Dodaj do ulubionych

dobry w łóżku

• aneta-skarpeta Re: dobry w łóżku 01.10.10, 20:16
      dory w łózku onzacza tyle samo co pyszny obiad. dla kazdego cos innegosmile
      • iamhier Re: dobry w łóżku 01.10.10, 20:54
        a to mi sie kompletnie z sexem nie kojarzy.....
    • el.rubio gadu, gadu ;-) czyli słowa, słowa, słowa ......... 02.10.10, 00:53
      praktycy nie mielą jęzorem. po prosu robią swoje wink))))))))))))))))
      • aandzia43 Re: gadu, gadu ;-) czyli słowa, słowa, słowa .... 02.10.10, 01:08
        el.rubio napisał:

> praktycy nie mielą jęzorem. po prosu robią swoje wink))))))))))))))))

Na przyklad mielac jezorem. To dosc praktyczne.
    • franciszekzz Re: dobry w łóżku 02.10.10, 04:56
      Pytanie na tyle ogólne że można się utopić w powodzi skojarzeń i wątków, dobry tz. sprawający najwięcej przyjemności a zatem wszystko zależy od preferencji osoby oceniającej. Gdy dwójka ludzi zna się na tyle dobrze i są świadomi pragnień, podniet, preferencji partnera/partnerki dla nich temat właściwie jest już wyczerpany.

Ja mogę powiedzieć że dobra w łóżku jest moja dziewczyna, która poza stylem klasycznym lubi eksperymenty i od czasu do czasu gdy sprzyja temu atmosfera wyczyny ekstremalne smile
    • rosapulchra-0 Re: dobry w łóżku 02.10.10, 05:03
      dobry w łóżku to taki, który nie przeszkadza.
    • kolezanka_filizanka Re: dobry w łóżku 02.10.10, 09:22
      wydaje mi się że to raczej kwestia gustu i preferencji seksualnych, bo przecież niektórzy lubią spokojny-jednostajny seks, inni taki z pogranicza filmów dla dorosłych a jeszcze inni ostre lańsko wink więc osoba z ostatniego przykładu nie powie że dobra w łóżku jest osoba z drugiego przykładu, osoba z drugiego przykładu nie powie że osoba z pierwszego przykładu jest dobra bo nawet drętwa w łóżku.... nie ma reguły...
      • iamhier Re: dobry w łóżku 02.10.10, 10:07
        do kolezankafilizanka-a mnie sie WYDAJE,ze to raczej zbieg kilku czynnikow,to znaczy co najmnej 2:atrakcyjnosci partnera i wzajemnego zaagnazowania....Te tutaj spendy forumowe sa niczym innym jak checia zestrzepienia nerwow reszcie bab przez jakas zdradzana nawiedzona.....Na dodatek obsesyjna i agresywna.

A co do facetow....zawsze lubili ładne kobiety.....I to was boli agresorki netowe.
        • iamhier Re: dobry w łóżku 02.10.10, 10:11
          Mam nadzieje,ze połowa narodu polskiego znowu nie wyłysieje z tego tytułu.Bo jak znam zycie to sie konczy zawsze w ten sam sposob.No,coz.....biologia....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka