Dodaj do ulubionych

Moj Maximilianie

IP: *.* 19.08.02, 14:51
Tak dlugo na Ciebie czekalismy. Kazdy dzien odliczalam z wielka tesknota za Toba. Bylam najszczesliwsza ze nosze pod serduszkiem malenka istotke, ktora jest owocem milosci mojej i Twojego tatusia.Kiedy sie urodziles zaponialam o calym swiecie. Zapomnialam o bolu, ktory mi towarzyszyl przy porodzie. Zapomnialam o wszystkim. Od tej chwili w naszym zyciu tylko Ty sie liczysz. Jestes najwazniejszym skarbem jaki mamy. Uczynimy wszystko bys byl szczesliwy.Jestem taka szczesliwa ze jestes zdrowy i taki sliczny. Jestem dumna z kazdej Twojej nowej umiejetnosci jakie nabywasz. Z pierwszego usmiechu, z tego jak poraz pierwszy samodzielnie usiadles. Jak poraz pierwszy powiedziales te piekne slowa "mama" a potem "tata". Z tego jak zaczeles raczowac i z pierwszych kroczkow, ktore juz postawiles.Tak bardzo Ciebie kocham. Nie wyobrazam sobie zycia bez Ciebie. Ty dopelniasz moje szczescie.Masz 10 miesiecy, a ja juz sie zastanawiam kim bedziesz w przyszlosci. Czym bedziesz sie interesowal i jaki obierzesz cle w zyciu. Wiem i jestem swiadoma, ze obok lez szczescia pojawja sie takze lzy smutku. Beda chwile, ktore wolelibysmy ominac szerokim lukiem. Ale takie jest juz zycie. Czas nam pokaze. Jednak obojetnie co bedzie dla Ciebie wazne, bedziemy to tolerowac i Ciebie podpierac. Nie odetniemy Ci skrzydel. Wiedz synku, ze masz kochajacych Ciebie najmocnej na swiecie rodzicow. Ktorzy wierza w Ciebie. I oni beda sie starac abys byl szczesliwy. Jestes dla nas wszystkim.BeataCh
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka