rudamarta4 28.01.10, 19:09 Może nie koniecznie jedną, ale średnio co drugi lub trzeci dzień prowadzi Fakty w tej samej bluzce- białej z żabotem. Nie mówię, że nie jest ładna czy coś, ale może się opatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Ile powinno się mieć bluzek? 28.01.10, 19:18 Ja też co dwa-trzy dni w jednej i tej samej bluzce się ludziom pokazuję, nie sądziłam, że powinnam mieć jednorazowe. Jaka jest norma? Odpowiedz Link Zgłoś
rudamarta4 Re: Ile powinno się mieć bluzek? 28.01.10, 19:29 Ale też w tv się ludziom pokazujesz? Chyba proste, że skoro występuje w tv, to powinna jakoś różnorodnie się ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
maria220 Re: Ile powinno się mieć bluzek? 28.01.10, 19:59 ja tam ją widzę w różnych bluzkach tylko o zbliżonej stylistyce Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Ile powinno się mieć bluzek? 29.01.10, 02:07 > a dlaczego ? > Bo ludzie paCZOM Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Ile powinno się mieć bluzek? 29.01.10, 09:20 iwoniaw napisała: > Ja też co dwa-trzy dni w jednej i tej samej bluzce się ludziom pokazuję, nie > sądziłam, że powinnam mieć jednorazowe. Jaka jest norma? > Na każdy dzień miesiąca inna Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 20:03 ona chyba ma 3 bluzki przynajmniej ja ja ciagle widze w tych samych naprzemiennie. moze szef tvnu dalby jej podwyzke czy jakis bon do sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 20:04 Jak ona tak może? i jeszcze ciągle te same kolczyki o zgrozo... Nie wiem jak Ty ale ja wiadomości zazwyczj SŁUCHAM Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 20:08 Mnie także rzucił się w oczy jej niezmienny strój. Właściwie to mój małżonek zwrócił na to uwagę i zaproponował, że kupi jej nową bluzkę i wyśle. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 20:10 > i jeszcze ciągle te same kolczyki A, rzeczywiście, nawet sobie kiedyś myślałam, że pewnie mają dla niej dużą wartość sentymentalną Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 20:17 kolczyki sa w roznych kolorach. a ile powinna miec bluzek to nie wiem w kazdymr azie inni prezenterzy jakos bardziej potrafia urozmaicic swoj stroj. w koncu Pochanke nie ma obowiazku wystepowania codziennie w bialej koszuli.. a nawet biala koszula nie musi byc nudna Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 20:20 Ale pani Pochanke ma za zadanie, jak sądzę, przekazać wiadomości, nie zaś usatysfakcjonować widzów pod względem odzieży. Niech sobie chodzi, w czym chce, póki stawia pauzę w odpowiednich momentach (jest taka prezenterka, chyba TVN24, która z maniackim uporem pauzuje nie w okolicach kropek czy przecinków, ale kompletnie od czapy w środku frazy - można się zgubić). Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 20:34 i jeden czarny gorsecik... Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 28.01.10, 22:48 i mi to nie przeszkadza, a nawet podoba się, bo jest naturalna.Najważniesze, ze dobrze i wyraźnie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 29.01.10, 09:05 no co Ty? Kobieta ma FATALNĄ dykcję. Stawia akcenty tak absurdalnie i nie po polsku, ze uszy więdną... Studentom polonistyki podobno puszczają ją na zajęciach jako przykład jak NIE mówi się po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 29.01.10, 09:17 Mnie nie puszczali, ale ja za stara jestem ;p Nie słyszę u niej szczególnych uchybień, ale może za rzadko na nią trafiam i nie zarejestrowałam zbrodni popełnionych przez nią na polszczyźnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 29.01.10, 09:38 mam na myśli jej modulację, płaskie stawianie akcentów w zdaniach i te irytujące wdechy. Wszystko razem układa się w taki "automat" zamiast płynnej polszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
kim5 Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 29.01.10, 09:43 Jakby miała codziennie inną, to by ludzie gadali, że bieda dookoła o ona kasę rozpirza. Babka ma wiadomości czytać, a nie prezentować modę. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 29.01.10, 09:49 Czyli - mniej błąd, a bardziej styl? Fakt, mogłaby nieco zwolnić, niemniej jej redakcyjna koleżanka od dzikich pauz ją zdecydowanie przebija Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 29.01.10, 10:48 Był kiedyś taki program publicystyczny "Linia specjalna", prowadzony przez Barbarę Czajkowską, która była zawsze ubrana tak samo - w coś w rodzaju czarnego fraka i białą koszulą. I w jakimś wywiadzie mówiła, że celowo się tak ubiera, coby być tylko tłem w programie, a uwagę widzów skierować li i jedynie na zaproszonego gościa, a nie żeby widz kontemplował i rozkminiał jej strój. Z tego wątku wynika, że nie tędy droga Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czy Pochanke ma jedną bluzkę??? 29.01.10, 11:03 Skargi i zażalenia do tefałenowskich stylistek, które ją ubierają, myślicie, że ona sobie ciuchy z prywatnej szafy wyciąga? Odpowiedz Link Zgłoś