kama_mama_bartosza 11.10.03, 21:32 Za parę dni musze udać sie do przychodni z moim dwulatkiem na taki bilans , czy mogłybyscie mi przyblizyc co to oznacza ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donatta Re: Bilans Dwulatka !!!! 11.10.03, 21:53 Zważą, zmierzą, sprawdzą wzrok i czy nie ma płaskostopia. Wypytaja o parę rzeczy. U mnie w przychodni koncentrują się tylko na tym, co w książeczce zdrowia. Zajrzyj, tam a zobaczysz, co Cię czeka. Pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś
omo7 Re: Bilans Dwulatka !!!! 11.10.03, 22:41 witaj- nie ma się czego bać, zważą, zmierzą, zbadaja, sprawdzą czy wszystko na miejscu i troche cię powypytują- czy nie zauwazylaś czegoś niepokojącego itp. jak bedziesz miała ochotę to napisz, jak było: omo7@gazeta.pl pozdrawiam ciebie i twojego 2-latka Odpowiedz Link Zgłoś
danka24 Re: Bilans Dwulatka !!!! 12.10.03, 01:14 Niczego się nie obawiaj - ta wizyta prawie się nie różni od tych przed każdym szczepieniem. Jeśli jest cokolwiek, co Cię niepokoi, zapisuj sobie na kartce przez jakiś czas wszystkie pytania, które potem możesz zadać lekarzowi. U mnie to się sprawdza; podczas wizyty jestem tak skoncentrowana na tym, aby mój dwulatek czuł się tam dobrze, i żeby nic nie spsocił, że o wszystkich pytaniach bez kartki bym zapomniała. Danka Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re: Bilans Dwulatka !!!! 12.10.03, 17:56 Dzięki , jutro idę na bilans - trzymajcie kciuki .... Odpowiedz Link Zgłoś