Dodaj do ulubionych

GADŻETOMANIA

14.05.11, 22:36
W tym wątku chwalimy się nowymi gadżetami do wóżków oraz podrzucamy linki do ciekawych dodatków dla naszych pojazdów.
Obserwuj wątek
    • emily_valentine Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 22:45
      Świetny topik, właśnie miałam zapytać o akcesoria do bee+ smile
      Chwalcie się dziewczyny big_grin
      • lucyna_1980 Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 22:50
        No to standard - pałąk, uchwyt na kubek, budki w róznych kolorach, buda letnia, no i nowość - organizer ktory chyba będę miała jako pierwsza wink
        • marge.s Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:08
          Ja wlasnie zaczynam i w pierwszej kolejnosci chce kupic pomaranczowa bude i brazowy spiworek.
          Nie wiem czy torbe mozna pod ten watek podciagnac ale nie moge sie zdecydowac i szukam porady suspicious
          Kto ma lub cos wie na temat tej skorzanej torby Bugaboo ? Czy jest ona jakos zaprojektowana by trzymala sie na raczce np Bee ?
          • sylki Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:16
            moje torby trzymaja sie na takich zaczepach
            https://www.jedynysklep.pl/dane/full/a67ec6868f5e4984b2fbffd1228512c6.jpg
            do kupienia np tu
            www.jedynysklep.pl/jj-cole-zaczepy-do-wozka-cat-64-id-3900.aspx
            tak patrzę na tą skórzaną torbę i chyba dałoby sie ja na nich zamontować
          • agnes_nyc Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 07:44
            te torby skorzane sa bardzo wielkie nie mysle zeby byla ok do bee

ja mam skip hop i jest wielka do bee nie uzywam jej
    • sylki A ja wiem co kupię do różowej budy :D 14.05.11, 23:22
      tak więc do różowej budy dokupię pomarańczowy spiwór, na jesien/zimę jak znalazł
      podoba mi się strasznie to połaczenie kolorów, zresztą tak samo jak zieleń z różem no boskie
    • cortinka Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:25
      U mnie sprawdza się plecak Bugaboo, a ostatnio sprawiłam sobie (w końcusmile uchwyty do montowania torby na rącze wózka. Ale jeszcze ich nie próbowałam, więc nie wiem, czy warto.
      No i daszek przeciwsłoneczny Teutonii.
      I jeszcze polecane wcześniej kolorowe budki. I jeszcze śpiworek (ale to już w sferze marzeń) i... mnóstwo tego jest wink
      Nie wiem jak jest z wkładkami Bugaboo, czy one sa przewiewne? Założyłam nawet na ten temat wątek, ale zero odpowiedzi. Jak jest z tymi wkładkami? Warto kupić? Czytałam, ze się zaciągają, więc może lepsze będą te od pani Helenki?
      • cortinka Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:27
        Ale się zdublowało, właśnie pisałam o tych uchwytach, które pokazała Sylki wink
        • sylki Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:30
          Cortinka maila mi podaj to raz, dwa w tych wkładkach podobno dzieciak się nie poci, info od koleżanki z forum rówieśniczego wink
          aaa tego typu wkładki szyje nasza Magda.
          • cortinka Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 00:14
            A te wkładki od Magdy są chyba polarowe? A ja chciałbym coś bawełnianego. No, chyba, ze Magda szyje też bawełniane, to byłoby super.
            • sylki Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 00:33
              Magda miała szyć też bawełniane, miała kupić sobie maszyne do szycia bawełny wink
              Mam nadzieję, że to zrobi wink bo dodatki do bee będą mnie kosztować 1000 zł
              aaaaaa
    • cortinka Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:30
      Aha, i bardzo podoba mi się kocyk Bugaboo, w Polsce niestety niedostępny. W zeszłym roku ktoś sprzedawał je na Allegro, teraz nie ma żadnych ofert.
      • lucyna_1980 Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:35
        Mówisz o tym?
        www.thefind.com/family/browse-bugaboo-microfleece-stroller-blanket
        • sylki Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:40
          Jezuuuuu 40 funtów za kocyk, gdybym kupiła mąż kompa by pod kluczem trzymał tongue_out
          • lucyna_1980 Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:46
            Zasada nr 1- nigdy nie melduj mężowi ile co kosztuje a szczęśliwszym będzie smile
            Oni i tak się słabo znają i nie mają w sobie tyle zaparcia, żeby przekopywać net żeby sprawdzać ceny.

• cortinka Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:50
            Chodzi mi właśnie o te kocyki. Ale ja nie robiłam jeszcze zakupów za granicą (oprocz truskawki) i boję się wink
            Sylki, a kupowanie kocyka za 40 funtów to już następny etap uzaleznienia smile a poza tym, nie jest źle, one kosztują 40 dolarów. Jak ja bym chciała taki kocyk... Nienormalna jestem, kobieta w moim wieku powinna myśleć co jutro ugotować na obiad a nie przed kompem siedzieć i o jakiś kocykach za 40 dolarów wink

• cortinka Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:51
              Sylki, pisz na gazetowego.
              • sylki Re: GADŻETOMANIA 14.05.11, 23:59
                poszedł mail
              • lucyna_1980 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 00:04
                No i nie ma moskitiery na bee+ sad
                Budka przeciwsłoneczna ma taki gadżet ale to się sprawdza tylko przy dzieciach, którym nóżki nie wystają za podnóżek.
                Chyba wg. producenta starsze dzieci mogą być pogryzione przez komary.
                A te uniwersalne za 10-20 zł ze sklepu dzieckowego są za wąskie.
                • sylki Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 00:06
                  Lucyna, a ja ile razy miałam moskitierę tyle razy nie używałam jej ani razu uncertain
                  A nie da się uszyć moskitiery na wózek? np biorąz za wzór folię p.deszczowa?
                  • lucyna_1980 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 00:19
                    U nas plaga komarów i to jest niezbednik. Mieszkam 50 metrow od Wisły i o tej porze jest plaga i tak do września. A do folii trudno dopasować bo ona jest na takich pałąkach smile
                    W starym bee była taka na takich pałąkach jak folia i była rewelacyjna
                    www.mystrollers.com/shop/product.aspx?sku=50600SS01
                    W poniedziałek jadę zobaczyć jakąś firankę z metra moskitieropodobną i moja mama będzie coś szyła.
                    • marge.s Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 01:56
                      Lucyna, ja mam uniwersalna Mothercare, jutro zrobie Ci fotke jak lezy na wozku. Jesli bys chciala to moge Ci sprezentowac, u mnie lezy.
                      A komara na oczy nie widzialam od 6 lat wink
    • agnes_nyc Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 07:42
      ja mam takie haki na rzepy i sa lux - wczesniej myslalam ze sie nie sprawdza ale jak przywiozl mi maz to sie nawet zachwycilam smile

