Dodaj do ulubionych

Na co do kina?

05.12.10, 12:30
Przeglądam repertuar i nic mi do głowy nie przychodzi.
Nie jestem wielbicielką estetyki filmów Rodrigueza, więc Maczeta odpada. Pogrzebany? Nie na moje nerwy. Poszłabym na jakąś przyzwoitą sensację, ale nic mi do głowy nie przychodzi. Help. Byłyście wczoraj / przedwczoraj na czymś przyzwoitym?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Na co do kina? 05.12.10, 12:50
      Tak, w środę byłam drugi raz na Potterze wink
      • morgen_stern Re: Na co do kina? 05.12.10, 13:14
        Ty jak już coś poradzisz, to nie ma bata tongue_out
        • iuscogens Re: Na co do kina? 05.12.10, 14:10
          ja też ostatnio na Harrym byłam, ale jakoś mnie nie powalił, można obejrzeć, ale w pamięć nie zapada. Poza tym nic ciekawego nie widzę w kinach, choć chętnie bym się przeszła.
        • angazetka Re: Na co do kina? 05.12.10, 14:49
          No ba! Zawsze do usług big_grin
      • nangaparbat3 Re: Na co do kina? 05.12.10, 15:08
        Byłam wczoraj z corką - obie chcemy iść jeszcze raz. Dla mnie najlepsza ze wszystkich części wink
        • angazetka Re: Na co do kina? 05.12.10, 15:18
          Pójdź w me ramiona big_grin
          • nangaparbat3 Re: Na co do kina? 05.12.10, 15:39
            Już lecę smile
            • angazetka Re: Na co do kina? 05.12.10, 16:08
              Na miotle, żeby było stylowo? smile
              • nangaparbat3 Re: Na co do kina? 05.12.10, 16:12
                Tak. Zawsze o tym marzę, i parę razy nawet mi się śniło, w tym raz w czerwonej sukience - to był najprzyjemniejszy sen w całym moim życiu.
                Innym razem leciałam na miotle, a obok mnie pewna pani, która zwierzyła mi się, że pierwszy w życiu orgazm przeżyła po 70 ze swoim trzydziestoletnim ogrodnikiem. Leciałysmy, a ona powiedziała: Wszystkie to umiemy, tylko nie każda o tym wie. A teraz polecimy na księżyc...
                I poleciałyśmy. Był w pełni smile

Ale to jednak bardziej freudowskie niż potterowe skojarzenia smile
                • angazetka Re: Na co do kina? 05.12.10, 23:37
                  Freud jak w mordę strzelił, ale super!
    • aga90210 Re: Na co do kina? 05.12.10, 14:38
      Jako przyzwoitą sensację proponuję "Dla niej wszystko"- arcydzieło to nie jest, ale spełnia warunki "dobry, porządny, nie za ciężki film"

Podobała mi się też komedia "Łatwa dziewczyna"- ze wzgledu na przebojową główną bohaterkę, która nie jest głupią blondynką jak w typowych amerykańskich komediach.

A jeśli jeszcze nie widziałaś- zaskakująco dobry jest film "The social network".
      • morgen_stern Re: Na co do kina? 05.12.10, 14:44
        No właśnie chciałam iść na Social, na Chloe też, ale spóźniłam się, już nie grają.
        Kusi mnie "Kobiety bez mężczyzn", ale chłop protestuje smile chyba dziś nici z kina.
        • panna.w.paski Re: Na co do kina? 05.12.10, 23:57
          Morgen, The Social Network grają w Kinotece i Cinema City na Mokotowie do czwartku włącznie smile wg portalu co jest grane.
          Film był...specyficzny, trochę poplątany. Spodziewałam się czegoś innego, do tego główny bohater wkurzał mnie niemiłosiernie i w życiu nie chciałabym mieć z takim typem do czynienia w realu - ale chyba film był dobry, bo emocje są żywe miesiąc po obejrzeniu go wink
    • gazeta_mi_placi Re: Na co do kina? 05.12.10, 16:20
      Na film.
    • sebaga Re: Na co do kina? 06.12.10, 01:47
      bylam na Pogrzebanym i polecam, choc liczylam, ze będzie kicha straszna.. Reynolds nie zachęca, ale naprawdę film fajny, choć w kinie slyszalam pana za mna który mówil, ze nie wie komu móglby sie ten film spodobac wink
      • insomnia0 Re: Na co do kina? 06.12.10, 22:49

bylam na "dla mniej wszystko" sensacja nawet nawet - choc nie hicior.. nie mniej podeszlam do filmu jak matka.. i płąkalam w niektorych scenach jak glupia.. i na koncu bardzo sie wzruszylam..
    • jo-asiunka Re: Na co do kina? 06.12.10, 22:51
      Ja to mam takie skrzywienie, że chadzam praktycznie wyłącznie na polskie filmy i teraz wybieram się na Joannę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka