mamalgosia 01.10.09, 16:52 by pogorszenie u mojego Synka nie było objawem raka. by wizyta u onkologa skończyła się dobrze. nie potrafię pisać więcej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzikowa Re: proszę o modlitwę 30.10.09, 12:22 Bogu niech będą dzięki! A Tobie Mamałgosiu, dziękuję za to, co tu napisałaś. Za to, że wpuszczasz nas forumowiczów w swoje życie i dzięki temu ja, postronny obserwator, mogę widzieć cuda. Odpowiedz Link
nati1011 Re: proszę o modlitwę 01.10.09, 17:10 Jestem, Mamalgosiu. Już sama nie wiem jak Ci ulżyć :,( Odpowiedz Link
kasiagleb Re: proszę o modlitwę 01.10.09, 17:44 Niby wiesz, ale napiszę. Jestem, jesteśmy. Kasia Odpowiedz Link
verdana Re: proszę o modlitwę 01.10.09, 18:13 Mysle o Was caly czas. mam nadzieje, ze wreszcie dostaniecie diagnozę i to optymistyczną. W razie mniej optymistycznej - naprawde, nowotwory udzieci dobrze sie leczą, mam kilku znajomych z calkowicie wyleczonymi dziecmi. Odpowiedz Link
maadzik3 Re: proszę o modlitwę 01.10.09, 18:42 Mamalgosiu, jestem. Przytulam, wspieram, a przede wszystkim modle sie. Jezeli moge cokolwiek zrobic - pisz natychmiast! Odpowiedz Link
mamalgosia Re: proszę o modlitwę 02.10.09, 09:16 Dziękuję. Pomaga nam wiedza, że tyle osób puka za nami do Boga. Prawdopodobnie badanie odbędzie się 15 października, ale data nie jest pewna na 100%, bo wczoraj ustalili 16go, a dziś już zmienili. Jest ciężko Odpowiedz Link
justyna.ada Re: proszę o modlitwę 02.10.09, 09:42 OK modlitwa grzeszników ma wielką moc, podobno... a nawet czasem ów grzesznik się zastanowi czy by nie oczyścić grzesznej duszy, coby wiarygodniej brzmieć Odpowiedz Link
rycerzowa Re: proszę o modlitwę 02.10.09, 13:19 Mamałgosiu - pamiętamy, i ja, i moi bliscy. Odpowiedz Link