www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4345318

wczesniej mialam takie i nie polecam pekly mi

www.overtee.pl/akcesoria-do-wozkow/sunshine-kids-buggy-hooks-10545-haki-utrzymuj-ce-torby-pr.html

z dodatkow do bee mam - uchwyt na kubek , dwie budki niebieska i zolta , i dwa organizery jeden bedzie za tydzien z allegro a drugi ten co lucyna pokazala za miesiac smile

mam zamiar dokupic daszek od tetuni i fioletowa budke + wkladki z e-baya
      • womysia Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 08:39
        fajny wątek! ja mam bee+ i 3 budki (czarna, czerwona i khaki), 1 wkładkę firmową czerwoną i śpiworek dla maluszka kolon firmowy czarny.

planuję jeszcze jakieś budki, jasną wkładkę na siedzisko. wkładkę chciałabym z bawełny bez polaru, więc chyba zlecę krawcowej uszycie na podstawie tej czerwonej, którą mam.

podobnie z kocykami - nie toleruję polaru na kocykach - chcę dwustronne z bawełny, z cieniutką ocieplinką w środku. to zlecenie jest już u krawcowej - pokażę wam efekty!

śpiworek większy na zimę kupię innej firmy, ale nie wiem jeszcze jaki kolor...

strasznie mi się spodobał ten mały organizer, który wczoraj odkryłyście! ja nie będę używała kosza na zakupy na wózku, bo tak szpeci wózek, że tego nie zniosę, więc pomyślę nad tym organizerem, choć planuję przede wszystkim pakować szpargały do mojego plecaczka na plecach wink
    • sylki Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 08:46
      Mam pytanko.
      Powiedzcie mi czy do bee na lato potrzebna jest ta wkładka? Z jakiego materiału jest siedzisko do bee, na zdjęciach wydaje się fajna, taka że dziecko się pocić nie będzie.
      Kurcze nie mam tyle by od razu kupić wózek i wkładkę uncertain
      • lucyna_1980 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 09:11
        Sylki materiał na siedzisku to taki typowy wózkowy ortalion
        • lucyna_1980 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 12:33
          Sylki, powiem że ja tą wkładkę mam kupiłam z miesiąc temu ale jeszcze jej nie montowalam. Podczas ostatniego spaceru a było około 30 stopni nie zauważyłam by córka byla spocona, ona może coś daje ale nie jest niezbędna..
      • womysia Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 09:37
        sylki, materiał siedziska ewidentnie jest sztuczny, ale ma głębokie przeszycia - taki jest formowany jakby - i w rezultacie spodziewam się, że przez te rowki i krągłości wentylacja będzie niezła. gorzej z nagrzewaniem się od słońca czarnego koloru.

może zamówimy razem te jasne wkładki z bawełny u krawcowej, będzie pewnie taniej uszyć dwie takie same, ja jestem z saskiej kępy smile
        • sylki Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 09:47
          Szkoda tylko, że Saska kępa nie jest w Szczecinie ;P
          ale jakbyś szyła, to w sumie mogłabym się skusić o ile nie kupię jednak oryginalnej wink
          • womysia Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 09:50
            aaa, coś mi się pomerdało i myślałam, że jesteś w warszawie smile ale nic straconego - wysłanie w kopercie tanie i łatwe. ale zobaczymy najpierw jak te kocyki wyjdą big_grin
    • emma301 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 10:08
      Ja do cameleona mam komplet fleece zielony, komplet canvas niebieski, śpiwór niebieski, wkładki niebieską i beżową, budki letnie niebieską i beżową, uchwyt na kubek, budkę przeciwsłoneczną (super)... uff, więcej rzeczy już nie pamiętam...
      A, i bardzo mi sie podoba ten zalinkowany organizersmile

Przygodę z MB dopiero zaczynam - zobaczymy jak się rozwinie.

A w planach,oczywiście bee +, ale dopiero w przyszłym roku, przysięgambig_grin
      • emily_valentine Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 10:12
        Dziewczyny, a gdzie kupujecie akcesoria?

I czy warto kupić torbę oryginalną do bee, bo miałam kupić skiphop duo, ale nie wiem czy będzie pasować. Te zaczepy mnie zastanowiły uncertain
        • emma301 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 10:48
          Oryginalne dodatki kupuję w 4kids, wypracowałam tam sobie rabat, a zaczęłam u nich zakupy już od mebli, potem wózek, potem dodatki itp.

