renatka_sz 20.04.06, 21:39 Szafka zasnal, jestem spakowana, popijam sobie Carlsberga i czekam na odzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:43 dobrze ze jestes, nie musze gadac sama ze soba (jak ostatnio Pam) i pic do lustra (a raczej monitora). Jaka pogoda w Polsce? Podobno wiosna? Nie wiem jak sie ubrac, tutaj chodze w krotkim rekawku i w marynarce/lekkiej kurtce, czy to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:51 ja mieszkam w Krakowie, dziś chodziłam w bluzce i marynarce , jutro też ma byc ciepło a w weekend próbka lata prawie 20 stopni ) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:56 no to super wakacje mi sie szykuja Ja jade na Slask, to do Krakowa niedaleko, wiec pogoda tez pewnie podobna Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:59 dokładnie ) ciepełko w Polsce i mam nadzieje,że juz tak zostanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
amhali Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:01 wtrace sie w warszawie dzis upal na spacerze z mala do lasu sie schowalam bo goraco mi bylo __ Jestesmy otoczeni? Wspaniale! Mozemy atakowac we wszystkich kierunkach! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:10 to tak dla rownowagi - najpierw przez pol roku zima, a potem od razu lato. Bez wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:19 czekam na całoroczne lato ))..brakuje jeszcze tylko pół roku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:22 dlatego nie kupowalam zadnych wiosennych ciuchow typu kurtka, tylko tenisowkitrzeba bedzie sobie pedicure strzelic na weekend w takim razie!! U nas bylo dzis upalnie bardzo ale u nas jest zawsze cieplej.Ja w krotkim rekawie i cienkiej kurtce, Matek w bodziaku i bluzie bawelnianej. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:24 to chcesz w sandalkach wyskoczyc? Az tak cieplo??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:30 Renatko, ja ma byc 20 stopni (i to pewnie w cieniu) to co stoi na przeszkodzie? dzis bylismy z Matkiem godzine w ogrodku, on w spodniach dresowych i bodziaku, ja w spodnicy, krotkim rekawie, no i golymi nogami rzecz jasna.Upal nie z tej ziemi, w sloncu z 30 bylo jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:39 no to spoko, ubieram krotki rekaw i sztruksowa marynarke. W samolocie tez z reguly goraco jest, wiec kreacja bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz oj ja glupia 20.04.06, 22:23 sie dopytuje, czy ktos tu jest (oprocz Kiniaska), a przeciez dzis czwartek = Gotowe na wszystko! a teraz Co z ta Polska i same gwiazdy - Rokita, Giertych i Zawisza (przypomina mi Mariana Koniuszko ze Zmiennikow), wiec dalej bedzie pustawo na forum Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:31 no wlasnie Ja tam tych 'gwiazd' nie ogladam. Kupie se na allegro ksiazke o seryjnych mordercach i ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:33 A ja sobie te gwiazdy obejrzę. Z masochistycznych pobudek. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:34 wlasnie Walesa okreslil obecnego prezydenta jako czlowieka z kompleksami jednym okiem patrze na telewizor, z drugim na monitor Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:38 Pakuj zięcia i przyjeżdżajcie, że nie opowiem, że nawet mi się śniło, że przyjechaliście. Szafka, Szafkowa i Szafa-chociaż nie mam pojęcia jak wyglądacieoprócz Szafki oczywista. Przez cały sen jeżdziliście Volvo. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:40 o my God! ale my nie mamy Volvo, tylko jepa Isuzu! posle Ci moja podobizne na skrzyneczke, zebys nastepnym razem miala konkretniejsze sny Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:42 To poproszę, a i ja wyszukam jakiegoś fota, że byś wiedziała z kim Twój synio będzie zacieśniał więzy rodzinne Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:32 No to tylko nie przyjeżdżajcie nad morze, bo u nas wieje, że strach. Ja też chce tego ciepłaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:33 no wiesz, Matylda, zamiast zieciunia zaprosic, to Ty zimnem straszysz Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:47 a w telewizorni moi dwaj ulubiency, czyli piekny Roman o Marian Koniuszko Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:54 rany boskie, jaka ty młodziutka jesteś, prawie tak sobie Ciebie wyobrażałam. Nawet nie miałam pojęcia, że mam tak mało zdjęć i szalenie trudno znaleźć jakieś do pokazania ludziom, ale znalazłam-poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:56 jaka tam mlodziutka, ja w pazdzierniku bede stateczna trzydziecha! A Ty mialas miec dlugie wlosy, takie lekko brazowawe!!! jeszcze Ci jedno podeslalam, bardziej aktualne, z wiekszym Szafka Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Mmala 20.04.06, 23:02 no przeciez juz mnie widzialas. Ale wedle zyczenia, pokaze Ci sie ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:01 no widzisz, Matylda, jaki fajny wieczorek zapoznawczy przy piwie Ty cos pijesz? Bo ja koncze Carlsberga, moge Ci wirtualnie polac A Ty naprawde jestes Matylda? Bo ja naprawde jestem Renata)) Mam bardzo wysublimowany nick Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:03 Monika, ale moi rodzice wybierali miedzy Matylda, a Monika. Zgadnij, które bardziej mi sie podoba. Pije Lecha, tylko ten oszust mój mąż dał mi ciepłego. Pewnie zaraz zamienię go na żywca, bo ten napewno zimny Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:04 moje ulubione to Tyskie. Ale zabraklo Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:07 mnie tez sie bardziej Matylda podoba. a gdzie dokladnie mieszkasz? Bo moj tato jest znad morza, z okolic Slupska, a raczej Slawna, jezdzilam tam co roku do dziadkow w wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:09 no nie zartuje, jestem powazna i trzezwa. Moj tato z wiochy jest, nie wiem, czy skojarzysz - Postomino, a wlasciwie Pienkowo Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:13 o dzizas!!! ale zbieg okolicznosci!!! zaraz Ci podam gg, bo baaardzo rzadko korzystam i musze sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:14 To sobie wybralam za ziecia chlopaka z korzeniami hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 jestem, dostalam 20.04.06, 23:19 ale musialam sie wypowiedziec na Niemowlaku o czapkach bo mnie juz cholera brala!! Renatko, wygladasz na tym zdjeciu o wiele powazniej niz na wczesniejszych. Matyldo, mialas byc inna, jestes za bardzo wyluzowana na tym zdjeciu, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:23 no i sie kumy spotkaly i poszly na gg.Ide do lazienki ale jeszcze do Was zajrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:34 Mmala, ja taka jestem ,tylko staram sie dostosowac do poziomu forum, jakbym pokazala prawdziwa twarz to zrobilabym onkurencje Wiolce hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:35 o matko, czy to znaczy, ze sie postarzalam??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:40 Renatko, od ostatniego zdjecia na pewno, czy w Irlandii jakos inaczej czas plynie?) Wygladasz powaznie, bo sie nie usmiechasz (alez jestem blyskotliwa) a na wczesniejszych sie smialas.Fajnie Ci w tych wlosach.Ale oczka cos podpuchniete, oj Szafka szalal po nocach Matylda, Wiolki sie boisz? no cos Tyzupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam, chyba bardziej 'statecznie' a tu mila niespodzianka.Luzara w polaru w sportowej fryzurze Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:43 oczy podpuchniete??? Musze zainwestowac w krem! Szafka od dawna noce przesypia cale, to raczej wina meza i komputera Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:47 Renatko, jeszcze raz Cie obejrzalam, oczywiscie ze nie sa podpuchniete! chodzilo mi o cienie pod oczami!! (czy ta choroba sie jakos nazywa ze sie mowi/pisze co innego niz sie chce powiedziec/napisac?mialam juz tak pare razy)Ale moze to akuart na tym zdjeciu tak wyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:53 cienie pod oczami to u mnie norma. Taka uroda, coz na tamtych zdjeciach nie bylo widac, bo bylo lato i opalona bylam Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:59 Juto musze zalozyc jakis watek z dementi-ja staeczna, rany boskie jak mnie ludzie na tym forum postrzegają!!! Odpowiedz Link Zgłoś