matsuda 02.08.08, 21:23 2 dzień i wygrywamy, smoczek sie po woli poddaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 21:28 gratulacje! my jadna walke mamy za soba...drugi jest mniejszy smoczuś i chyba bez walki sie obejdzie..mysmy smoka zgubili...i sie nie znalazł juz Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 21:31 MOja starsza córka w ogóle nie miała smoczka. Mlodszej tatuś brutalnie ciachnął go w połowie, było 2 godziny ryku, potem procesja do kosza, papa, smoku i... spokój Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 22:23 A ja to mialam niezla historie ze smoczkiem corki.Pojechalam na 2 mies do rodzicow razem z cora.wieczorem kladziemy sie spac ,a tu smoczka nie ma.Powiedzialam malej ze biedronki jej smoczek zabraly i dzisiaj bez smoka spimy.A mala w ryk.Pozniej usiadla na lozku i zaczela spiewac piosenke ,jak to niegrzeczne biedronki zabraly jej smokusia i ona teraz nie moze zasnac.Tak zalosnie to wygladalo ze juz nie wiedzialam czy mam sie smiac (bo piosenka ,ktora wymyslila byla boska),czy plakac razem z nia (bo zal mi jej bylo strasznie).Rano jeszcze raz odspiewala piosenke o biedronkach i o smoczka juz wiecej nie pytala. A mojej siostrzenicy smoczka zabraly mrowki (tak powiedziala jej mama).Mloda pozniej przez caly tydzien na spacerze szukala tych mrowek,co jej smoczka buchnęły;O))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 22:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=82882119 Odpowiedz Link Zgłoś