ania_kryszcz 15.06.10, 13:52 Może skorzystacie choc mi na pierwszym miejscu wychodzi korwin mikke i lepper potem napieralski i chyba zaglosuje na Napieralskiego. www.test-wyborczy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foczkaka Re: Test wyborczy. 15.06.10, 14:07 Mi wyszedł lepper i korwin-mikke. O w życiu!!! A juz na pewno nie ten pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Test wyborczy. 15.06.10, 14:25 Mnie wyszedł Komorowski i tak głosuję. Jako drugi Olechowski, trzeci Napieralski Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Test wyborczy. 15.06.10, 15:01 mnie wyszedł Napieralski i tak właśnie zamierzam zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: Test wyborczy. 15.06.10, 22:45 Mi w teście wyszlo, że powinnam zagłosować na Pawlaka Hmm, ten na którego planowałam zagłosować jest na szarym końcu (i nie jest to ani Kaczyński, ani Komorowski ). Myslicie, że ten test jest na tyle kompetentny, żeby w jakikolwiek sposób się nim kierować? Zresztą co innego poglądy kandydatów, a co innego pokaże rzeczywistość Jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Test wyborczy. 16.06.10, 07:44 Mnie wyszło tak, jak zamierzam głosować Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: Test wyborczy. 16.06.10, 07:49 Mnie wyszedł Napieralski i tak zagłosuję. Drugi był Lepper . Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Test wyborczy. 16.06.10, 08:13 mnie wyszedł Napieralski i tak zamierzam głosować.drugi był Korwin-Mikke-w życiu nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Test wyborczy. 16.06.10, 08:39 Komorowski Ale % mam wysokie dla wszystkich: ta nasz klasa polityczna malo sie rozni miedzy soba... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Jak to jest: większość z Was 16.06.10, 10:45 nie zamierza głosować na kandydata, z którym się najbardziej zgadza, a potem narzekacie, że politycy jacyś zupełnie nie po Waszej myśli? Odpowiedz Link Zgłoś