero chcesz mnie w koszty wpędzić! moje auto nie jest na gaz i w drodze do Wrocławia spali tyle, ze za te pieniądze mogę sobie kupić wszystkie dostępne na rytnku pisma o tematyce dzieciecej i jeszcze na pizzę skoczę! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 16:41 hehehe, jak juz bedziesz we Wroclawiu to zapraszam do siebie na te te pizze, zawsze to jakas oszczednosc Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 16:44 wiesz, pogoda mi nie leży, kupię to "Dziecko" i odpuszcze sobie resztę Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 16:58 jak tylko przeczytałam post od razu rzuciałm się do gazety i wertuję...szukam 78 i mam. Jeszcze nie czytałam bo dopiero dzisiaj kupiłam i czekam do wieczora aż mała pójdzie spać. Wtedy spokojnie poczytam. Ale miło was zobaczyć w gazecie. Gratulujemy wygranej! Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 18:21 Wiolka, przejrzyj tylko w empiku ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 17.03.06, 08:34 chodzi o to, ze najbliższy empik jest oddalony jakieś 130 km, lepiej kupię Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 dobrze skomentujcie! 16.03.06, 16:57 bo ja za granicą dostępu do tej prasy nie mam, a chciałabym wiedzieć co się tam o mnie pisze, hehehe?... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: dobrze skomentujcie! 16.03.06, 19:29 Myszka, tam o nas nie ma, tylko o Joa i o Antku! Wspomniane sa tez grudniowki 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka przeczytalam w drodze z pracy:-) 16.03.06, 19:27 Po pierwsze: slicznie wygladacie! Jak z reklamy macierzynstwa Po drugie: fajny tekst (czuly, madry,precyzyjnie zbudowany), w wielu punktach zbiezny z moimi odczuciami (tez atomowa rodzina), ja tez "chcialam wielopokoleniowego gniazda, gdzie doswiadczenie starszych pomaga uczyc sie nowego" (do tego stopnia ze sprowadzilam na kilka tygodni mamę Po trzecie: musimy sie umowic na tego drinka! Tylko na razie nie wiem kiedy Ps. A jak remont? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 20:13 A ja czytałam ten tekst wczoraj i nawet poleciłam go mężowi, choc nie wiedziałam przecież, że to Twój Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 20:26 Serdeczne gratulacje, Joa8, jutro pobiegne do kiosku! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 16.03.06, 21:24 gratulejszyn! Musze zadzwonic do mamy, zeby mi kupila ten numer, bo w Irlandii to go za Chiny ludowe nie dostane, a bardzo jestem ciekawa strony 78 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 17.03.06, 08:36 jak będziecie z Myszą grzeczne to Wam zeskanuję i wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
joa8 Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 17.03.06, 10:30 dziękuję Wam Kochane za miłe słowa ) Jak chcecie to zeskanować, to nie ma problemu, ja nie mam sprzętu. Fotką to sama jestem zaskoczona, bo wyglądamy tam tak spokojnie, a to była chyba jedyna setna sekundy, kiedy Antek siedział mi na kolanach. Resztę sesji spędził w torbie fotografa i próbując wywalić taką wielką lampę. Tekst troszkę pocieli, no ale to normalne. Mamo_Olka i inne chętne warszawianki - ja od 27 marca jestem wolna i z rozkoszą z Wami zadrinkuje Remont trwa, tfu, tfu i na razie wszytsko idzie zgodnie z planem. Mój mąż tak nastraszył majstrów, że jestem hetera i jak coś spieprzą, to będą robić od nowa, że dzwonią do mnie non stop Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 17.03.06, 11:59 byłam w kiosku. było tam "moje dziecko", "twoje dziecko", "nasze dziecko", "cudowne dziecko", "piękne dziecko".....i sto innych dzieci. Tylko "Dziecka" nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: jesteśmy w "Dziecku" :-) 17.03.06, 12:09 czyli biegnę do kiosku a tak się zastanawiałam co kupić w tym miesiącu, czy Twoje dziecko czy Dziecko, no i widzę, że źle wybrałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Joa! 18.03.06, 09:04 cos Ty nawypisywała? nigdzie nie mozna już dostac "Dziecka", wszystko wykupione! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Joa! 18.03.06, 09:10 ja dzisiaj śmigam po gazetkę, wczoraj przez to padające badziewko nie byliśmy na spacerku, Wiolka wziąść dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wiolka, 18.03.06, 09:52 zeskanuj dla mnie, zeskanuj, plisssss albo zrob zdjecie cyfrowe (moj maz tak piraci niektore artykuly i bardzo fajnie wychodza) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wiolka, 18.03.06, 11:58 Właśnie próbowałam zrobić zdjęcia artykułu, ale wątpię, żeby ktokolwiek mógł to odczytać Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Ja zeskanuje po 21-ej..:) 18.03.06, 15:44 Jak wrócimy od domu.Kupiłam dzisiaj gazetę, poryczałam się ze wzruszenia. No i co najważniejsze, miałam wrazenie że czytam o sobie. Joa, to nie mogło być lepiej napisane Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Joa! 18.03.06, 12:09 właśnie jestem po lekturze Joa pięknie napisane ps. Wiolka przyjeżdżaj zdobyłam gazetę Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Komu przesłać zdjęcie artykułu 18.03.06, 13:32 mój mąż je zrobił i już da się odczytać, ale niestety jest czarno białe. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wenus, dzieki 18.03.06, 17:16 Swietne zdjecie, wszystko mozna odczytac. Joa, gratuluje. Bardzo mi sie podobalo. Moje pierwsze 6 tyg tez było takie... Czy na tym zdjeciu to Wy jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Wenus! :))) 19.03.06, 10:54 serdeczne dzięki, że o mnie pomyślałaś... )) Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Dzioewyczyny strasznie przepraszam... 19.03.06, 12:01 ale wczoraj mielismy sajgon z Zuzką do północy. Widziałam, że wenus mnie wyręczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Wenus! 19.03.06, 16:51 Bardzo Ci dziekuje! Wieczorkiem przeczytam, bo teraz Szafka mnie za nogawki ciagnie i nie moge sie skupic Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Wenus! 04.04.06, 16:07 Joa, wybacz, że tak późno się melduję z pochwałami, ale byłam "zaginięta" Przeczytałam (specjalnie dla Was zakupiłam "dziecko"!!!). Bardzo ciepły tekst. Optymizmem powiało, że hej. I dobrze, bo ostatnio same narzekania czytam "jak to mi dziecko wszystko zabrało..." i od tego jęczenia boli mnie głowa. Brawo! I bardzo ładne zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś