wiolkak 16.05.06, 18:01 Właśnie skończyłam czytac ewidentnie przesłodzony i tendencyjny artykuł w "Twoim Stylu" o forum wyrodnych! czyżby ta nowa praca Mamy_Olka to w "Stylu"? i dlatego jej nie ma u nas bo siedzi na wyrodnych?!!! zgroza! przecież my jesteśmy fajniejsze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 18:09 Nie tylko fajniejsze. My jesteśmy najfajniejsze !!!! Też sobie zasłużyłyśmy na artykuł. Mamo_Olka, do dzieła, bo nas zazdrość zeżre i zrobimy się zgorzkniałe. I juz nie będziemy najfajniesze. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 18:11 ja tylko nieśmiało dodam, że tamten artykuł był już gotowy w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 18:17 Wiolka, to nie wiesz, że Wenus jest też współmoderatorką na Wyrodnych? Eee tam, Twój Styl. Polityka, to jest porządne pismo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 18:19 no jacha, ze Styl przy Polityce to wiocha! a na Wenus to się letko zawiodłam, więcej lojalności - o Tobie nie napisały! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 18:27 Wenuska, no wiesz!!! Wstyd!!! Czy ktos moze zrobic zdjecie tego artykulu i na skrzyneczke zapodac, bom ciekawa bardzo co tam napisano? Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 18:46 rnatka zaraz Ci wysle, tylko chlopu dam obiad Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 18:59 wyslij i mi, pieknie prosze ja za odra, tez tu TS nie dociera... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: o nie! zdrada?!!! 16.05.06, 22:24 dzieki, kumo czekam z niecierpliowscia Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: o który nr TS chodzi? 16.05.06, 19:19 przeslijcie na nasz skrzynke forumowa,co??? Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka co tam jakiś nędzny artykuł 16.05.06, 22:00 przecież powieść powstaje, Drogie NIMFOruMANKI Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: co tam jakiś nędzny artykuł 16.05.06, 23:11 a te artykuł to jest juz na skrzynce? bo nie che mi się przelogowywać, a chętnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 12:25 no ja pomyślałam dokładnie to samo jak go przeczytałam. Najnormalniejsze i najfajniejsze to jestesmy MY Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 13:17 Holki, zrobcie zdjecia albo skan i wyslijcie, co? Ja tez chce przeczytac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 13:18 ja moge scann ale jutro, nie mam przy sobie TS Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 14:27 przypominam delikatnie o scanie.Gdyby to bylo o NAS, to bym kupila TS ale jako ze to o NICH , to nie bede kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 14:31 ale to bardzo niewielki artykulik o trzech dziewczynach z KMW- gdybym miała w domu skaner wysłałabym na wspólną skrzynkę Za to artykuł o nas będzie na pewno wspaniałym arcydziełem sztuki dziennikarskiej i dzięki nam Mama Olka dorobi się sławy w kraju i na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 14:32 Wenus, zdjecie zrob, tak jak ostatnio robilas z tekstem Joa. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 14:34 nie mam baterii w aparacie jak mąż nie zapomni kupić w drodze do domu, to zrobię fotki i wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Wenus 17.05.06, 14:37 daj nr na komore Twojego meza, wyslemu mu smsa przypominajacego o bateriach) Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 15:41 Mamy pomysł na szczęście Po lekturze setek zaleceń w poradnikach książkowych i internetowych przeciętnej kobiecie może się odechcieć macierzyństwa raz na zawsze. A kiedy urodzi, czuje, że powinna sprostać im wszystkim i być matką idealną! Hm... Nawet jeśli nie masz dzieci, przeczytaj historie naszych bohaterek. Może przekonają Cię, że one nie muszą wypełnić Twojego życia tak, że dla Ciebie nie będzie już w nim miejsca. Mamy pomysł na szczęście, TS 06/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: o nie! zdrada?!!! 17.05.06, 15:49 dośc długi to artykuł wiec nie mogę zrobić zdjęcia Oni opisali akurat KMW bo ta nazwa jest taka przewrotna... a nasze NiM są takie nie-przewrotne więc nie rzuciłysmy sie w oczy. Ich strata! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 19:00 Mooh, Kochana, jakosc jest ok, jak sie powiekszy,to mozna spokojnie przeczytaczastanawiam sie tylko wg jakiego klucza robilas te zdjecia)) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 19:02 Najpierw góra strony, potem dół. I następna, góra dół. I znowu góra, dół. Tak właśnie robiłam. O! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 19:07 musze je skopiowac na pulpit i poukladac w takim razie, bo cosik mi nie pasuje.Wciagnelam sie a ciagu dalszego brak!) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 19:18 oj, Mmala, co Ty taka niekumata jestes? Ja tam sie od razu pokapowalam, jak to czytac Nie ma to jak scisly umysl Mooh, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 20:24 hej słodki ten artykuł jak śliwki w czekoladzie. i o wyrodności tam tyle co kot napłakał. raczej o normalności i rozsądku. te wypociny z forum KMW nie mają dużo wspólnego. nasz będzie lepszy, prawda Mamo_Olka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 21:04 Mnie sie nie podobalo. Ale ostatnio w TS w ogole malo mi sie podoba, Pienkowska jako szefowa zdecydowanie obnizyla im poziom. Nic nie napisali o wymadrzaniu sie i zlosliwosciach. Eeee. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 21:08 Ani o fanklubowych klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 21:10 A co do TS to się zgadzam. Czasem jeszcze kupuję, ale zrobił się z tego snobistyczny magazyn na kolorowe reklamy i promocyjne artykuliki o tym na co jest teraz w modzie wydać kupę forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wysłałam fotki na wspólna skrzynkę 17.05.06, 21:10 hehe, ani nie padlo haslo Czcigodna Matka Zalozycielka, no chyba, ze sie nie doczytalam. Odpowiedz Link Zgłoś