iwoniaw No, jeśli tak cię wkurzyło 28.05.10, 14:46 parę wypowiedzi, że inni mężowie nie biadolą, tylko robią zakupy bez większego wysiłku, to gratuluję. Jeśli na tej podstawie wysnuwasz wniosek, że ematki en masse kłamią na każdy temat, bo wszak żaden facet proszku do pieczenia by nie kupił, to cóż można powiedzieć... Jeśli cię to pocieszy, to młodsze dziecko mi pyskuje, a starsze przez 4 (!) pierwsze lata (!) życia nie chciało się samo bawić nawet przez 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: idealne ematki z idealnymi rodzinami 28.05.10, 15:12 Po pierwsze to: tinyurl.com/EeeMama A po drugie - wg moich standardów jestem prawie idealna. Są problemy i problemiki, ale nie zaburzają one mojego optymizmu i szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira haaaalooooo 28.05.10, 16:17 zewelinal napisała: idealna piekna, zadbana, > zgrabna, z mezem co wszystko robi i wszystko zniesie, dzieci chodza > jak w zegarku, nie marudza, nie choruja, same sie bawia Zapomniałaś mi dopisać, że odnoszę sukcesy w pracy, latam zagramanicę na liczne konferencje, robię kasę i idę do przodu ja burza w stopniach naukowych, że mam grono przyjaciół, którzy za mną szaleją i dalszą rodzinę, która da sie za mnie pokroić, że mieszkam w świetnym miejscu w własnoręcznie zarobionym duzym i wygodnym mieszkaniu a auta mamy 2. Co z tobą? > jak mnie wkurza ze kazda z was taka A to już nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: idealne ematki z idealnymi rodzinami 28.05.10, 19:34 Żadna nie ma z nas idealnego życia z idealnym mężem czy idealnymi dziećmi. Ale jeśli dla ciebie wyznacznikiem idealności jest robienie przez męża zakupów z listy, którą sporządzę (robi to razem z synem), to tak: mam idealną rodzinę. Taką, w której chłop nie oczekuje, że ja będę robiła za juczne zwierzę z siatami. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: idealne ematki z idealnymi rodzinami 28.05.10, 20:36 uuuu..... przytyło się po ciąży?)) Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: idealne ematki z idealnymi rodzinami 29.05.10, 02:10 a co Cię tak wkurzyło? to ze Twój zakupów nie robi czy też podpasek nie umie kupić Zresztą chyba mało uważnie poczytałaś posty na forum, takich idealnych to tu jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 wypraszam sobie! ja NIE jestem idealna! 28.05.10, 21:12 odniose sie chronologicznie do twojej tezy: no coz, zadbana i zgrabna akurat jestem. uroda przecietne- ani piekna ani brzydka wiec nadrabiam wlasnie zadbaniem zawsze i wszedzie., z mezem bywaja afery, dziecko nie chodzi jak w zegarku, sam sie nie bawi. jesli o cos jeszcze zapytasz chetnie sie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: idealne ematki z idealnymi rodzinami 29.05.10, 07:18 zewelinal napisała: > jak mnie wkurza ze kazda z was taka idealna piekna, zadbana, > zgrabna, z mezem co wszystko robi i wszystko zniesie, dzieci chodza > jak w zegarku, nie marudza, nie choruja, same sie bawia no normalnie > slodko pierdzaco... > jestescie tak przeslodzone ze az niewiarygodne, pewnie polowa z was > ma kompleksy na 4 kilometry i do tego idealnego obrazka nie pasuje > ani troche, tylko pytanie po co tak klamiecie? lepiej wam jak tak > polukrujecie sobie? a po co te emocje? Odpowiedz Link Zgłoś
deyani Re: idealne ematki z idealnymi rodzinami 29.05.10, 11:38 Tak. Większość brzydkich i głupich frustratek wkurza się i zieje żółcią jak innej kobiecie powodzi się dobrze, jest szczęśliwa i zadbana. Ideałów nie ma, ale jak tylko jedna panna drugiej czegoś pozazdrości, to gotowa ją zgnoić za wszelką cenę. A to wymyśli jakąś ploteczkę a to kompleksy jej wmówi, a to pomówi, że kłamie... Koszmar. Po co się tak zadręczać szczęściem innych? Nie można jakoś powalczyć o swoje? Docenić to, co się ma i nie psuć sobie wątroby roztrząsając życie innych? Nie wkurzaj się zewelinal, usmiechnij, zrelaksuj. Będzie git, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Ja zawsze czuję niedosyt... 30.05.10, 20:04 ...nawet jak mi lukier wylewa się z monitora, klawiaturę zakleja i podtapia moją zapyziałą budę, bachora i durnego faceta! Odpowiedz Link Zgłoś