Dodaj do ulubionych

Reklamy w eDziecku

IP: *.* 12.05.02, 20:58
Moi drodzyCzy u Was takze od czasu do czasu pojawia się w edziecku, a włściwie na jego tle koszmarna półprzeźroczysta reklama soku Fortuna? Tak naprawdę nie wiem czy to reklama czy możwe jakieś pirackie wirusowe paskudztwo, ale przeszkadza moim zdanie w używaniu serwisu. Spotykam się z tym znowu po jakiejs 2-3 tyg. przerwie i jestem zła. Czy też się z tym spotkaliście? Czy można to jakoś zlikwidować? A może autorzy strony się na ten temat wypowiedzą?Karmiąca mama (a karmiących, jak wiadomo nie można drażnić)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna72 Re: Reklamy w eDziecku IP: *.* 13.05.02, 07:59
      Pojawia się czasem reklama Fortuny, ale szczytem była pstrykająca co kilkanaście sekund i nie dająca się wyłączyć reklama aparatu fotograficznego w tamtym tygodniu. :fou: Anka.
    • Gość: Zilka Re: Reklamy w eDziecku IP: *.* 13.05.02, 08:39
      Do tego dochodzi jeszce ankieta... Reklamę Fortuny mogłabym wybaczyć na pierwszej stronie ale ona się pojawia na każdej!!! A wiecie co mnie najbardziej śmieszy? Że to jest reklama konkursu w którym można wygrać jakieś skutery czy coś w tym stylu (o ile mnie pamięć nie myli) - jesteśmy świetną grupa docelową dla tego rodzaju produktu - kobiety w ciąży i z małymi dziećmi. Brawa dla kogoś kto to sprzedał :) :) :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka