anmala Re: Mamo jaki masz zawód? 23.02.04, 14:42 Witajcie. W październiku minęty 3 lata jak siedzę w domu. Do tego czasu: 1. Zawód wykonywany i wyuczony Księkowa z Licencją MF, 2. Zawód wyuczonu inż. Technologi Drewna 3. A obecnie zamierzam zostać rzeczoznawcąa majątkowym (studia podyplomowe) Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: Mamo jaki masz zawód? 12.05.04, 17:46 Jestem filologiem rosyjskim i prawie polskim(we wrzesniu się bronię) na urlopie wychowawczym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kari7 Re: Mamo jaki masz zawód? 23.02.04, 14:55 Wyuczony- magister turystyki po AWF Wykonywany - tak samo - praca - biuro podróży, szkoda że nie własne Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: Mamo jaki masz zawód? 06.05.04, 12:23 a ja asystetka w agencji reklamowej niby ciekawe a chyba jednak nie dla mnie z wyksztalcenia ekonomista Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Mamo jaki masz zawód? 07.05.04, 18:32 wyuczony: magister pedagogiki specjalnosc:opiekunczo-wychowawcza wykonywany: opieka nad wlasnym synkiem i mezem oto moje szczescie: mabramcz.host.sk/test1/index.html Kacperek ur.29.04.04 waga:3500' wzrost:58cm Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa ekonomista 23.02.04, 14:56 skończyłam LE więć zawód wyuczony to ekonomista,obecnie jestem na 5 roku AE we Wrocławiu,vzyli dalej jednak w tym kierunku,a w jakiej branży zacznę pracować i na jakim stanowisku - nie mam pojecia,ale mam nadzieje ze praca przyniesie mi mnostwo satysfakcji i kasiurki.. Pozdrawiam ALA (mama Dominika 18.12.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula75 Re: Mamo jaki masz zawód? 23.02.04, 16:01 Jestem polonistką. Siedzę w domu z prawie siedmiomiesięcznym Arkiem i szukam pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
erinaceus Re: Mamo jaki masz zawód? 04.04.04, 00:28 A ja: 1. mgr filologii bałtyckiej 2. mgr filologii polskiej - językoznawca Dla półrocznej Kalinki zostawiłam pracę redaktora w wydawnictwie Pzdrawiam wszystkie mamy jeż Odpowiedz Link Zgłoś
jamnica Re: Mamo jaki masz zawód? 24.02.04, 01:26 fakultet 1: anglistyka; fakultet 2: judaistyka; podyplomowe: slawistyka i historia dramatu. zawod wykonywany: projektant programow komputerowych... (baaardzo mi sie te wszystkie studia przydaly... zawod wymarzony: agent spiewakow operowych (i mam juz plan, jak to osiagnac! Odpowiedz Link Zgłoś
senmar Re: Mamo jaki masz zawód? 24.02.04, 05:20 mego zawodu chyba jeszcze nie było. Pracuję w doradztwie rolniczym jako specjalista ds ekonomiki, ukończyłam ART w Olsztynie, kierunek rolnictwo,potem dwie podyplomówki: pedagogikę (myślałam, że będę uczyć w szkole) i rachunkowość, obie mi się przydają w zawodzie. Pozdrawiam Mar i Julka Odpowiedz Link Zgłoś
karin5 Re: Mamo jaki masz zawód? 17.03.04, 16:25 Ja jestem inż. ogrodnikiem też po Olsztynie, kiedy kończyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
duda.aga Re: Mamo jaki masz zawód? 25.02.04, 16:26 spedytor transportu międzynarodowego - to robię.. A wyuczony - terapeuta i opiekun Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Mamo jaki masz zawód? 25.02.04, 16:58 wyuczony technik elektronik a wykonywany : na pełen etat mama i księgowa Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Mamo jaki masz zawód? 25.02.04, 17:41 witajcie mój wyuczony zawód to technik ekonomista plus ostatnio technik organizacji reklamy i marketingu zawód wykonywany(mój ukochany) muzyk(śpiew,instr.klawiszowe i akordeon) dodatkowo wszelkie zlecone prace biurowe xena Odpowiedz Link Zgłoś
ulma Re: Mamo jaki masz zawód? 28.02.04, 15:00 Hejka!!! Jestem nauczycielem psychologii (w szkole policealnej i wyższej)- a właściwie to byłam (od 5 miesięcy siedzę... co ja mówię "siedzę"??? BIEGAM koło mojej córci ))Mam nadzieję, że niedłuuu...uuugo wrócę do pracy- o ile będą mnie jeszcze chcieli???!!!! POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Mamo jaki masz zawód? 15.03.04, 11:58 a ja jak dobrze pójdzie, to za rok mgr psychologii, no i nie wiem ,co dalej. Na razie w domu z synkiem i codziennie galopem na uczelnię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polihymnia Re: Mamo jaki masz zawód? 25.02.04, 22:14 Skończyłam poradnictwo na pedagogice na Uniwersytecie Wrocławskim. Przed narodzinami córki 1,5 roku pracowałam jako nauczyciel Wychowania do Życia w Rodzinie. Teraz "żyję dla rodziny" - siedzę w domu i zajmuję się 14-miesięczną córeczką Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Mamo jaki masz zawód? - tł. czeskiego 26.02.04, 09:23 pracuję jako tłumacz techniczny jęz. czeskiego Odpowiedz Link Zgłoś
amania Re: Mamo jaki masz zawód? - tł. czeskiego 17.03.04, 17:16 zawód wyuczony - socjolog wykonywanego brak ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kunka1 Re: Mamo jaki masz zawód? 27.02.04, 16:56 wyuczony: filozof kultury obecnie: account executive w agencji reklamowej pozdr Kunka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mama_szymcia Re: Mamo jaki masz zawód? 27.02.04, 21:10 inż. informatyk, grafik komputerowy obecnie na wychowawczym Odpowiedz Link Zgłoś
olina2 Re: Mamo jaki masz zawód? 27.02.04, 21:59 Na studiach pracowałam jako sprzątaczka na poczcie. Potem jako korektor w gazecie. Później zostałam tłumaczem języka migowego i pracowałam z głuchymi. Następnie byłam pośrednikiem nieruchomości. Obecnie od 10 lat jestem właścicielką agencji reklamowej.Jestem mamą 2 dzieci. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: Mamo jaki masz zawód? 27.02.04, 22:53 Pedagog po WSP w Krakowie- opiekuńczo-wychowawcza i podyplomowych z oligofrenopedagogiki.Obecnie mama na cały etat :trójeczka + jedno w brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa35 Re: Mamo jaki masz zawód? 28.02.04, 04:05 Właściwie mam trzy specjalności, mgr fizyki i podyplomowe z matematyki i informatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Mamo jaki masz zawód? 28.02.04, 08:57 Podpinam sie,bo tu mi blisko jestem mgr fizyki i informatyki. Obecnie na wychowawczym z powodu slicznegi syneczka. Pozdrawiam Terese35 i wszystki inne mamy tez-Jola Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: Mamo jaki masz zawód? 28.02.04, 21:19 Witam! Zawód wyuczony - technik rolnik wykonywany - inspektor ds. kadr, asystent rady nadzorczej i zgromadzeń wspólników i cały etat w domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: Mamo jaki masz zawód? 28.02.04, 21:35 Pracownik naukowy Polskiej Akademi Nauk. Próbuję robić doktorat. Z wykształcenia biolog po U. w-skim. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Mamo jaki masz zawód? 23.03.04, 08:47 Podpinam sie bo podobna szkoła zawód wyuczony rolnik w specjalności WGD wykonywany: specjalista d/s organizacji szkoleń BHP Renata Odpowiedz Link Zgłoś
mamaantka Re: Mamo jaki masz zawód? 28.02.04, 21:40 Agronom, po AR w Poznaniu, skończyłam też studium pedagogiczne. Pracuję (niestety) w sklepie, ale tylko teoretycznie (urlop wychowawczy), dorabiam jako ankieterka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
majka0074 Re: Mamo jaki masz zawód? 28.02.04, 22:17 Witam! Prawnik z wykształcenia, funkcjonariusz celny z "zatrudnienia" i Mama Tosi - 24 godzinny etat. pozrówka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lukaszka Re: Mamo jaki masz zawód? 29.02.04, 00:59 zawód wyuczony i wykonywany: matematyk Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Mamo jaki masz zawód? 29.02.04, 18:04 Jestem kulturoznawcą po UJ i filologii rosyjskiej.Potem zaczęłam naukę w szkole dla położnych,ale pół roku przed końcem musiałam przerwać ze względu na chorobę synka ...Buuuuu,a tak chciałam być położną... Odpowiedz Link Zgłoś
malygosiaczek Re: Mamo jaki masz zawód? 29.02.04, 22:33 wyuczony: matematyk wykonywany: informatyk Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Mamo jaki masz zawód? 29.02.04, 22:31 Mgr matematyki, pracowałam jako nauczycielka w szkole średniej, obecnie na wych. Odpowiedz Link Zgłoś
magda2303 Re: Mamo jaki masz zawód? 01.03.04, 09:55 Od maja- politolog. Potem startuję na podyplomowe PR. Odpowiedz Link Zgłoś
anetadr Re: Mamo jaki masz zawód? 01.03.04, 10:57 Dr nauk humanistycznych o specjalności bibliologia, pracuję na stanowisku adiunkta bibliotecznego w Bibliotece Uniwerystetu Śląskiego Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Mamo jaki masz zawód? 01.03.04, 10:58 prawnik od 10 prawie lat, acz z coraz większą niechęcią właśnie kombinuję, co i jak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kapy1 Re: Mamo jaki masz zawód? 01.03.04, 12:28 wyuczone: mgr inż. górnictwa, podyplomowe rachunkowość i finanse wykonywane - łącze oba Odpowiedz Link Zgłoś
mama.agatki Re: Mamo jaki masz zawód? 01.03.04, 13:25 Cześć! Jestem tłumaczką języka norweskiego, ale od dzieciństwa marzę o tym, żeby być wulkanologiem!!! pozdrawiam wszystkie mamy Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Mamo jaki masz zawód? 01.03.04, 21:59 wyuczone : teolog i geograf specjalnosc turystyka wykonywane: mama 14-miesiecznej Pauli )))))) najpiekniejszy zawod na swiecie!!!! pozdrawiamy Ania i Paula Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: Mamo jaki masz zawód? 02.03.04, 07:51 Ciesze sie, ze jest troche matematykow, bo tez nim jestem, i to po doktoracie. Zajmuje sie obliczeniami numerycznymi. Rowniez jestem tlumaczem polsko-niemieckim, ale na to juz nie mam czasu. K. Odpowiedz Link Zgłoś
edytaiola Re: Mamo jaki masz zawód? 02.03.04, 11:33 ekonomista - kierunek polityka celna obecna praca związana z ekonomią ale nie z cłem Odpowiedz Link Zgłoś
lunis Re: Mamo jaki masz zawód? 03.04.04, 15:04 z wykształcenia grafik komputerowyi ekonomista ,obecnie synek od 2 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś