pade 10.11.10, 23:03 politycznie będzie Jak sądzicie, wywalą Kamińskiego i Poncyliusza, czy zrobią nam na złość i będą udawać, że nic się nie stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pade Re: Kto następny? 10.11.10, 23:17 nie wiedzialam, że w jakąś gram, ale fakt, na forum zawsze można się czegoś nowego o sobie dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kto następny? 10.11.10, 23:21 pade napisała: > Jak sądzicie, wywalą Kamińskiego i Poncyliusza, czy zrobią nam na złość i będą > udawać, że nic się nie stało? Będą udawać, tylko to im dobrze wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kto następny? 10.11.10, 23:27 Mam nadzieję. Niech się PiS pogrąży jeszcze troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kto następny? 10.11.10, 23:35 Zaczynam na to patrzeć jak na serial, codziennie nowy odcinek A na poważnie, Kluzik podpuszczała delikatnie, dali się podpuścić, wywalili. Kamiński wręcz się o to prosi, to samo Poncyliusz, dlatego też zastanawiam się jak postąpi prezes. Pójdzie im na rękę i wywali czy poczeka i zobaczy do czego mogą się panowie posunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kto następny? 10.11.10, 23:33 wy-wa-lą, wy-wa-lą, wy-wa-lą...! Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Kto następny? 10.11.10, 23:35 Kaminski jak sie prezy Szczur ucieka ze statku, ale jeszcze sie stara, zeby to "za honor" go wywalili. Hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kto następny? 10.11.10, 23:48 Ty weź, dziś pierwszy raz popatrzyłam na niego z pewną przyjemnością Że nie wspomnę, jak mi nagle Poncyliusz wypiękniał... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kto następny? 10.11.10, 23:55 tylko, że to wystąpienie nie było ideowe a wykalkulowane... naprawdę znalazłoby się miejsce dla partii Kluzik? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Kto następny? 10.11.10, 23:58 angazetka napisała: > Ty weź, dziś pierwszy raz popatrzyłam na niego z pewną przyjemnością Że nie > wspomnę, jak mi nagle Poncyliusz wypiękniał... Nie boj sie, oni dobrze o tym wiedza - bo kto na nich popatrzy z przyjemnoscia, jak zostana w PIS-ie? Kaminski razem z Kluzik prezesa pudrowal... ale towar sie nie sprzedal, trzeba pudrowac nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kto następny? 11.11.10, 00:03 Wiem, wiem Żeby nie było: Kamiński nigdy nie będzie z mojej politycznej bajki. Niemniej jednak podoba mi się, jak dziś kozaczy. Za inteligentny jest, żeby mu się chciało jeszcze siedzieć w tym bagienku. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Niewazne kto... 10.11.10, 23:36 Przyjemnie patrzeć jak to wszystko się rozlatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Niewazne kto... 10.11.10, 23:41 hmm, Krejzi, myslisz, że cały PIS się rozleci? ja wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Niewazne kto... 10.11.10, 23:45 Nie sądze. Ale zniweluje sie do małej nic nie znaczaczej partyjki pod przywództem psychicznie chorego czlowieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Rozmowa 11.11.10, 00:35 Był smutny listopadowy wieczór. Jarosław Kaczyński otworzył drzwi do swojego mieszkania i zapalił światło. Jak zwykle był smutne i ciche. Tylko wierny Alik siedział na krześle i wylizywał futerko. Zmęczony prezes zapadł w fotelu. - Zrobiłem to. - powiedział po chwili milczenia. - Wyrzuciłem obie na zbity pysk. Alik patrzył jakby z niedowierzaniem. - Milczysz. To ci jeszcze powiem! Tego Poncyliusz też wywalę. Co ty na to? Cisza. - Ignorujesz mnie? Jesteś taki sam, jak cała reszta! Wszystkich was zdrajców wywalę! Jak postanowił tak uczynił. - Ty niewdzięczny sierściuchu, won mi z domu! I wykopał Alika. Noc była zimna i mokra. Alik przez chwilę siedział skulony na progu a potem zebrał się się w sobie i zrobił na wycieraczce to... ...na co od dawna miał ochotę. Wakuła Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Kto następny? 11.11.10, 00:41 czystki w stylu stalina - az mnie ciarki przechodza jak sobie pomysle ze ten typ mialby wiecej wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Kto następny? 11.11.10, 01:04 Posłuchałam sobie dziś pana Ziobry mistrz insynuacji, wbijania szpilek .. fuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kto następny? 11.11.10, 10:45 mam nadzieje dożyć czasow, kiedy Ziobro i Kurski wylecą z pisu jestem bardzo ciekawa co oni wtedy by powiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś