Dodaj do ulubionych

Wesołego Alleluja!

IP: *.* 13.04.01, 09:33
Całej (e)Redakcji, wszystkim eMamom, nielicznym eTatusiom życzę cudownych Świąt Wielkij Nocy, smacznego święconego i mokrego śmingusa!!! Wesołego Alleluja! Ucałowania, Kasiak
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wesołego Alleluja! IP: *.* 13.04.01, 09:49
      Ja również życzę wszystkim dyskutantkom i dyskutantom z naszego ulubionego forum rodzinnych, miłych Świąt.Najserdeczniejsze życzenia także dla redakcji eDziecka i dla Marcina - webredaktora.Agata
      • Gość: guest Re: Wesołego Alleluja! IP: *.* 13.04.01, 10:15
        Przyłączam się do życzeń zarówno dla redakcji edziecka jak i wszystkich mam. Życzę Wam duzo cierpliwości w wychowywaniu dzieci (i meżawink oraz wiele cudownych chwil spędzonych w rodzinnym gronie. Aneta
        • Gość: guest Re: Wesołego Alleluja! IP: *.* 15.04.01, 22:00
          pozdrawiam również życząc mokrego Dyngusa,bo "smaczne jajko" już zostało spożyte,bowiem jesteśmy w "epicentrum " Wielkanocy.miałam szczere zamiary napisania życzeń wcześniej,ale nie mogłam wejśc na eDziecko,co spowodowalo moją wyjątkową frustrację przez ostatnie dwa dni...dobrze ,że mogłam się wyżyć na sprzątaniu...
          • Gość: guest Re: Wesołego Alleluja! IP: *.* 17.04.01, 14:22
            Bardzo dziękujemy za życzenia. Nie wiem, jak to robicie, ale wszystkie się sprawdziły! Co to będzie dalej? :)Z ucałowaniami powielkanocnymiw imieniu redakcji i (e)redakcjiWojciech Widłak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka