Dodaj do ulubionych

Walka ze smokiem 2/0

02.08.08, 21:23
2 dzień i wygrywamy, smoczek sie po woli poddaje!!!
Obserwuj wątek
    • dlania Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 21:25
      a jaki oręż wybraliscie?
      • agatar-m Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 21:28
        gratulacje! my jadna walke mamy za soba...drugi jest mniejszy
        smoczuś i chyba bez walki sie obejdzie..mysmy smoka zgubili...i sie
        nie znalazł juz wink
        • dlania Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 21:31
          MOja starsza córka w ogóle nie miała smoczka. Mlodszej tatuś brutalnie ciachnął
          go w połowie, było 2 godziny ryku, potem procesja do kosza, papa, smoku i...
          spokójwink
          • elske Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 22:23
            A ja to mialam niezla historie ze smoczkiem corki.Pojechalam na 2 mies do
            rodzicow razem z cora.wieczorem kladziemy sie spac ,a tu smoczka nie
            ma.Powiedzialam malej ze biedronki jej smoczek zabraly i dzisiaj bez smoka
            spimy.A mala w ryk.Pozniej usiadla na lozku i zaczela spiewac piosenke ,jak to
            niegrzeczne biedronki zabraly jej smokusia i ona teraz nie moze zasnac.Tak
            zalosnie to wygladalo ze juz nie wiedzialam czy mam sie smiac (bo piosenka
            ,ktora wymyslila byla boska),czy plakac razem z nia (bo zal mi jej bylo
            strasznie).Rano jeszcze raz odspiewala piosenke o biedronkach i o smoczka juz
            wiecej nie pytala.
            A mojej siostrzenicy smoczka zabraly mrowki (tak powiedziala jej mama).Mloda
            pozniej przez caly tydzien na spacerze szukala tych mrowek,co jej smoczka
            buchnęły;O)))
    • mika_p Re: Walka ze smokiem 2/0 02.08.08, 22:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=82882119
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka