majka003 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 23.04.10, 22:25 Nam tez,ale miałysmy kontynuację Odpowiedz Link Zgłoś
wroblica_cwir_cwir Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 24.04.10, 23:55 Fajna sprawa ta kontynuacja, jeden mały papierek i przedszkole załatwione. U nas chyba wszystkie przedszkolaki idą do kolejnej grupy, bo jak patrzyłam na listę miejsc, to w grupie pięciolatków z wyżywieniem jest 0 wolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 27.04.10, 16:31 No u nas niestety tak nie jest, co roku rekrutacja jest od początku i owszem jeżeli sytuacja rodziców się nie zmieniła to dziecko ma pierwszeństwo przed innymi ale jeżeli któreś z rodziców straciło pracę, jest na wychowawczym lub zmieniła się gmina zamieszkania to dziecko przedszkola nie dostanie. Wyniki u mojej jutro o 15.30. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 23.04.10, 22:43 dowiem się po weekendzie majowym, także my ciągle w oczekiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
wanessa31 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 23.04.10, 22:56 nam niestety sie nie udalo(( Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_wyjec Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 23.04.10, 22:57 Dostałaś się do przedszkola? Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 08:06 moja córa się dostała-ale chyba tylko dlatego,że chodzi do żłobka i przedszkole traktowane jest jako kontynuacja Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 19:19 my też jako że kontynuacja to było łatwiej za rok siostra startuje i kolejny sen z powiek... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 19:58 I dlatego nie dawałam do państwowego,aby nie przeżywać chwil "grozy"z cyklu "czy dziecko dostało się do przedszkola" Jeśli nie to zostaje jeszcze 2 i 3. Gorzej jak do wszystkich trzech się nie dostanie. Do prywatnego też nie łatwo się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
almale Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 20:11 Gratuluje pozytywnych wyników i sobie też teraz już z górki i wielkie oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 21:05 ja jeszcze nie wiem czy młody się dostał, dowiem się jutro. A z tą kontynuacją żłobka to rozumiem, że zależy od danego przedszkola?? Bo w podaniu nie było na ten temat zapytania... Dzięki temu może młody miałby większą szansę... Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 21:40 u nas dopiero się rektutacja rozpoczęła Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 21:52 u nas w podaniu było pytanie o żłobek.poza tym nasze wybrane przedszkole jest przez płot ze żłobkiem i pani dyrektor stwierdziła,że po sąsiedzku starają się przyjąć wszystkie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 25.04.10, 22:33 Czytam Wasze wpisy i się zastanawiam, czy cieszyć się z luksusu mało problemowego dostania się do przedszkola w moim miasteczku, czy martwić tym, że miejsc dużo, bo bezrobocie duże i nie każdego na przedszkole stać... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 26.04.10, 08:39 My w sumie dostalismy sie do dwóch przedszkoli. Jedno to co prawda kontynuacja z którego juz rezygnowałam bo nie jestem zadowolona (ktos z listy rezerwowej sie ucieszy) A drugie - na tym mi zalezalo i ciezko sie tam dostac - ale my akurat spełniamy 2 najwazniejsze kryteria (oboje rodzice pracujacy, no i corka jest dzieckiem rolnika a to w tym przedszkolu to priorytet) Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 26.04.10, 08:41 U nas jest przedszkole ze żłobkiem. Przyjęcie do żłoba=przyjęcie do przedszkola poza kolejnością. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 26.04.10, 08:42 Za szybko poszło. Moja córa chodzi do żłobka, więc jest już przedszkolakiem, tak skrótowo ujmując. Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 26.04.10, 09:55 i my sie zalapalismy do pierwszego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 26.04.10, 14:58 W Kielcach nabór zaczyna sie dopiero 28 kwietnia, wyniki zaś w czewrcu... Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Bacha.. 27.04.10, 17:55 Nasze córki z tego samego miesiąca i roku...pamiętam cię z forum dzieciaki z listopada...moja tez idzie do przedszkola od września,mam łatwiej bo już jej braciszek chodzi także mam nadzieje że się dostanie.Zobaczymy 11maja będe wiedziała,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 27.04.10, 16:17 My będziemy wiedzieć dopiero 28.05. Odpowiedz Link Zgłoś
sandorianka Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 27.04.10, 17:51 Nie wiem jeszcze, muszę się jutro przejść do przedszkola, dzisiaj mi się nie chciało ruszać z domu. Ale jak nie jest przyjęta, to pójdę w połowie września, początek października i zapiszę od ręki. Już się zapowiedziałam pani dyrektor, stwierdziła, że tak trzeba będzie zrobić. Wtedy przyjmą bez łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
tutsi1 Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 27.04.10, 18:00 mój syn też się dostał, a że na ursynowie jest ciężko dostać się co roku to tym bardziej się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
daga_j Re: jak tam rekrutacja do przedskzoli 28.04.10, 14:24 Mój synek 2,5 roku, nie dostał się. 3 lata kończy w październiku i niestety.. Ale jest szansa we wrześniu, jeśli ktoś zrezygnuje.. Odpowiedz Link Zgłoś