haika 23.04.05, 17:04 Witam Nie widzę tutaj tego imienia w wątkach Jestem mamą prawie 5 miesięcznej Róży, mówimy na nią Różyczka, Różka, Różenka... Na drugie ma Zuzanna = Zuzia ) Czy są mamy, które tak właśnie dały na imię swej córci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haika Re: Róża 09.05.05, 23:02 Podnoszę Różę! Zaczynam wierzyć, że moja córcia będzie jedyną Różą w przedszkolu, klasie, a może nawet w szkole??? Hej hej, Róże i mamy/tatusiowie Róż - odezwijcie się! Odpowiedz Link
salomea_ Re: Róża 23.12.05, 10:19 Już raz na Was natrafiłam (córeczka Łucja). Ale teraz jestem drugi raz w ciąży i najprawdopodobniej będzie znowu dziewczynka. Wcześniej Róża miała byc pewniakiem dla drugiej córeczki, ale jak teraz przychodzi co do czego, to się trochę waham, sama nie wiem dobrze czemu Trochę się martwie, bo Łucja nie mówi jeszcze "r" i "ż" i jak wyjdzie Luza, to trochę głupio... Ale chyba przesadzam, niedługo sie nauczy Na razie przeglądam inne imiona i chyba jednak Róża jest najładniejsze Pozdrawiam. Odpowiedz Link
olioliwa Róża :))))) 04.11.06, 00:27 Róża )))) Autor: rosieee77 Data: 13.10.06, 01:01 Moja córeczka ma 5 m-cy, jest najcudowniejszą istotką na świecie!!! Oczywiście oprocz mojego synka Szymona... Ma 10,5 roku Odpowiedz Link
justdo77 Re: Róża 18.12.06, 12:21 moja Róża jeszcze w brzuszku ale bedzie! na drugie dostanie Jagoda. Odpowiedz Link