crazygirl11 22.07.09, 10:37 Obejrzyjcie sobie filmik poniżej www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o a kiedy po raz kolejny usłyszycie od swojej pociechy "A co to?", przypominajcie sobie właśnie ten film Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia8537 Re: Do wszystkich rodziców... 22.07.09, 14:01 Dzięki! Na pewno zapamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia No dzięki serdecznie :/ 22.07.09, 14:08 Następnym razem uprzedź, że to coś wzruszającego, bo ktoś może siedziec własnie w pracy i się poryczeć normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl11 Re: No dzięki serdecznie :/ 23.07.09, 10:38 Przepraszam, następnym razem uprzedzę Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Do wszystkich rodziców... 22.07.09, 15:52 piękny i bardzo mądry film.. Odpowiedz Link Zgłoś
cas_sie Re: Do wszystkich rodziców... 23.07.09, 15:49 Do myślenia daje i do serca... no kurde poryczałam sie , dobrze ze sama w pracy jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Do wszystkich rodziców... 23.07.09, 20:13 Od jutra jestem lepszą mamą... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Do wszystkich rodziców... 24.07.09, 12:22 No... brak mi słów. Daje do myślenia- naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Do wszystkich rodziców... 24.07.09, 13:20 nie wiem mnie nie wzruszyl moze dlatego ze ja niezniszczalna jestem i chociaz mlody zadaje pytanie 200 razy to ja 200 razy odpowiadam na jego "cio to?" moze dlatego ze moja mama mi opowiadala ze jak ja bylam mala to jak tylko otworzylam oczy to natychmiast wstawalam pokazywalam palcem i pytalam "a to to i? (a co to jest?)" poza tym mama mi opowiadala jak zadreczalam ich nastepujacym dialogiem - ja chce to! - a co chcesz? - to! - ale, ktore? - nie to, to drugie! - to? - nieeeeeee, to drugie malenkie polamowane! i badz tu czlwieku madry o co mi chodzilo mnie te historie bawia i tak samo bawi mnie wykrzykniete przez mojego synka ciagle z tym samym zdumieniem "a cio to???????" Odpowiedz Link Zgłoś
anew3 Re: Do wszystkich rodziców... 24.07.09, 13:21 Tez sie poplakalam, wyslalam kuzynce,ktore zajmuje sie mama,ktora jest chora i tez po 20 razy zadaje takie pytania a kiedys byla dobra i cierpliwa mama. Odpowiedz Link Zgłoś