Dodaj do ulubionych

chciałam się pochwalic;)

21.05.08, 12:38
Dziś dowiedziałam się ze od połowy czerwca rozpoczynam nową pracę.
Córka w sierpniu kończy 3 latka, cały czas byłam z nia w domu.
Chciałam Wam powiedziec, że słyszałam ciągle jak to ciężko mi bedzie
znalesc nową pracę, jak dyskryminowane sa młode matki. Nie wierzcie
w to...pracę znalazłam w ciągu miesiącawink i naprawdę nie oddałabym
za żadne skarby tych trzech lat spędzonych z córkąwink
Obserwuj wątek
    • ma_dre Re: chciałam się pochwalic;) 21.05.08, 18:11
      no to super! gratulacje!
    • madzia_lema Re: chciałam się pochwalic;) 21.05.08, 18:20
      Również gratuluję. Ja wróciłam do pracy jakiś rok temu, jak moje panny poszły o przedszkola. Ale długo sobie nie popracowałam, bo za dwa tygodnie mam termin porodu i znowu idę na macierzyński. Ale faktycznie, te trzy lata z córeczkami były wspaniałe i nie żałuję, że nie poszłam do pracy wcześniej smile Pozdrowienia
    • lilka69 Re: chciałam się pochwalic;) 21.05.08, 20:24
      to jest sie czym pochwalic!

ja tez uwazam, ze nie ma problemu ze znalezieniem pracy. a tych 3 lat nic nie
      zastapi. u mnie podobnie. pozdrawiam
      • dlania Re: chciałam się pochwalic;) 21.05.08, 22:18
        No to teraz żegnaj – piaskownicom hustawki i slimaki, witajcie – wredni dorośli
        i Wasze nudne zajęciawink
        Tylko sobie nie wmawiaj, że dziecko żyć bez Ciebie nie może i że cierpi - bedzie
        cierpiało, jak zobaczy, że Ty się znim na 8 godzin dziennie nie możesz rozstaćwink
      • goniek.m Re: chciałam się pochwalic;) 21.05.08, 22:19
        a ja niestety wróciłam do pracy jak mały miał 10 miesięcy, najpierw był z
        babcią, potem poszedł do żłobka, potrzebowałam kilku miesięcy w żłobku w tym
        jego częstych chorób (o moim niezadowoleniu w pracy nie wspomnę) żeby dojrzeć do
        tego, że ja tego mojego szkraba za wcześnie zostawiłam, za wcześnie się
        rozstaliśmy, więc teraz wróciłam na urlop wychowawczy i mam jeszcze ponad rok
        zanim mój mały pójdzie do przedszkola, nie nadrobimy wszystkiego ale napewno się
        sobą nacieszymy i napewno to bedzie lepsze niz zlobek czy nawet ukochana
        babciasmile i wierze ze jak za poltora roku bede wracac badz isc do nowj pracy tez
        nie bedzie tak zlesmile
        GRATULUJEsmile
        • yoggi87 Re: chciałam się pochwalic;) 22.05.08, 09:41
          No to ja spedze w domu pewnie jakies 5-6 lat smile Corka 16 miesiecy i
          w planach kolejny dzidziuch smile Juz sie nie moge doczekac az sie
          zaczna razem bawic big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka