Dodaj do ulubionych

kody z pampersów

05.04.06, 11:09
Dziewczyny! Potrzebuję numer telefonu, pod którym można zamawiać folderki z
kuponami do zbierania kodów z pampersów. Czy któraś może zajrzeć do swojego
folderu i mi ten numer podać? Znajduje się on na kuponie do wysłania. Z góry
dziękuję!
Obserwuj wątek
    • kurbanek Re: kody z pampersów 06.04.06, 12:05
      022 512 01 12
      a czy wiesz może, ile punktów potrzebnych jest,żeby dostać zabawkę
      Karolina
    • adulaw Re: kody z pampersów 06.04.06, 19:31
      w książeczce sa wymienione kody do pampersów 4 a co np. z 4 + czy ich nie obejmuje promocja??wiecie może??
      • mammutka Re: kody z pampersów 06.04.06, 20:53
        przepraszam a to jest jakas nowa promocja?? bo stara trwała do 31 marca chyba??
        • zuzankak promocja 07.04.06, 00:07
          broszurkę trzeba otrzymać pocztą - 1 na 1 uczestnika. podane są kody z
          rozmiarów, które biorą udział: 2, 3, 4. Inne nie pasują. Mała paczka= 5pkt.
          Mała zabawka to 50pkt. Jumbo paczka to 15pkt.Są 2 zabawki za 150 pkt: ślimak -
          sorter z melodyjkami i piesek na sznurku. Mam pieska - miły, ale sama nie
          wydałabym na niego 60zł - taka cena w sklepie. Nie wiem na jakiej zasadzie
          przyznaja broszurki, ja pisałam podanie i czekałam ok. 2 miesiecy. Promocja
          trwa do 30 czerwca, ale organizator informuje, że są limity. Wytrwałości.
          Pozdrawiam.
      • adulaw Re: kody z pampersów 07.04.06, 18:04
        a co można dostać za kody nestle???
      • adulaw Re: kody z pampersów 08.04.06, 18:46
        ponawiam pytanie co nestle proponuje za swe kody???
        • agastrusia Re: kody z pampersów 11.04.06, 23:48
          Oni mają swoje gadżety np łyżeczki do karmienia, klipsy na opakowania, bilety do
          multikina, pudełka, kubki, zabawki, ręczniki, kocyki, bezrękawnik, naczynia,
          prenumerata "mamo to ja", torba do wózka i przewodnik pascala "Polska z dzieckiem"
          To chyba wsio.
    • b.bujak kody nestle 07.04.06, 10:17
      a ja zbieram namiętnie kody Nestle; jeśli którąś z Was interesowłaby wymiana na
      kody pampersa, albo na coś innego, albo chcialaby mi podarowac kody nestle, to
      proszę na priv smile)
      • karolcia_111 Re: kody pampers 08.04.06, 11:44
        ja juz wysłałam kody na zabawkę z pampersów 3 tyg temu i dalej nie mam zabawki
        moze ktos ma te karteczkę ze stronka www tam jest regulamin wiec poczytam ile
        sie czeka??
        • zuzankak telefon 09.04.06, 22:38
          0800 120 304
          022 512 01 12
          niestety adresu strony www nie mam.
          Pozdrawiam.
    • lucalka Re: kody z pampersów 10.04.06, 20:56
      Chwilkę mnie tu nie było (Córcia nieco chora), ale widzę, że na Was zawsze można
      liczyć. Dziękuję za numery, jutro dzwonię. Jeżeli chodzi o punkty na
      poszczególne zabawki, to pamiętam, że na klocki sensoryczne potrzeba 100, na
      ślimaka z klockami albo pieska - 150. Za 50 można dostać gryzak. I wiem na
      pewno, że czekać trzeba dosyć długo (około miesiąca). Jeszcze raz wszystkim
      dziękuję i gorąco świątecznie pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka