monique595 17.02.08, 23:05 Poszukuję nut do piosenek dla dzieci. Interesują mnie utwory "Fasolek", Była sobie żabka mała, Kolorowe kredki itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luizabla Re: Nuty do piosenek dla dzieci 10.04.08, 08:35 Moniko - mam duzo nut do piosenek, moge je zeskanowac i wysłać Ci. Napisz do mnie na email gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamy Re: Nuty do piosenek dla dzieci 06.09.08, 02:50 Witam Ja tez poszukuje nutek do piosenek dla dzieci bylabym bardzo wdzieczna za udostepnienie ich Odpowiedz Link Zgłoś
seckinerka Re: Nuty do piosenek dla dzieci 23.02.09, 10:08 Czesc Moniko! Przeczytalam ze masz nuty do piosenek dla dzieci. Bardzo bym prosila Cie abys mi tez je udostepila Potrzebuje ich na konkurs pisenek dla dzieci polakow mieszkajacych w Istanbule. Bede bardzo wdzieczna i z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubax Re: Nuty do piosenek dla dzieci 23.02.09, 11:13 Witam, gdyby udało się wysłać przy okazji nutki na mój mail gazetowy byłabym baaardzo wdzięczna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
fidyrytko Re: Nuty do piosenek dla dzieci 08.03.09, 15:49 I ja bardzo proszę o nuty. Baaardzo proszę )) (email gazetowy) Odpowiedz Link Zgłoś
agni1980 Re: Nuty do piosenek dla dzieci 16.07.09, 22:43 czy ja również moge prosic o pzreslanie nutek. Od września zaczynam prace w przedszkolu i bardzo by mi sie przydały. BVede bardzo wdzieczna. Mój adres to: a.pat@interia.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
minuit1986 Re: Nuty do piosenek dla dzieci 02.09.10, 20:14 Czy mogę równiez prosić o przesłanie nutek na martadela17@tlen.pl? Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malg5 Re: Nuty do piosenek dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.10, 20:14 jeżeli masz bardzo proszę o nutki dla dzieci. proszę prześlij na maila malgorzata.musik@lfr.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tarkosia1 Re: Nuty do piosenek dla dzieci 26.09.10, 22:36 O! ja tez poprosze! moj adres: tarkosia1@gazeta.pl z gory dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nuty do piosenek dla dzieci IP: 83.238.159.* 02.01.11, 21:29 ja tez bardzo prosze o nutki!! moj adres: 20.07@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Nuty do piosenek dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 15:58 prosze o nuty do kolorowe kredki ojciec wilgiriusz trzy kurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trebors@op.pl Re: Nuty do piosenek dla dzieci IP: *.rzeszow.mm.pl 05.08.12, 13:31 Witaj .. masz moze coś na pianino dla dziewczynki lat 6 ?? .. to tak dl apoczątkującegto dziecka .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorziolko@o2.pl Re: Nuty do piosenek dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 09:09 Jeżeli można to bardzo proszę o zapis nutowy piosenek-zabaw dla dzieci przedszkolnych .Chciałbym zrobić niespodziankę wnuczkowi i zagrać mu mały koncercik w przedszkolu ! ..dziadek jurek... Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Nuty do piosenek dla dzieci 09.03.09, 06:02 A ja mogę prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
nadalnic Re: Nuty do piosenek dla dzieci 16.03.09, 13:59 polecam stronę: web.mac.com/macbernat/elementarz/spis_piosenek.html Odpowiedz Link Zgłoś
edumuz Re: Nuty do piosenek dla dzieci 20.07.09, 18:48 monique595 napisała: > Poszukuję nut do piosenek dla dzieci. Tu są nuty "Piosenke na literki" http://www.edumuz.pl/articles.php?cat_id=20 Odpowiedz Link Zgłoś
beatulek Re: Nuty do piosenek dla dzieci 29.07.09, 00:49 Ja też byłabym wdzięczna za nutki do piosenek dla dzieci na pianino ale jakieś proste opracowanie by młoda (6 lat) umiała sama zagrać. Najlepiej coś co da sie zaśpiewać w C-dur lub G-dur bo innych tonacji jej jeszcze nie wprowadzam. Z góry dzięuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiekss Re: Nuty do piosenek dla dzieci 28.10.14, 11:37 czy ja też mogę poprosić ? wiesieks@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
5korka Re: Nuty do piosenek dla dzieci 01.10.10, 21:13 Może ktoś ZALOGOWANY w MACU ściągnie Ci materiały -rozkłady zajęć gotowe do wydruku, są tam przerózne cuda niewidy włącznie z nutami, gotowymi zajęciami rytmicznymi, scenariusze całoroczne oraz rozkłady materiału gotowe do wydruku. Ponadto MAC od lat nauczycielowi do wybranych podręczników darowuje cudne wielkie zestawy pięknych ilustracji lakierowanych, historyjek itp w wielkości A3. Ja w tym roku otrzymałam 2 płyty do wybranych podręczników, cały dla mnie zetsaw podręczników z kartami pracy, zestawy do diagnozy ped dla każdego wiercipięty, zestaw 30 kart A3 obustronnych /czyli 60 ilustr/+ do nich książka, książkę-program itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Nuty do piosenek dla dzieci IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.13, 11:57 Nutki piosenek dla dzieci: www.flet-prosty.pl/strona/przedszkolaki.html Odpowiedz Link Zgłoś
tiki_taka Re: Nuty do piosenek dla dzieci 18.03.14, 15:20 Jeśli chodzi o piosenki dla dzieci w wieku przedszkolnym, to natrafiłam na taką stronę: teksty.wywrota.pl/dla-dzieci/ Odpowiedz Link Zgłoś