monika121975 21.11.09, 22:26 Czy mi się wydawało czy M. Foremniak dzisiaj "głowa bolała"? Tak jakoś mało się udzielała, a jeśli już to bez ładu i składu; opierała się na ręce, oczka jakieś małe takie? A może to grypa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: dzisiejszy Mam talent 21.11.09, 22:29 nie oglądalam, ale o malych oczkach niektórzy mówią "świńskie oczka", więc może z tą grypą masz rację ? Odpowiedz Link Zgłoś
letizia2 Re: dzisiejszy Mam talent 21.11.09, 22:31 Kacyk. Małe oczka, śpiąca. bez sił hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Iwles 21.11.09, 23:10 Przeczytałam Martynie Twój komentarz, a ona na to: - Ona jest fajna. - Iwles? - No chyba nie Foremniak! Moim zdanem M.F. była wypita - nie tak dawno u Szymona również, wyraźnie nietrzeźwa była. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: dzisiejszy Mam talent 21.11.09, 22:34 nie wiem, nie Foremniak mnie tam interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: dzisiejszy Mam talent 21.11.09, 23:24 oni dzisiaj wszyscy mieli problemy z oczami i uszami oraz głową świńska jak nic osłabieni straszliwie Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: dzisiejszy Mam talent 22.11.09, 01:37 aluc napisała: > oni dzisiaj wszyscy mieli problemy z oczami i uszami oraz głową > świńska jak nic > osłabieni straszliwie Zgadzam się z aluc, ich dzisiejsze oceny i wybory jak nic są oznaką świńskiej grypy Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine.b Re: a tak z innej beczki... 22.11.09, 08:59 W tym programie mają niesamowity talent, bo w tamtej serii znaleźli dziewczynę, która wyglądała i mówiła jak chłopak (P.Lenda chyba się zwała), a teraz sytuacja odwrotna - chłopak, który wygląda jak dziewczynka. Z resztą wcale niebrzydka. Nie widziałam eliminacji, ale jak go wczoraj zobaczyłam, to powiedziałam do męża, że "dziewczyna ma śliczne oczy". Dopiero wtedy zostałam uświadomiona, że to chłopak Odpowiedz Link Zgłoś