Dodaj do ulubionych

FOTELIK RENOLUX Paris

IP: *.* 25.09.02, 18:18
Proszę o opinie na temat tego fotelika.
Obserwuj wątek
    • Gość: beattta Re: FOTELIK RENOLUX Paris IP: *.* 25.09.02, 21:23
      Mamy fotelik tej firmy od 0-18 kg. Nasza córeczka jeździła w nim mniej więcej od 10 kg. Ma regulację oparcia do pozycji półleżącej i dziecko ma w nim swobodę ruchów - siedzisko jest dosyć szerokie. Ma centralną regulację pasów, można szybko i sprawnie dziecko do niego wsadzić. Jeden minus - bardzo często skręcają się pasy.Na zakupach była juz kiedyś mowa o fotelikach Renolux - spróbuj wpisać w wyszukiwarkę.PozdrawiamBeata
      • Gość: guest Re: FOTELIK RENOLUX Paris IP: *.* 25.09.02, 21:43
        Jestem zadowolona z tego fotelika,choś faktycznie skręcaja się pasy. Został już nawet i niestety przetestowany w wypadku. Mój synek miał wtedy 9 miesięcy i na szczęście nic się nikomu nie stało, gdyby nie było fotelika mogłobyć inaczej. Z pewnością mogę polecić ten fotelik, lecz zaznaczam że nie wiem jakie są inne, poprostu ten spełnia moje oczekiwania. Pozdrawiam - mama Radulka.
        • Gość: guest Re: FOTELIK RENOLUX Paris IP: *.* 26.09.02, 06:35
          też mam ten model i jestem zadowolona (raczej byłam, bo moje dziecko jeździ już innym foteliku - w którym też skręcają się pasy). Dobra rzecz w Renoluxie to taka sprzączka na piersiach łącząca te pasy, wogóle nie spadają. Mam jeszcze Deltima - pasy zjeżdżają z ramion synka (a raczaj zjeżdżały, bo jeździ już przypięty zwykłymi), a córka ma teraz Chicco i też zjeżdżają :(Ewa
    • Gość: guest Re: FOTELIK RENOLUX Paris IP: *.* 26.09.02, 12:27
      Byłabym zadowolona, gdyby nie opadające z ramionek pasy. Przy naszym nie było sprzączki do spianania i w lublinie nie mogłam jej kupić. Taka sprzączka-zwłaszcza jeśli dziecko jest szczupłe albo drobne-jest niezbędna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka