19.09.10, 09:31
4 razy zadzwoniła w ten niedzielny poranek do mojego chłopa jego matka.
Żeby zapytać jak się czuje, z różnymi pytaniami dodatkowymi.
A dlaczegóż?
A dlategóż, że chłop wczoraj nosem pociągał, więc pewnie nabawił się tej śmiertelniej choroby zwanej katarem. Normalnie zasmarka się na śmierć.
Może dzwoniła piąty raz, ale chłop wyłączył tel.
Pora na śniadanie skoro świt ;/
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: 4 razy 19.09.10, 09:56
      A chłop niemowa czy co? Nie mógł mamie powiedzieć, żeby więcej nie dzwoniła?
      • mia_siochi Re: 4 razy 19.09.10, 10:10
        Od 2 razu mówił wink Przy czwartym nawet dość głośno wink
        Ja tam się w ich układy nie wtrącam dopóki mnie to nie dotyczy, tak się tylko chciałam podzielić porannymi spostrzeżeniami wink
        • aurinko Re: 4 razy 19.09.10, 10:12
          mia_siochi napisała:

> Od 2 razu mówił wink Przy czwartym nawet dość głośno wink

W takich tematach nie chodzi o głośność ale o dobitność i odpowiedni dobór słów.

> Ja tam się w ich układy nie wtrącam dopóki mnie to nie dotyczy, tak się tylko c
          > hciałam podzielić porannymi spostrzeżeniami wink

To gdzie te spostrzeżenia?
          • mia_siochi Re: 4 razy 19.09.10, 10:19
            > mia_siochi napisała:
            >
            > > Od 2 razu mówił wink Przy czwartym nawet dość głośno wink
            >
            > W takich tematach nie chodzi o głośność ale o dobitność i odpowiedni dobór słów
            > .

A niech mówi jak chce, ja się staram tego nie słuchać. Chyba że muszę, jak o poranku w niedzielę, kiedy nas taki tel w łóżku zastaje wink Uważam, ze układy chlop-jego matka to nie mój biznes i nie będę mu głowy suszyła, żeby nie odbierał/uspokoił ją.

> To gdzie te spostrzeżenia?

Spostrzegłam, że 4 razy zadzwoniła o poranku wink To wystarczy wink

Nie, nie pytam o radę "co zrobić z tą babą".
            Zadziwia mnie, że takimi duperelami może się tak ekscytować. Na szczęście do mnie nie odważy się dzwonić wink
            • aurinko Re: 4 razy 19.09.10, 10:23
              mia_siochi napisała:

> Zadziwia mnie, że takimi duperelami może się tak ekscytować.

Dokładnie tak pomyślałam po przeczytaniu twojego pierwszego wpisu.
              • rosapulchra-0 Re: 4 razy 19.09.10, 11:43
                aurinko, pomyślałaś i upierdliwie się czepiasz z samego rana suspicious
                • aurinko Re: 4 razy 19.09.10, 11:53
                  rosapulchra-0 napisała:

> aurinko, pomyślałaś i upierdliwie się czepiasz z samego rana suspicious

A tam od razu czepiasz, pani adwokatko ;P Po prostu zadziwia mnie czasami ile razy można pisać o nic nie znaczących duperelach wink
                  • rosapulchra-0 Re: 4 razy 19.09.10, 12:11
                    Po prostu zadziwia mnie czasami ile razy można pisać o nic nie znaczących duperelach wink

niejedno w życiu Cię jeszcze zadziwi wink
                    • aurinko Re: 4 razy 19.09.10, 12:24
                      Masz rację smile)
                  • mia_siochi Re: 4 razy 19.09.10, 18:53
                    4 razy do 9 rano w niedzielę? Lekka przesada tongue_out
                    W normalnych okolicznościach sypiamy po południa ;P
    • sadosia75 Re: 4 razy 19.09.10, 11:49
      Ty zla kobieto!
      Synus noskiem pociagal, pewnie kichal ze trzy razy po dwa razy a Ty? zero wspolczucia, zero zainteresowania tylko byczysz sie caly poranek w lozku zamiast zrobic uzdarwiajaca herbatke i zaserwowac uzdrawiajace sniadanko!
      cale szczescie, ze jest przejmujaca sie mamusia!
      • thegimel Re: 4 razy 19.09.10, 12:04
        Zgadzam się z sadosiąbig_grin Jesteś nieczuła i na pewno nie nadajesz się na towarzyszkę życia synunia mamunitongue_out Chociaż okład z młodych piersi mu zaserwuj, inaczej nie przeżyje najbliższych 24 godzin!
        • sadosia75 Re: 4 razy 19.09.10, 12:32
          Tak tak! oklad z mlodych piersi. a na noc oklad z mokrych recznikow bo synus na pewno ma temp. ciala 37 stopni i biedactwo moze w samozaplon wpasc!
          biedny sunus mamusi sad
    • elza78 Re: 4 razy 19.09.10, 19:35
      ja bym jutro skoro swit o 4 nad ranem specjalnie zobie budzik nastawila aby do tesciowej zadzwonic jak sie ma big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka