12.12.09, 16:10
Hej dziewczynyyyy kiss
Mam do Was tylko jedno pytanie dotyczące wnęrz.
Jakie wolicie:
* Surowe - tzn. Z małą ilością dodatków z przeważającymi kolorami o tonacji zimnej,
ogólnie gustownie, ale skromnie.
CZY...
*Ciepłe - tzn. Z dużą ilością dodatków, sentymentalnych, lub poprostu. Ciepłe kolory
typu: beż, zielony, żółty. Nie ukrywacie kosmetyków, dodatków, książek, zdjęć.
Osobiście wolę ten drugi typ smirk
Choć pierwszy też jest kuszącytongue_out

Dzięki za odpowiedzikissserce
Obserwuj wątek
    • lady_cat Re: Wnętrza 12.12.09, 16:11
      drugi typ. (:
      • honey__ Re: Wnętrza 12.12.09, 16:23
        zależy.
        osobiście będę miala, jak się przeniesiemy, zielony pokój.
        zielony to zuo. wyszedł taki beznadziejny, że szkoda gadać.
        miałam mieć taki fajowyy, czerwona wnęka, to głupia starucha siostra mi pomysł zabrała i sobie poleciała małpa kupić farbę i różne dodatki. musiałam tak, bo nie chcialam mieć jak ona.
        lubię jak pomieszczenia są takie moje, ale bez przesady. tablica korkowa, rysunki, płyty i takie tam, ale naprzykład kosmetyków na wierzchu nie toleruję. nie lubię, nie wiem czemu.
        w pokoju zawsze musi być multum poduszek, lubię się rzucać na nie :3
        co do wnętrz, mam takie swoje małe, głupie shizy. wiem, idiotyzm C;
        i dam się pociąć za świeczki. najlepsze duże duże okna, mam balonowe. i właśnie balkon, mrr. włączone głośniki, muzyka ciągle ciągle. lubię taki skromny bałagan ale nie brud. bo mnie bierze i zaraz sprzątam.

taki pośrodek tych dwóch typów suspicious
    • sonia321 Re: Wnętrza 12.12.09, 16:16
      drugi, lubię syf ;D
      • claudunia Re: Wnętrza 12.12.09, 16:18
        drugidevil
    • myszkaa Re: Wnętrza 12.12.09, 16:27
      *Ciepłe - tzn. Z dużą ilością dodatków, sentymentalnych, lub poprostu. Ciepłe kolory
      typu: beż, zielony, żółty. Nie ukrywacie kosmetyków, dodatków, książek, zdjęć.

zdecydowanie , wink
    • charme Wnętrza 12.12.09, 16:30
      Ciepły ;P Może troszkę inaczej niż ty opsiałaś,bo dla mnie ciepły to przedewszystkim ludwik,
      fotele uszatki,półki angielske,etażerki,lampy ludwikowskie,dużo mięciutkich białych
      gywanów,kominki,obrazy,zasłony,firnaki,skerataryszki,łózka dwuosobowe z baldachimem
      itp.: Smam osobiście mam tak urządzony dom i pokój,więc zdecydowanie wolę ten styl wink
    • valhalla Re: Wnętrza 12.12.09, 21:27
      raczej surowe, nie lubię jak na wierzchu stoi za dużo rzeczy. mój pokój nie jest
      do końca surowy i chłodny, ale nie przesadzam z dodatkami i większość rzeczy
      chowam po pudełkach czy szufladkach. wolę zdecydowane, ale chłodne kolory.
    • miss_mimi094 ;)) 12.12.09, 21:52
      Drugi typ big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka