Gość: dynka IP: *.* 21.02.03, 21:00 Zapraszam na chwilę relaksu na stronie ze zdjęciami dzieci.www.annegeddes.com (w światowym internecie)Zaglądam tam czasem i od razu mam lepszy humor. Oczywiscie ogladam tylko zdjęcia a nie kupuję ubranek.Dynka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E.T. Re: Zdjęcia Anne Geddes! IP: *.* 22.02.03, 03:59 My mamy ksiazke dziecka z jej zdjeciami "My first five years" - bardzo fajna, i kilka albumow. A niedawno widzialam w TV wywiad i sama fotograf przy pracy. Wiesz ze ona robi zdjecia rano w cieplym przydomowym garazu przerobionym na studio bo o tej porze niemowleta najsmaczniej spia?! A na zdjeciach jesli widac np. meskie dlonie to na 99% naleza do jej meza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda72 Re: Zdjęcia Anne Geddes! IP: *.* 22.02.03, 07:24 Dzięki za informację, już kiedyś tego szukałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_G Re: Zdjęcia Anne Geddes! IP: *.* 23.02.03, 16:00 Dzięki za namiary, już kiedyś szukałam takich zdjęć i dzięki Tobie już je mam. Jeszcze raz serdeczne dzięki.Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Zdjęcia Anne Geddes! IP: *.* 24.02.03, 11:26 To ja jeszcze Wam polecę stronkę:http://www.tomarma.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynka Re: Zdjęcia Anne Geddes! IP: *.* 26.02.03, 21:14 Dzięki za namiary właśnie przeglądałam. Jestem jednak pod wrażeniem zdjęć Anne Geddes, chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o niej, szkoda,że nie oglądałam filmu. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś