Dodaj do ulubionych

*** ŻŁOBEK ***

IP: *.* 20.08.02, 08:30
Witajcie e-mamyWiem, że na temat żłobka już było, ale ciągle to jeszcze dla mnie za mało informacji.Mój synek w maju skończył roczek, mam zamiaroddać maluszka do żłobka.Chciałabym, by w tym miejscu pojawiły się wspomnienia z pierwszych chwil Waszych pociech w żłobku,proszę też o rady: - na co trzeba zwrócić uwagę przy wyborze żłobka? - jak dzieci znoszą/znosiły żłobek, czy Wy bardzo to przeżywałyście? - czy możecie polecić jakiś żłobek? (Warszawa)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: *** ŻŁOBEK *** IP: *.* 20.08.02, 08:50
      Droga Edyto, skorzystaj z wyszukiwarki. ja sama pisałam o żłobku już tyle razy :) Też posłałam Zosię jak miała roczek. PozdrawiamJoanna
      • Gość: Maja69 Re: *** ŻŁOBEK *** IP: *.* 20.08.02, 10:32
        Sama przymierzam sie do oddania małej do żłobka! Martyna ma półtora roku i myslę, że jest to dobry moment na pójcie do żlobka, ale cały czas słysze wkoło jakies ale! Czy to naprawde takie złe posłac dziecko do żłobka? Nie chce mieć poczucia, że jestem zła mamą, ale moja opiekunka postawiła sie okoniem i nie za bardzo mam wyjscie z sytuacji... Nie wiem też, który żłobek wybrać (Gdańsk)... mam coraz więcej pytac a wrzesień sie zbliża dużymi krokami....z checia przeczytam cokolwiek na ten tematpozdrawiam maja :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka