Dodaj do ulubionych

czy ktos tu jest???

20.04.06, 21:39
Szafka zasnal, jestem spakowana, popijam sobie Carlsberga i czekam na odzewsmile
Obserwuj wątek
    • kiniasek Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:40
      to ja siadam z żywczykiem smile))
      • renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:43
        dobrze ze jestes, nie musze gadac sama ze soba (jak ostatnio Pam) i pic do
        lustra (a raczej monitora).
        Jaka pogoda w Polsce? Podobno wiosna? Nie wiem jak sie ubrac, tutaj chodze w
        krotkim rekawku i w marynarce/lekkiej kurtce, czy to wystarczy?
        • kiniasek Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:51
          ja mieszkam w Krakowie, dziś chodziłam w bluzce i marynarce , jutro też ma byc
          ciepło a w weekend próbka lata prawie 20 stopni smile)
          • renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:56
            no to super wakacje mi sie szykujasmile Ja jade na Slask, to do Krakowa niedaleko,
            wiec pogoda tez pewnie podobna
            • kiniasek Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 21:59
              dokładnie smile) ciepełko w Polsce i mam nadzieje,że juz tak zostanie smile)
              • amhali Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:01
                wtrace sie wink

w warszawie dzis upal smile na spacerze z mala do lasu sie schowalam bo goraco mi
                bylo smile

__
                Jestesmy otoczeni? Wspaniale! Mozemy atakowac we wszystkich kierunkach! smile
                • renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:10
                  to tak dla rownowagi - najpierw przez pol roku zima, a potem od razu lato. Bez
                  wiosnysmile
                  • kiniasek Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:19
                    czekam na całoroczne lato smile))..brakuje jeszcze tylko pół roku smile)))
                    • mmala6 Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:22
                      dlatego nie kupowalam zadnych wiosennych ciuchow typu kurtka, tylko
                      tenisowkiwinktrzeba bedzie sobie pedicure strzelic na weekend w takim razie!!smile
                      U nas bylo dzis upalnie bardzo ale u nas jest zawsze cieplej.Ja w krotkim
                      rekawie i cienkiej kurtce, Matek w bodziaku i bluzie bawelnianej.
                      • renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:24
                        to chcesz w sandalkach wyskoczyc? Az tak cieplo???
                        • mmala6 Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:30
                          Renatko, ja ma byc 20 stopni (i to pewnie w cieniu) to co stoi na przeszkodzie?
                          dzis bylismy z Matkiem godzine w ogrodku, on w spodniach dresowych i bodziaku,
                          ja w spodnicy, krotkim rekawie, no i golymi nogami rzecz jasna.Upal nie z tej
                          ziemi, w sloncu z 30 bylo jak nic.
                          • renatka_sz Re: czy ktos tu jest??? 20.04.06, 22:39
                            no to spoko, ubieram krotki rekaw i sztruksowa marynarke. W samolocie tez z
                            reguly goraco jest, wiec kreacja bedzie ok
                    • renatka_sz oj ja glupia 20.04.06, 22:23
                      sie dopytuje, czy ktos tu jest (oprocz Kiniaska), a przeciez dzis czwartek =
                      Gotowe na wszystko!
                      a teraz Co z ta Polska i same gwiazdy - Rokita, Giertych i Zawisza (przypomina
                      mi Mariana Koniuszko ze Zmiennikowsmile), wiec dalej bedzie pustawo na forumsad
                      • mmala6 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:31
                        no wlasniesmile
                        Ja tam tych 'gwiazd' nie ogladam.
                        Kupie se na allegro ksiazke o seryjnych mordercach i ide spacwink
                        • mooh Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:33
                          A ja sobie te gwiazdy obejrzę. Z masochistycznych pobudek.
                          • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:34
                            wlasnie Walesa okreslil obecnego prezydenta jako czlowieka z kompleksami
                            jednym okiem patrze na telewizor, z drugim na monitor
                            • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:38
                              Pakuj zięcia i przyjeżdżajcie, że nie opowiem, że nawet mi się śniło, że
                              przyjechaliście. Szafka, Szafkowa i Szafa-chociaż nie mam pojęcia jak
                              wyglądaciesmileoprócz Szafki oczywista. Przez cały sen jeżdziliście Volvo.
                              • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:40
                                o my God! ale my nie mamy Volvo, tylko jepa Isuzu!
                                posle Ci moja podobizne na skrzyneczke, zebys nastepnym razem miala
                                konkretniejsze snysmile
                                • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:42
                                  To poproszę, a i ja wyszukam jakiegoś fota, że byś wiedziała z kim Twój synio
                                  będzie zacieśniał więzy rodzinnewink
                                  • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:44
                                    JUZ!!!
                      • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:32
                        No to tylko nie przyjeżdżajcie nad morze, bo u nas wieje, że strach.
                        Ja też chce tego ciepłaaaa.
                        • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:33
                          no wiesz, Matylda, zamiast zieciunia zaprosic, to Ty zimnem straszysz
                          • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:47
                            a w telewizorni moi dwaj ulubiency, czyli piekny Roman o Marian Koniuszkosmile
                            • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:54
                              rany boskie, jaka ty młodziutka jesteś, prawie tak sobie Ciebie wyobrażałam.
                              Nawet nie miałam pojęcia, że mam tak mało zdjęć i szalenie trudno znaleźć
                              jakieś do pokazania ludziom, ale znalazłam-poszło.
                              • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:56
                                jaka tam mlodziutka, ja w pazdzierniku bede stateczna trzydziecha! A Ty mialas
                                miec dlugie wlosy, takie lekko brazowawe!!!
                                jeszcze Ci jedno podeslalam, bardziej aktualne, z wiekszym Szafkasmile
                                • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 22:58

• mmala6 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:01
                                    ej!!! pokazcie!!!
                                    • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:01

• renatka_sz Mmala 20.04.06, 23:02
                                      no przeciez juz mnie widzialas. Ale wedle zyczenia, pokaze Ci sie ponowniesmile
                                  • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:01
                                    no widzisz, Matylda, jaki fajny wieczorek zapoznawczy przy piwiesmile Ty cos
                                    pijesz? Bo ja koncze Carlsberga, moge Ci wirtualnie polacsmile
                                    A Ty naprawde jestes Matylda? Bo ja naprawde jestem Renatasmile)) Mam bardzo
                                    wysublimowany nicksmile
                                    • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:03
                                      Monika, ale moi rodzice wybierali miedzy Matylda, a Monika. Zgadnij, które
                                      bardziej mi sie podoba. Pije Lecha, tylko ten oszust mój mąż dał mi ciepłego.
                                      Pewnie zaraz zamienię go na żywca, bo ten napewno zimnysmile
                                      • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:04
                                        moje ulubione to Tyskie. Ale zabraklosad
                                        • renatka_sz Mmala, dostalas??? 20.04.06, 23:05
                                          ?
                                      • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:07
                                        mnie tez sie bardziej Matylda podoba.
                                        a gdzie dokladnie mieszkasz? Bo moj tato jest znad morza, z okolic Slupska, a
                                        raczej Slawna, jezdzilam tam co roku do dziadkow w wakacje
                                        • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:08
                                          Zartujesz, ja jestem ze Słupska.
                                          • renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:09
                                            no nie zartuje, jestem powazna i trzezwa. Moj tato z wiochy jest, nie wiem, czy
                                            skojarzysz - Postomino, a wlasciwie Pienkowosmile
                                            • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:10

• renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:13
                                                o dzizas!!! ale zbieg okolicznosci!!!
                                                zaraz Ci podam gg, bo baaardzo rzadko korzystam i musze sprawdzic
                                                • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:13

• renatka_sz Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:14
                                                    5751447
                                                • matylda301 Re: oj ja glupia 20.04.06, 23:14
                                                  To sobie wybralam za ziecia chlopaka z korzeniami hihihi
                                        • matylda301 Re: Mmala dostałaś? 20.04.06, 23:09

• mmala6 jestem, dostalam 20.04.06, 23:19
                                            ale musialam sie wypowiedziec na Niemowlaku o czapkach bo mnie juz cholera brala!!

Renatko, wygladasz na tym zdjeciu o wiele powazniej niz na wczesniejszych.
                                            Matyldo, mialas byc inna, jestes za bardzo wyluzowana na tym zdjeciu, hehe.
                                            • mmala6 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:23
                                              no i sie kumy spotkaly i poszly na gg.Ide do lazienki ale jeszcze do Was zajrze!!wink
                                              • matylda301 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:34
                                                Mmala, ja taka jestem ,tylko staram sie dostosowac do poziomu forum, jakbym
                                                pokazala prawdziwa twarz to zrobilabym onkurencje Wiolce hehehe
                                            • renatka_sz Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:35
                                              o matko, czy to znaczy, ze sie postarzalam???
                                              • matylda301 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:35

• mmala6 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:40
                                                Renatko, od ostatniego zdjecia na pewno, czy w Irlandii jakos inaczej czas
                                                plynie?wink)
                                                Wygladasz powaznie, bo sie nie usmiechasz (alez jestem blyskotliwa) a na
                                                wczesniejszych sie smialas.Fajnie Ci w tych wlosach.Ale oczka cos podpuchniete,
                                                oj Szafka szalal po nocachwink
                                                Matylda, Wiolki sie boisz? no cos Tywinkzupelnie inaczej sobie Ciebie
                                                wyobrazalam, chyba bardziej 'statecznie' a tu mila niespodzianka.Luzara w polaru
                                                w sportowej fryzurzesmile
                                                • renatka_sz Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:43
                                                  oczy podpuchniete??? Musze zainwestowac w krem! Szafka od dawna noce przesypia
                                                  cale, to raczej wina meza i komputerasmile
                                                  • mmala6 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:47
                                                    Renatko, jeszcze raz Cie obejrzalam, oczywiscie ze nie sa podpuchniete! chodzilo
                                                    mi o cienie pod oczami!! (czy ta choroba sie jakos nazywa ze sie mowi/pisze co
                                                    innego niz sie chce powiedziec/napisac?mialam juz tak pare razy)Ale moze to
                                                    akuart na tym zdjeciu tak wyszlowink
                                                  • renatka_sz Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:53
                                                    cienie pod oczami to u mnie norma. Taka uroda, coz
                                                    na tamtych zdjeciach nie bylo widac, bo bylo lato i opalona bylam
                                                  • matylda301 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:59
                                                    Juto musze zalozyc jakis watek z dementi-ja staeczna, rany boskie jak mnie
                                                    ludzie na tym forum postrzegają!!!smilesmilesmile
                                                  • matylda301 Re: jestem, dostalam 20.04.06, 23:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka