mooh 28.03.06, 22:28 I już coś tam wrzuciłam. Zaraz roześlę maila z hasłem i loginem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: Założyłam nam wspólną skrzynkę 28.03.06, 22:34 to znaczy, że po nocy mam latać na pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Założyłam nam wspólną skrzynkę 28.03.06, 22:45 Tak, Wenus, to właśnie to znaczy. Ale nie przejmuj się, już ciemno i możesz iść w papilotach. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mooh, a na czym mam sobie niby te 28.03.06, 22:47 papiloty zakręcić? na włosach w nosie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mooh, a na czym mam sobie niby te 28.03.06, 22:49 Ty decydujesz, Wenus. Jest parę opcji Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Mooh, a na czym mam sobie niby te 28.03.06, 22:51 my tu sobie gadu gadu, a maila wciąż nie dostałam... Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Założyłam nam wspólną skrzynkę 28.03.06, 22:40 mam spore zasoby i chętnie tam coś wrzucę Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: no hasło jest cudne.......... n/t 28.03.06, 23:25 haslo bardzo odpowiednie......ale ta przechadzka na pocztę))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: no hasło jest cudne.......... n/t 28.03.06, 23:34 no dobro, powialo poczta, wiec sie przejde na te poczte.Mam nadzieje,ze cosik tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: no hasło jest cudne.......... n/t 28.03.06, 23:37 tia,nadzieja matka glupich.Nic nie ma rozumiem, ze nie zostalam zaproszona do tego Wielce Szanownego Grona Szczesliwych Posiadaczek Nowej Wspolnej Skrzynki coz..... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: no hasło jest cudne.......... n/t 28.03.06, 23:53 nie martw sie Mmala, ja tez nie dostalam tego tajemnego hasla. Tez nie zasluzylam Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: no hasło jest cudne.......... n/t 29.03.06, 07:28 Mmala, ja też nie zasłużyłam, albo po prostu Mooh mnie nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: no hasło jest cudne.......... n/t 29.03.06, 12:07 mnie tez nie lubi, ale po aferze frutkowo-kurczakowej to w sumie jej sie nie dziwie... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Ciągla mi pisze, że wystąpił nieznany błąd 29.03.06, 00:24 i wiadomość nie została wysłana. Umieściłam Was w w okienku do, ale doszło tylko do Kubony włącznie. Cenię sobie serwis GAzety najbardziej na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: A teraz nie może połączyć z serwerem poczty 29.03.06, 09:13 taaa, zawsze jakaś wymówka sie znajdzie! nie spodziewałam sie tego po Tobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: A teraz nie może połączyć z serwerem poczty 29.03.06, 09:13 Jak wczoraj chcialam Wam wyslac zdjecia z gazety, to mnie ciagle wyrzucalo i twierdzilo, ze nie jestem zalogowana. Ale ja mam identyczne konto na o2... Odpowiedz Link Zgłoś
el_sylwana Re: Założyłam nam wspólną skrzynkę 29.03.06, 12:07 jakie piekne hasełko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Are you sure? 29.03.06, 12:57 melduje,ze mam.Ale nie wiem co to sa za dwie panie, od ktorych wiadomosci juz tam sa.Ula i Magda???przyznac sie! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Are you sure? 29.03.06, 13:00 Ula to chyba Mooh? A Magda - nie wiem, za duzo Magd w naszym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Are you sure? 29.03.06, 13:14 Mooh, jak to mozliwe, ze masz na imie Ula??tak po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Are you sure? 29.03.06, 13:18 oj chciałam wam wysłać fajny rysunek ale się mi nie udało, za to skutecznie udało mi się zaśmiecić skrzynkę, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Are you sure? 29.03.06, 13:25 nomoze bys sobie zmienila w Urzedzie Stanu Cywilnego, zebys miala w dowodzie Mooh ? Zaloze sie,ze jakbym sie z Toba spotkala w realu, to "Ula" brzmialoby obco i pewnie mowilabym "Mooh") Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Mmala 29.03.06, 14:14 Wiesz, coś w tym jest. Nawet mój mąż mówi do mnie Mooh. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Zgłaszam akces... 29.03.06, 13:26 mooh napisała: > I meldujcie, kto jeszcze nie ma Mooh, zastanawiam się czy taka średnio aktywna forumowiczka jak ja też może ubiegać się o dostęp do tej wspólnej skrzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Zgłaszam akces... 29.03.06, 13:56 Ja juz mam i nawet sobie skonfigurowałam Bata na nowy adres))) A do wszystkich, które odbierają pocztę programem: pamiętajcie, żeby w ustawieniach było, żeby nie usuwał wiadomości z serwera. Co jakiś czas trzeba będzie tam posprzątać, bo znając nas to szybko się skrzynka zapełni))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound dostałam! 29.03.06, 15:20 Hasło doskonałe. Łatwe do zapamiętania I natychmiast wysłałam Wam zdjęcia mojej córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: Skoczcie na pocztę 29.03.06, 21:50 ja nie mam ale pewnie już mnie zapomniałyście Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Założyłam nam wspólną skrzynkę 29.03.06, 15:23 Przelecialam sie na poczte a tam same SPAMY Ja tez poprosze, Mooh. Odpowiedz Link Zgłoś
tu.acha I ja bym chciała, jeśli można... 29.03.06, 16:31 choć mało aktywna jestem. Da się??? Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Mam problem ze skrzynką 29.03.06, 21:10 Pokazuje mi, że jest nowych 7 wiadomości, 23 mega, i nie moge ściągnąć. Nie wiem, czy skrzynka ma jakieś ograniczenie może? Ściągacie te wiadomości programem, czy oglądacie w sieci? Ja mam Bata, macie jakiś pomysł, czemu to nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Mam problem ze skrzynką 29.03.06, 21:30 nie mam pojecia czemu Ci nie dziala. Ja wchodze na skrzynke po prostu z gazety, nie uzywam zadnego specjalnego programu. Ostatni mail jest chyba od Zimki, a wczesniej duzo plikow dzwiekowych, moze dlatego tak dlugo Ci sciaga? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Ezra! protestuje! 29.03.06, 22:15 mialas byc blondynka!!!tak sobie Ciebie wyobrazalamdlugie, proste jasne wlosy.W sumie nie powinnam byc zdziwiona,bo jak sie kiedys z dziewczynami wymienialysmy fotkami, to prawa kazda wygladala inaczej niz sobie wyobrazalam.No ale jestem zawiedziona, ze nie zgadlam Mala jest swietna!!w rajtkach wyglada jak przedszkolaczek i ten rozbrajajacy usmiech!;-D Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Ezra! protestuje! 29.03.06, 22:22 dla mnie Ezra miala krotkie wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ezra! protestuje! 29.03.06, 22:32 Renatko, Ty bylas moim najwiekszym 'zawodem'.W zyciu bym nie powiedziala,ze bedzies taka ladna!)no i mialas byc brunetka, bo RENATA to imie dla brunetki a nie blondynki( ale teoryja, co?) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Ezra! protestuje! 29.03.06, 22:36 czyli brzydka brunetka? No wiesz, Mmala Ale przeciez pisalam, ze tamten blond to sztuczny, teraz mam ciemniejsze i krotsze Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Ezra! protestuje! 30.03.06, 00:13 Mooh, w zasadzie haslo bylo przewidywalne)) Mmala, co Ty z tymi blondynkami, wlasciwie? I chcialam Ci powiedziec, ze Ty tez nie wygladalas tak jak powinnaś! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Ezra! protestuje! 30.03.06, 00:15 żądna z nas nie wyglądała tak jak powinna Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka a ja w ogóle chciałabym was zobaczyć 30.03.06, 09:06 rzucić mi ty na skrzynkę każda po jednym zdjęciu, też jestem ciekawa jak bardzo mnie rozczarujecie I jak dalekie są moje wyobrażenia od stanu rzeczy)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a ja w ogóle chciałabym was zobaczyć 30.03.06, 12:27 Zimka, zapewniam Cie,ze Twoje wyobrazenia sa baaaaardzo dalekie)ja bylam tak zawiedziona, ze chcialm uciekac z tego forum.Z tego co pamietam to mi sie Pancerniczek tylko zgodzil z wyobrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ezra! protestuje! 30.03.06, 12:26 Mamo_Olka, Ty tez mialas byc blondynka!)) Renatka, o jednak mialam troche 'nosa', przynajmniej jezeli chodzi o kolor wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound Mmala, 31.03.06, 21:12 Dzięki za komplementy dla królewny! A wiesz, że przez większość życia miałam długie włosy? W porywach nawet bywały blond... Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: Założyłam nam wspólną skrzynkę 30.03.06, 09:39 Ja też poproszę hasło na skrzynkę Odpowiedz Link Zgłoś
pampusia A czy ja też mogę? 30.03.06, 10:36 Wiem, że jestem z Wami od niedawna i udzielam się średnio, ale mogę byc tylko wtedy gdy moja mała 3 miesięczna córcia śpi, a ona nie lubi spać. Od kilku dni ma fazę na żadne spanie w dzień, no ewentualnie na spacerze. i późne zasypianie w nocy. więc jestem mega padnięta na twarz, ale bardzo lubie to forum i zaglądam często jak się tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: a ja dostane to haselko? 04.04.06, 22:42 Wysyłam na gazetową pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Założyłam nam wspólną skrzynkę 30.03.06, 20:22 Mooh spaniały Pomysł ) A hasło bardzo adekwatne do jednego z naszych ulubionych zajęć ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem I ja i ja poproszę 07.04.06, 21:55 czytam, że wiele rzeczy fajnych tam macie, więc i ja poproszę info Odpowiedz Link Zgłoś