monisse25 21.02.06, 20:13 A my wybraliśmy dla naszej kruszynki imię Klaudia,nie wszystkim się podoba,ale co tam.Macie jakieś prospozycje na zdrobnienie? Klaudzia,Klaudynka,Dziunia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa999911 Re: Klaudia 28.02.06, 21:43 ja też wybrałam imię Klaudia - jeśli będzie dziewczynka a dla chłopca Filip. Inne zdrobnienie dla Klaudii to Klaudusia Pozdrawiam Odpowiedz Link
tucik Re: Klaudia 04.03.06, 16:35 sama jestem Klaudia dwudziestoparoletnią i bardzo sobie chwale to imię, nie cierpię zdrobnień typu Klaudzia czy Klaudunia-to jest od Klaudyny, ale Klaudusia jak najbardzije, mój mąż czasem mówi na mnie Klaudiczka Odpowiedz Link
magda_em25 Re: Klaudia 29.03.06, 18:55 Ja mam w domku 3,5 miesieczna Klaudie maz wybral takie imie dla naszej corci ja mowie do niej Klaudusia albo Klaudunia a maz mowi Klaudii. Mi na poczatku nie bardzo podobalo sie to imie ale do mojej corci tak pasuje ze nie wyobrazam sobie zeby miala inne. Odpowiedz Link
asiawoj7 Re: Klaudia 07.05.07, 14:30 Moja córcia też Klaudia, prawie dwuletnia, a mówimy na nią: Klaudusia, Dusia, Klaudunia, Klaudynia, Klaudynka, Klaudyk; możliwości jest masa. Pozdrawiamy Klaudie! i ich Mamy! Odpowiedz Link