Mam też torbę czarną canvas do cameleona, sama torba jest bardzo fajna, ale na wózku jeszcze jej nie używałam...
    • santa-1982 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 11:41
      Nie wiem gdzie zapytać, a nowego wątku nie będę zakładać. Myślę że Gadżetomaniaczki odpowiedzą...
      Czy budka letnia od Cameleona będzie pasować do Froga?
      • sylki Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 11:48
        i tak i nie.
        Założyć założysz, ale nie będzie tak napięty materiał jakbyś założyła na cameleona.
        Cameleon ma szersze siedzisko.
        Ale ludzie kupują dodatki cameleona do froga.
        • dima1312 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 11:57
          To ja polecę dla odmiany kocyk Stokke jest rewelacyjny!! cieplutki ale nadający się na wszystkie pory roku,ja stokke sprzedałam ale kocyk mam nadal i gra we wszystkich moich wozkach!
          • didis Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 13:43
            Mi akurat kolorystyka tego koca nie odpowiada. Martwię się tylko o ten organizer w bee, bo jeżeli on jest przypinany do oparcia z tyłu, to jak dziecko leży, albo gdy jest przodem do kierunku jazdy - to jakoś niepraktycznie.
          • womysia Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 14:46
            dimo, kocyki stokke są fajne kolorystycznie, ale dzianinowe, prawda? nie podoba mi się takie rozwiązanie - po wypraniu i wywirowaniu w mojej pralce pewnie nie nadawałyby się już do użytku! marzę o bawełnie i nigdzie takich nie ma...
            • didis Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 14:49
              Poszukaj kocyków w 4kids -wydaje mi się, że będa takm fajne p bawełniane
            • tygisek Womysia 15.05.11, 20:56
              Sluchaj ja mam jeden kocyk taki wlasnie nierozciagliwy, nie traci fasonu po praniu, nie naciaga sie, nie filcuje i nie kulkuje, jednoczesnie jest milutki, dla maluszka jest super, zaluje ze moj synek z niego wyrasta, musze kupic wiekrzy, zaraz wkleje link..
              • tygisek Re: Womysia 15.05.11, 21:02
                wklejam link, przykladowy, ale musisz sobie popatrzec david costam, to naprawde swietne kocyki, kupilam mojemu maluchowi taki z kapturkiem jak reczniki dla maluchow, genialna sprawa, tylko niestety za szybko wyrastaja smile
                kocyk bawelniany
                • sylki Re: Womysia 15.05.11, 21:05
                  Też go mam, jest swietny, nic się z nim nie dzieje, polecam
                  • tygisek Sylki 15.05.11, 21:12
                    ja szukalam takiego kocyka, bo mialam ja jako dziecko, wyobrazcie sobie, bialy w niebieskie sloniki, przez 34 lata nic, absolutnie nic sie z nim nie stalo, a uzywalo go niemalze bez przerwy jakies dziecko po calej rodzinie, cud ze ten kocyk nie zaginal, dzis z niego korzystaja moje dzieci ale u mamysmile mama trzyma go niemalze jak relikwie! powiedziala, ze na pamiatke po jej dzieciach i na dowod dla POTOMNOSTI, ze cos moze byc niezniszczalne
                • womysia Re: Womysia 15.05.11, 21:25
                  dziękuję! przemyśle, bo jednak kolory wolałabym jakieś inne - ale jak nic nie znajdę to może się zdecyduję.
                  • womysia Re: Womysia 15.05.11, 21:30
                    taki mi się spodobał - jest z dwóch warstw bawełny i ładnie obszyty lamóweczką - ale kosztuje tyle, że płakać się chce big_grin to tak a propos gadżeciarstwa...

www.bokado.pl/pl/p/Kocyk-Elodie-Details-Paul-Frank-80x80-cm-NOWOSC/1181
                    • emily_valentine Re: Womysia 15.05.11, 21:43
                      Womysia, poszukaj bawełnianych kocyków cartersa, np. taki:

allegro.pl/carter-s-koc-kocyk-71x86-cm-dwustronny-100-bawelna-i1598702777.html
                      • womysia Re: Womysia 15.05.11, 21:49
                        emily, te są bardzo fajne! obszyte i dwustronne! dziękuję za cynk big_grin carters wskakuje u mnie na shortlistę tongue_out
                        • emily_valentine Re: Womysia 15.05.11, 21:53
                          Womysia, mam podobny kocyk z Cartersa, tylko inny wzorek. Jest śliczny, świetnie się pierze i suszy w suszarce, nic się z nim nie dzieje. A na dodatek można sobie skompletować cały zestaw ubranek w ten sam wzorek big_grin Polecam również ubranka, są śliczne i świetnej jakości smile
                          • tygisek Re: Womysia 15.05.11, 22:04
                            to fakt, ten tez mozna polecic, tez mam taka narzutke, tez dwustronna, bawelniana, ale to inny rodzaj bawelny zupelnie - taka bielizniana jak body, jak pajacyki....ten kocyk co zalinkowalam jest zupelnie inny i wielosezonowy, dla mnie taka narzutka bawelniana jest typowo letnia, nie nadaje sie moim zdaniem na inna pore roku....ale na suszenie w suszarkach radzilabym uwazac, ta "bielizniana" bawelna jednak potrafi sie ponaciagac, nie zawsze jest rowniutko przycieta i uszyta wedlug wlokien i jedna i druga strona...to tak jak z niektorymi koszulkami, ze po praniu szwy sie skrecaja, zalezy to niestety od tego jak sie utnie tkanina...
                            • womysia Re: Womysia 22.05.11, 12:24
                              mam już moje pierwsze kocyki do wózka, zamówiłam takie z dwóch warstw bawełny z cieniutkim ociepleniem. mocne kolory jednobarwne, jestem zadowolona, lubię takie szalone kombinacje. uszyję jeszcze dwa cieńsze na lato, bez włókninki w ogóle w środku. jako pasażer występuje turkusowa świnia tongue_out

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/wwOmaREcSv0xcxCLeB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/Cgd9zpwwBiN5ShZOJB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/aIaila0ZvOeC09IYrB.jpg
                              • emily_valentine Re: Womysia 22.05.11, 12:47
                                Świnia wymiata big_grin
                                Ja bym oblamowała te kocyki i przeszycia zrobiła w romby.
                                Womysia, masz zaskakujące pomysły wink
        • santa-1982 Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 13:51
          Dzięki. Znalazłam jakąś fotkę i nawet nie wygląda to najgorzej.
          Jaką budkę radzicie do czerwonego Froga-czarną, czerwoną czy może inną?
    • didis Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 13:48
      Ja uwielbiam ten daszek p/słoneczny. Bardzo fajny też jest placak FP, ma bardzo wiele poręcznych kieszonek itd. Co do dodatków które mi się marzą to oczywiście zestaw letni i zimowy do stokke, które niestety z uwagi na swoje baaaaardzo wygórowane ceny nigdy nie będą moje sad Ja najlepiej jak kupuję wózek już z wszystkimi dodatkami jak bee+. W nim brakuje mi tylko organizera (ale to się załatwi) i parasolki - raczej nie będzie mi potrzebna. Nie lubiłam parasolek w BBoo. Jeśli chodzi o wkładkę, to też jakoś nie padam na kolona. Szybko się mechaci i zaciąga. No i mogłyby być kolorowe tzn we wzorybig_grin
    • didis pałąk do urbana 15.05.11, 13:52
      Piszę tu do tych co mają starsze modele wózka, gdzie pałąk nie był w stanardzie. Kupiłam go, nie wiem po co. Wcale nie korzystam a tak bardzo porysował mi stelaż, że szok. Wiem też, że rysował poprzedniemu właścicielowi bo były ślady. Jest tak wysoko, że nie nadaję się dla dziecka małego - typu mój 11mczny, no zasłania mu wszystko. Jestem na nie!
      • tygisek Re: pałąk do urbana 15.05.11, 14:15
        a u nas z kolei palak sie sprawdza bardzo, najpierw mozna bylo przyczepic do niego jakies zabawki, no a teraz (synek ma 19 msc ale jest raczej malym i dobnym dzieckiem jak na swoj wiek) sluzy do innych rzeczy, np do wylozenia nog smile no i zdecydowanie pomaga mu sie posadzic do pionu - jak juz joggerowa pozycja mu sie znudzi, czy tez natychmiast trzeba sie za czyms obejrzec, rzeczywiscie na poczatku naszej przygody z Urbanem troche swiat przyslanial, no ale teraz jest bardzo ok. I mi jakos stelaza nie drapie-ja zapinam pod materialem siedziska bezposrednio na rurce
        • didis Re: pałąk do urbana 15.05.11, 14:18
          Tak, ja też tak zapinam...naprawdę mocno podrapał....
          • tygisek Re: pałąk do urbana 15.05.11, 14:48
            no wierze Ci, szkoda bardzo sad widzialam kiedys zapiety palak na material, w sklepie. Nie zagladalam pod zapiecie, ale mysle, ze tam tez musialbyc podrapany stelaz, bo material przeciez jest dosc gruby
          • malenstwo2010 gadżety do mojego fusiona 15.05.11, 14:52
            Kupiłam sobie wózek, do którego w zasadzie mogę kupić jedynie śpiworek hug i torbę która mi się nie podoba sad Do bugaboo jest tyle akcesoriów , żeby jakoś go urozmaicić... Jak się zapatrujecie na łączenie gadżetów z różnych firm? Np. gdyby parasolka z logo Bugaboo była umieszczona na stelażu Stokke? Nie uważacie to za wiochę? Czy wg Was jeżeli ma się np. bugaboo to powinno się kupować do niego gadżety tej właśnie firmy albo inne ale takie gdzie logo firmy jest niewidoczne?
            • cortinka Re: gadżety do mojego fusiona 15.05.11, 16:26
              Nie patrzę na logo, kupuję to co mi się podoba.
              Do Cameleona mam np. plecak Bugaboo ale też torbę Emmaljungi a do Bee torbę J.J.Cole. Wkładkę też mam z innej firmy. Nie trzymam się zasady, ze dodatki mają być tylko firmowe.
              Daję zarabiać rożnym producentom wink
              • didis Re: gadżety do mojego fusiona 15.05.11, 16:31
                Do stokke niestety parasolka tylko stokke. Ja mieszam smile
        • saras-wati Re: pałąk do urbana 15.05.11, 16:41
          miałam na początku takie samo wrażenie w swifcie, ale jak przyjrzałam się z perspektywy małej, to nie było najgorzej, a teraz(18 miesięcy) używa go w tych samych sytuacjach, co maluch tygiskasmile
          wg mnie fajny jest, choć uważam, że powinien być regulowany, jak w bjmini
          • dima1312 Re: pałąk do urbana 15.05.11, 20:39
            kocyk Stokke jest po praniu taki jak przed i jako jedyny posiada napy po bokacg do mocowania do budy-oczywiście stokke nie innej,a co do koloru to ja miałam ciemny granat stoka więc pasował idealnie ty didis masz taki kolorek ze trudno dopasować jakiś ciekawy z tych orginalnych raczej nie
            • didis Re: pałąk do urbana 15.05.11, 21:33
              Wiem i bardzo żałuję, bo ten jasny kolor jest śliczny - wg mnie ale baaardzo brudzącybig_grin
    • coco_rosie Re: GADŻETOMANIA 15.05.11, 23:30
      Dla mnie w kwestii dziecięcych gadżetów rządzi dwell studio. Cenowo trochę drogo (w PL ich ceny to w ogóle przegięcie) ale na amerykańskim amazonie zdarzają się fajne promocje i wyprzedaże

www.dwellstudio.com/designer-baby-boutique
      Rozwalają mnie też te wszystkie dopracowane gadżety handmadowe z etsy.com.
    • lucyna_1980 Kupiłam fajny organizer do MB Swift 17.05.11, 21:48
      Pochwalę się bo już dawno żadna wózkowa zdobycz mnie tak nie ucieszyła smile
      Wbrew pozorom bardzo pojemny, w środku jedna duża przegródka, ktora pomieściła "pół domu" dodatkowo jedna kieszonka zapinana na mocny rzep, a druga na zamek oraz miejsce na długopisy i inne szpargały. Po bokach dwa miejsca na butelki. Od spodu podpinana siatka np. na zakupy lub zabawki. Mocowany do wózka za pomocą extra mocnych rzepów. Rewelacyjny jak dla mnie, tym bardziej, że nie jestem fanką toreb i plecaków.
      Jest fajny, nieduży a jednak baaaardzo pojemny. I ma uszy do noszenia czyli można zapakować go w domu i wygodnie dotargać do auta. Zamocowany na Swifcie wyglada super. Na zdjęciu jest pokazane mocowanie na Cameleonie więc do Bugaboo też bedzie pasował - nie mierzyłam bo aktualnie nie mam go w domu bo pojechał do serwisu
      Wygląda tak:
      https://img42.imageshack.us/img42/1448/organizer.jpg
      https://img820.imageshack.us/img820/2860/organizer2.jpg

Póżniej podrzucę zdjęcia jak wyglada zamocowany na Swift'cie
      • saras-wati Re: Kupiłam fajny organizer do MB Swift 17.05.11, 21:59
        bardzo fajny, lubię takie niepozorne dodatkismile napisz, gdzie kupiłaś i jak nazywa się firmasmile
        • lucyna_1980 Re: Kupiłam fajny organizer do MB Swift 17.05.11, 22:05
          Jest z firmy Babymel.
          Zamówilam go u dystrybutora Babymel na PL na stronie
          www.sklepfirmowy.com.pl/
          Czekałam ok 10 dni bo nie mieli czarnego - a czerwonego nie chciałam.
          Ale jest rewelacyjny!!! Polecam!!!
          • tygisek Re: Kupiłam fajny organizer do MB Swift 17.05.11, 22:56
            tez zwrocil moja uwage smile genialne sa te uszy - jak ma sie wiecej wozkow, to latwo sie przeorganizowac z jednego do drugiego - bez strachu, ze cos wypadnie i wogole, nawet jak sie chowa wozek do bagaznika, to wszystkie szpargaly w garsc i zabierasz ze soba do srodka, bardzo bardzo fajny gadzet uwazam, moglby miec nieco lepsza cene, no bo to w koncu kawalek materialu, no ale tez da sie przezyc smile
            • dima1312 Re: Kupiłam fajny organizer do MB Swift 17.05.11, 23:50
              ja mam dokładnie taki jak Lucyna jest świetny! i ta siatka pod spodem nawet dosyć mocna i pakowna
            • didis Re: Kupiłam fajny organizer do MB Swift 18.05.11, 10:41
              Cena mnie powaliła, a co do strony to tak koszmarnie stworzonej strony dla sklepu jeszcze nie widziałam. Zupełnie nie widziałam jak go szukać, po marce nie bo nie znałam, z boku szereg różnych sklepów...no masakra
      • fishi81 [...] 15.08.11, 17:54
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • emma301 Odstraszcz komarów 18.05.11, 21:32
      nawet działa, do wózka komarzyska nie dolatywały, ale moje plecy pożarłysad (a napisali, że ma "zasięg" 3m)
      kupiłam w sklepie stacjonarnym za ok. 60 zł
      polecam

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/fe/ze/ssax/riykGXc5BQYrSjb58X.jpg
      • lucyna_1980 Re: Odstraszcz komarów 18.05.11, 23:51
        Emma czy to jest to samo urządzenie? Twoje trochę inaczej wygląda.
        Bo jeśli działa to ja kupuję 2 szt - jedną na wózek drugą na plecy smile
        allegro.pl/chicco-urzadzenie-odstraszajace-komary-przenosne-i1612684405.html
        • emma301 Re: Odstraszcz komarów 19.05.11, 07:53
          dokładnie to, ale z tym zasiegiem 25m (w opisie) , to gruuuuuba przesada
        • duraczek Re: Odstraszcz komarów 27.06.11, 18:43
          Na komary w mojej okolicy nie działa.. ani na muchy ani na pszczoły itd za to córka jak go dorwała w swoje łapki to była zachwycona bo ma lampkę świecącą na zelono smile
      • duraczek Re: Odstraszcz komarów 20.05.11, 17:26
        też już zamówiłam - dzięki za podpowiedź wink Emma301 fajny masz przy budzie daszek z czarnego tiulu jakby - co to za wózek?
        • emma301 duraczek 20.05.11, 17:47
          nie dość, że fajny - to jeszcze praktycznysmile
          a wózek to Mountain Buggy Urban Jungle
    • emma301 AeroSleep 21.05.11, 16:53
      Przetestowałam dzisiaj wkładkę aerosleep,niby jest do fotelików, ale ja włożyłam ją do wózka.
      Młody mniej się spocił, aczkolwiek plecyki miał troszkę wilgotne, ale zdecydowanie mniej, niż wczoraj (bez wkładki).
      Cena ok. 80 zł. Do prania w 40 st.
      tak wygląda (ta najmniejsza):
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/fe/ze/ssax/5Vb8Hpgm2Hmr0OJdNX.jpg

pozdrowionka
      • orchidea19 Re: Gadżetomania 29.05.11, 22:21
        Witamsmile
        Czytam Was namiętnie od ok. miesiąca i chylę czoła przed Waszą wiedzą i doświadczeniemsmile
        Gdybym trafiła do Was wcześniej pewnie uniknęłabym kilku błędów, no ale cóz....stało się.
        Pomóżcie mi teraz, proszęsmile

Chodzi o torbę do wózka - bardzo, ale to bardzo podoba mi się Ju Ju Be Be All, ale zanim ją kupię chciałabym wiedzieć czy wartosmile
        Potrzebuję stosunkowo dużej torby, do której zapakuję i laktator, i mleko, i jakieś ubranko....zresztą same wieciesmile
        Czy one są łatwe do wyprania?
        A może mogę je gdzieś zobaczyć czy pozostaje mi tylko sprzedaż wysyłkowa?
        Dziękuje za opiniesmile
        • didis Re: Gadżetomania 29.05.11, 22:40
          Ja kiedyś wiedziałam, była fajna, ale nie wiem czy zmieścisz laktator. Nie mam i nie będę już miała. Nie wiem czy tu któraś ma. Może zapytaj na głównejbig_grin
          • orchidea19 Re: Gadżetomania 30.05.11, 22:38
            Dziękujęsmile
            nie chce zawracać głowy....smile
            poszperam jeszczesmile
            • agnes_nyc orchidea 31.05.11, 08:14
              napisz na glownym i naprawde nie zawracasz glowy - po to jest forum

smialo pisz smile
    • variuss etui na smoczek 31.05.11, 09:37
      allegro.pl/show_item.php?item=1621536714&c=0
      widziałyście to na żywo ?
      zastanawiam sie, czy nie kupić mojemu smoczkojadowi takiego gażetu na wakacje smile
    • variuss fajna torba 31.05.11, 10:22
      z otowrami, coby ja nadziać na "rogi" spacerówki
      tylko ta cena.......
      www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/torby-dla-mamy/179-stylowa-torba-do-wozka-texas-brown.html
      • sylki Re: fajna torba 31.05.11, 10:47
        Widziałam ją, cena no cóż, wolałabym dać za tą 466 zł niż za skórzaną torbę bboo 1000 big_grin
        A co do twojego pytania o etui, to moja siostra ma, może nie to, ale u niej sie sprawdza.
        Ja mam po smoczkach aventu, z tym, że mojego nie doczepisz do niczego, tylko lata wolno po torbie
    • lucyna_1980 ROBIMY SOBIE KAWKĘ I NA SPACEREK :) 28.06.11, 09:00
      ZNALAZŁAM COŚ TAKIEGO:
      www.mamagama.pl/sagaform-ceramiczny-kubek-termiczny.html
      • dziustynka uchwyt na kubek/butelkę 30.06.11, 15:21
        a czy macie jakiś sprawdzony gadżet w stylu www.mamagama.pl/prince-lionhart-uchwyt-termiczny.html na kubek/butelkę niekoniecznie dziecięcą?
        • marila0 Re: tacka do navingtona 29.08.11, 22:08
          Czy ma ktoś może tacę do navingtona,taką którą się montuje zamiast barierki? Znalazłam w sklepie int. ale nie ma zdjęcia a chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda. Ja mam caravela, i co prawda do spacerówki jeszcze chwile mamy, ale wolałabym zakupić wcześniej. Gdyby ktoś miał będe wdzięczna za info, bo na stronce jeszcze nie ma tej tacki sad
        • smoczyca_id Re: uchwyt na kubek/butelkę 19.03.12, 17:19
          Witajcie,
          szukam uchwytu na kubek termiczny pasujacy do wozka teutonia (Cosmo). Niestety prince lionheart nie pasuja - dzis sprawdzalam w sklepie. Mozecie cos podrzucic? Bede mega wdzieczna!
    • lucyna_1980 Aletnatywa dla daszka Teutoni ? 28.06.11, 15:36
      Znalazłam na niemieckim amazonie takie oto cooś:

https://img191.imageshack.us/img191/1723/markiza1.jpg

https://img823.imageshack.us/img823/9581/markiza2.jpg

www.amazon.de/Sunnybaby-18272-Sonnensegel-UPF-silbergrau/dp/B000RRU7CC/ref=sr_1_17?s=baby&ie=UTF8&qid=1309267458&sr=1-17
      • mak-111 Re: Aletnatywa dla daszka Teutoni ? 30.06.11, 17:54
        cos podobnego bywa tez na allegro np. allegro.pl/oslonka-przeciwsloneczny-daszek-do-wozka-filtr-uv-i1685599491.html
        • redaniad Re: Aletnatywa dla daszka Teutoni ? 20.07.11, 22:18
          To mi się podoba bardzo dla drugiego dziecka www.navington.com/produkty/wozek-cadet/kilwater a z gadzetów to jeszcze ten dedykowany śpiworek www.navington.com/produkty/akcesoria/spiworek-forpik też fajny wink
          • monjan organizer 06.08.11, 10:45
            na all są takie-ma któraś?jak wrażenia?
            allegro.pl/wygodny-poreczny-organizer-torba-x-lander-i1744429234.html
            allegro.pl/wygodny-poreczny-organizer-torba-maxi-cosi-i1744429272.html
            allegro.pl/kees-super-lekka-torba-organizer-do-kazdego-wozka-i1738614208.html
            allegro.pl/sunshine-kids-organizer-do-wozka-i1726324741.html
            i hak na torby
            allegro.pl/uchwyt-hak-do-torby-na-wozek-luvion-stroller-hook-i1744504544.html
            • agnes_nyc Re: organizer 06.08.11, 13:06
              mam ten i jest superowy uzywam do bee + , cameleona oraz baby joggera

olmik.bazarek.pl/opis/2279131/organizer-do-wozka-buggy-buddy-sunshine-kids.html
            • wanielka Re: organizer 06.08.11, 22:12
              mam taki, ale uważam, że jakość nie idzie w parze z ceną. po 3 miesiącach wygląda nieciekawie. klamry przy rzepach mocujących są za słabe na to, co można do organizera włożyć (przynajmniej w teorii 2 pełne butelki + rzeczy w dużej kieszeniu) i pękają. po obu stronach już wymieniłam. na szczęście zapłaciłam za niego mniej. wiosną cena była korzystniejsza smile
              • emily_valentine uchwyt do torby 06.08.11, 23:16
                Polecam uchwyt do torby:

www.tublu.pl/Pomyslowy_Dobromir_czyli_produkty_ktore_ulatwia_zycie_kazdemu_rodzicowi/MY_BUGGY_BUDDY_uchwyt_do_torby_na_wozek.html
                Mam ten uchwyt do bee i jest rewelacyjny na siaty z zakupami smile
              • agnes_nyc Re: organizer 07.08.11, 08:32
                wanielka napisała:

> mam taki, ale uważam, że jakość nie idzie w parze z ceną. po 3 miesiącach wyglą
                > da nieciekawie. klamry przy rzepach mocujących są za słabe na to, co można do o
                > rganizera włożyć (przynajmniej w teorii 2 pełne butelki + rzeczy w dużej kiesze
                > niu) i pękają. po obu stronach już wymieniłam. na szczęście zapłaciłam za niego
                > mniej. wiosną cena była korzystniejsza smile

Ja uzywam juz tez dluzszy czas i nic sie nie dzieje uzywam do trzech wozkow wiec ciagle go przekladam i jest ok nawet juz byl w praniu nic sie nie dzieje. Moze trafilam na ferelny model
                Ja polecam
            • gaga-sie uwaga na organizer na allegro 10.08.11, 23:04
              Ktoś sprytnie sprzedaje uniwersalny organizer a' guuu pod marką różnych wózków, np. baby jogger allegro.pl/wygodny-poreczny-organizer-torba-do-baby-jogger-i1751006582.html Cena oczywiście wyższa o 20 zł. Ktoś mniej zorientowany może się naciąć. Dla porównania allegro.pl/wyprzedaz-torba-do-wozka-organizer-a-guuu-i1758857999.html
            • monjan Re: organizer 18.08.11, 09:59
              kupialm hak na torby luvion
              super!!!gazdzet warty polecenia!
    • lucyna_1980 Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedziałam 07.12.11, 12:32
      Elodie Details, Petunia Pacle Bottom, Kaloo, Pasiti&Pasito, Paul Frank itd...
      markafoni.pl/markowy-mikolaj/c-4446/
      • womysia Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 07.12.11, 15:18
        lucyna, ale fajne przeceny, dziękuję za info!

ten śpiwór jest przeceniony z 415 zł na 289 zł - czy któraś z was ma z nim doświadczenie? czy w środku jest wredny polar, do którego się wszystko czepia, czy jakiś inny materiał ocieplający? ma możliwość założenia za siedzenie w bugaboo, może kupię do mojego bee all black?

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/KmHmaBGgZx8Yf1A65B.jpg
        • lucyna_1980 Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 07.12.11, 15:21
          Tylko weź pod uwagę że trzeba czekać nawet 4 tygodnie - żeby zima się nie skończyła zanim go dostaniesz... big_grin
          • womysia Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 07.12.11, 15:45
            hmmm, a dlaczego 4 tygodnie? śpiworek jest na stanie, nic nie wskazuje na takie długie oczekiwanie...
            • lucyna_1980 Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 07.12.11, 15:58
              Regulamin przeczytaj. Nawet się pomyliłam nie 4 a 6 tygodni
              ARTYKUŁ 7. DOSTAWA TOWARÓW
              1. Miejscem spełnienia świadczenia przez VIP Retail jest adres dostawy wskazany przez Klienta.

2. Czas realizacji zamówienia (dostawy Towaru) wynosi do 6 tygodni od dnia zakończenia Kampanii Sprzedażowej, w ramach której Towar został zakupiony, o ile opis Kampanii Sprzedażowej nie zastrzega terminu dłuższego.
              • womysia Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 07.12.11, 16:01
                aaa, czyli to takie kuponowanie zbiorowe big_grin na szczęście ja potrzebuję ten śpiwór tak na początek lutego, teraz mam mały bugaboo i starczy jeszcze z dwa miesiące, potem potrzebny będzie duży.
                • womysia tunning rączki wózka? 07.12.11, 16:30
                  mam jeszcze pytanie do wózkomaniaczek - czy widziałyście coś takiego jak skórzana osłonka na rączkę? po skórze na mutsy drażni mnie trochę pianka na bee - wołałabym coś na tę piankę założyć - ktoś produkuje takie elementy?
                  • saras-wati Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 17:02
                    ja kupowałam do teutonii, jak mi mąż gąbkę zniszczył...tylko nie wiem czy będzie pasowała - też składała się z dwóch części, ale rączka w bee jest chyba bardziej płaska niż ta w teutonii...
                  • lucyna_1980 Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 17:07
                    Skórzanych nie widziałam, ale dziewczyny kupowały na BJCM takie i chwaliły:
                    www.amazon.co.uk/Stroll-Air-Buggy-Handle-Sleeve-Pushchair/dp/B001JE1RQM/ref=sr_1_cc_3?s=baby&ie=UTF8&qid=1323274013&sr=1-3-catcorr
                  • sylki Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 17:17
                    od teutoni nie pasuje, ale ja bym poszła tam gdzie obszywają skórą kierownice w samochodach, bez problemu ci coś takiego ze skóry na bee zrobią smile Koszt pewnie taki jakbyś w sklepie gotowe kupowała wink
                    • magdashero Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 18:36
                      koszt takiej roboty to u nas w sz-cinie 300zł sad
                      • sylki Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 18:45
                        To zależy gdzie big_grin
                        jak ja szukałam, to chcieli 150 zł w zależności od materiału
                        • womysia Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 19:22
                          dziękuję, dziewczyny! zrobię wywiad (warszawa) i pewnie to zrobię, ewentualnie kupię takie gotowe do obszycia ze sklepu z rowerami ;-P

store.velo-orange.com/index.php/accessories/leather-goods-handlebar-grips/elkhide-sewn-on-city-bike-grips.html
                          • lucyna_1980 Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 19:28
                            A powiedz mi jakim sposobem chesz to sobie założyć na rączkę? wink
                            • womysia Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 19:31
                              to jest zestaw DIY - kawałek skóry z dziurkami, nić specjalna i igła smile ja jestem dosyć sprawna manualnie, więc potrafiłabym sobie to zrobić. ale jak znajdę tanio w warszawie specjalistę, to pewnie zlecę!
                              • lucyna_1980 Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 19:35
                                Ufff, bo już myślałam, że wpadłaś na szalony pomysł, żeby roznitować wózek big_grin
                                • womysia Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 19:38
                                  ;-D oj, nie! mój wózeczek ukochany nie będzie cierpiał! swoją drogą te cameleony całe białe mają rączki skórzane, szkoda, że bugaboo nie oferuje takiego gadżetu tongue_out
                              • aminkowa Re: tunning rączki wózka? 07.12.11, 21:26
                                a gdzie to kupic_ jest zestaw DIY - kawałek skóry z dziurkami, nić specjalna i igła
                                tez musze sobie raczke jakos uszykowac wink
                                • womysia Re: tunning rączki wózka? 08.12.11, 19:08
                                  aminkowa, wkleiłam link tam niżej!

a wiecie, że te nowe wkładki bugaboo na siedziska będą też w kolorze pomarańczowym! wink

www.westcoastkids.ca/Bugaboo--Seat-Liner
        • womysia Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 13.12.11, 22:09
          a propos gadżetów BB, nowy kolor na 2012 - petrol blue - zastąpi standardowy niebieski! mnie bardzo się podoba, bo jest taki nieoczywisty, pogodny ale niejaskrawy tongue_out

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/ec/dceh/2LEmWiqbCfHVzE4uoB.jpg
          • womysia Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 18.03.12, 17:23
            dziewczyny, czy któraś ma ten kocyk z nexta?

nie mogę znaleźć informacji ile ma cm, a strasznie mi się podoba!

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/oCj1YOocMFksg3FSeX.jpg
            • megkati Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 19.03.12, 12:48
              Mi również ten kocyk strasznie się podoba, gdybyś się coś dowiedziała w temacie - będę wdzięczna za podpowiedź ... a może jakaś wspólna wysyłka w razie jakby co ... wink ja się raczej tylko zastanawiam, czy ten czerwony kolor jest taki malinowy czy wpada w różowy (ma być dla chłopca - stąd ten dylemat). Pozdrawiam.
              • womysia Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 19.03.12, 12:54
                ja też dla chłopaka kupuję - to normalna czerwień, taka strażacka smile

wysyłka razem - super pomysł. jak się dowiem jakie wymiary i czy jest dostępny już, bo to nowość, to napiszę.
              • womysia Re: Markafni- żeby znowu nie było, że nie powiedz 28.03.12, 22:39
                megkati, już wiem, że ten pasiasty kocyk z nexta ma 70 X 100 cm. tylko nadal jest niedostępny w sklepie niestety...

search.nextdirect.com/search?asug=&w=Striped%20Knitted%20Blanket&nxti=0&nxtv=000&country=pl&lang=en&curr=PLN
    • fk4i4 Do sylki 11.12.11, 18:10
      Jak myślisz organizer babymela będzie pasował do donkeya?
      • sarna3 Do womysi 12.12.11, 12:55
        Womysiu, piszesz o cameleonie w obiciu całym białym, że mają skórzaną rączkę? hmmm, fajnie. Jak zrobisz wywiad w W-wie, kto jest w stanie uszyć skórzaną osłonkę do Bugaboo napisz proszę. Sama zakupiłam Cameleona i ta pianka mnie nie przekonuje. Chciałabym osłonkę skórzaną zarówno na rączkę jak i pałąk w spacerówce.
        • womysia Re: Do womysi 12.12.11, 13:02
          ja już wszystko wiem - za 160 zł mają mi to zrobić na ul. piaskowej 3 koło arkadii, tylko trzeba zostawić wózek im na 4 godzinki maksymalnie!

www.obszywanie-kierownic.waw.pl/
          • fk4i4 Re: Do womysi 13.12.11, 23:42
            Petrol blue super, jak zrobią do donkeya tez, to pewnie na lato nam kupię.
            • lucyna_1980 Re: Do womysi 14.12.11, 08:48
              Tu macie porównanie petrol blue i ocean
              www.youtube.com/watch?v=SJ6QKbCtuuw
              Ten petrol blue podobny do niebieskiego od stokke
              • fk4i4 Re: Do womysi 14.12.11, 19:24
                Fajny ten kolorek bardzo, dzisiaj widziałam materiał bardzo podobny do bugabowych w pięknym chabrowym kolorze, no moze ciut bardziej żywy, jakbym miała mieć chłopaków to bym im takie budy uszyla, cena 10zl mb

Womysiu zajrzysz do wiadomego wątku, może Uda Ci się zakończyć moje calodzienne poszukiwania.
                • sarna3 Do womysi - obszycie rączki 16.12.11, 12:48
                  Womysiu, jak już skorzystasz z usług zakładu, który obszyje rączkę daj proszę znać jak to wygląda (może fotka). Będę bardzo wdzięczna - może i ja się skuszęwink
    • sylki Stokke 29.01.12, 17:56
      Aga_1980
      znalazła coś takiego
      www.ebay.com/itm/NEW-Baby-Stroller-Rain-Cover-For-Stokke-Primium-Top-quality-/270886051432?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f12111e68%C2%AD%1C%C2%AD
      www.ebay.com/itm/Baby-Stroller-Rain-Cover-Stokke-Quinny-Buzz-EYE-Protective-UV-CUT-WIndows-/280778525899?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item415fb44ccb%C2%AD%1C%C2%AD#ht_15907wt_890
      • sylki ooo i nie tylko do stokke :D 29.01.12, 18:02
        tu do senzza przez co wózek na jesień zimę się może nadać wink
        www.ebay.com/itm/NEW-Baby-Stroller-Rain-Cover-For-Quinny-Senzz-Primium-Model-Top-quality-/270900741512?pt=Strollers&hash=item3f12f14588#ht_14716wt_899
        i cała lista podobnych
        www.ebay.com/sch/manitoshop/m.html?hash=item3f12111e68%C2%AD%1C%C2%AD&item=270886051432&pt=LH_DefaultDomain_0&_trksid=p4340.l2562
        • dziustynka Lodger 03.03.12, 23:20
          Produkty marki Lodger w tym bunkery jupi dostępne w mamagama Re: ooo i nie tylko do stokke big_grin

chce się podzielić odkryciem, a nie wiem gdzie, wiec tutaj, ok?
          • dziustynka Re: Lodger 03.03.12, 23:21
            ehe link mi ukradli, no ale w sklepie mamagama
            • sylki Re: Lodger - link 03.03.12, 23:28
              www.mamagama.pl/lodger-bunker.html
              boskie, niestety już nie dla nas
              • dima1312 Re: Lodger - link 19.03.12, 13:10
                dlaczego? 4 latek jeszcze fajnie się mieści
    • magdulina79 The Buppa - ciekawy śpiworek 26.04.12, 11:58
      allegro.pl/spiworek-do-wozka-0-3-lat-przecena-85-i2304579486.html
      www.babyshop.com/black-flower/p/43413#filter-4

trochę nie na czasie tongue_out ale myślę juz o przyszłej zimie, a cena zachęcająca... no i podoba mi się bardzo;
      znacie tę markę? znalazłam tylko śpiworek - tylko to produkuja? dziwne...
      i zastanawia taka super okazja suspicious
      • magdashero Re: The Buppa - ciekawy śpiworek 26.04.12, 14:01
        śpiworek bardzo fajny mam go i też kupowałam u tego sprzedawcy ale jeszcze za 100 pln. a normalnie one kosztują ok.380pln, zobacz w mojej galerii są zdjęcia stokke z tym śpiworkiem, mam taki w duże kwiaty
        • pomilak1 Re: The Buppa - ciekawy śpiworek 26.04.12, 14:23
          Magda i piszesz że do stokke spokojnie pasuje??kurcze może nie mam co polować na oryginał tylko tego kupić, a od bugaboo sprzedać smile (już mi się znudził tongue_out )
        • magdulina79 Re: The Buppa - ciekawy śpiworek 26.04.12, 17:28
          magdashero jak mogę zobaczyć Twoja galerie? a śpiworek dobry jakościowo?
      • agont8 Re: The Buppa - ciekawy śpiworek 14.06.12, 13:26
        Też właśnie się zainteresowałam tym śpiworkiem. Cena super, pytanie tylko czy jest ciepły?
        I szukając coś na jego temat znalazłam kilka fajnych zdjęć dodatków do cameleona, wprawdzie na forum szwedzkimsmile ale może kogoś zainspiruje:
        www.familjeliv.se/Forum-3-141/m51213237-1.html
    • tara13 Re: Wkładka do BJCM 23.07.12, 14:44
      Na te konie chorowalam dlugo, ale za granica za drogo bylo (na etsy). Sie okazalo ze w Polsce tez sie da kupic.