kamire12 07.01.11, 10:48 czy mozna jakos obejrzec odcinek sprzed tygodnia z TVP2 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica_l Re: dr House 07.01.11, 10:51 no pewnie, że można Nawet wsztystkie 7 (!) serii ( ja już obejrzałam ) Stronka: iitv.info - wszystkie seriale za darmo, nie trzeba się logować. Jedeny minus można na dobę oglądnąć tylko 72 minuty danego serialu. Ale ja i na to mam sposób. Mam internet bezprzewodowy z Play i po prostu wyłączam go i załączam na nowo - nowy sygnał i komp myśli, że to ktoś inny ogląda.... Fakt wytłumaczyłam to jakoś dziwnie Myślę, że zrozumiale Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: dr House 07.01.11, 11:39 Ja tez sciagam housa z netu. Jak w TVP leciał 5 sezon to ja juz oglałam 6. Teraz jest przerwa w housie ale jak jest nowy odcinek w poniedziałek to juz w srode rano w drodze do pracy ogladam na mp4 . tak samo robie z dwoch i pół - najlepszy sitkom od czasów "przyjaciół" Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: dr House 08.01.11, 13:17 izak31 napisała: > tak samo robie z dwoch i pół - najle > pszy sitkom od czasów "przyjaciół" Też oglądam ;D wciągnęłam w to kilku moich znajomych. Serial świetny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: dr House 07.01.11, 11:47 Ale ja i na to mam sposób. Mam internet bezprzewodowy z Play i po prostu wyłączam go i załączam na nowo - nowy sygnał i komp myśli, że to ktoś inny ogląda.... Fakt wytłumaczyłam to jakoś dziwnie wink hehe Polak potrafi nieźle pomyslane Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 a słyszałyście może? 07.01.11, 11:50 o wypadku pod koniec grudnia w top gear?bo szukałam i niestety nic nie znalazłam,a kolezanka mówi,że słyszała w radiu coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: a słyszałyście może? 08.01.11, 13:42 E tam wypadek zaraz. May sobie rozbił głowę na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy ja chyba technicznie nie teges... 07.01.11, 14:21 bo nie umiem odtworzyć wlazłam na stronę, klikłam serial, wybrałam odcinek i dalej doopa chyba, zgłasza mi się megavideo jakieś i żąda logowania (( buuuuuuuuuuu............ helpunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: ja chyba technicznie nie teges... 08.01.11, 18:50 ja oglądam serial tutaj(nigdy nie musiałam się logować): iitv.info/dr-house/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: ja chyba technicznie nie teges... 08.01.11, 21:41 no ja też chciałam.... aż spróbowałam z twojego linka: wchodzę, wybieram sezon 1 odcinek pilotujący, otwiera mi się nowa strona,klikam "oglądaj odcinek" i znowu cholerstwo każe mi klikać w linka, klikam i jestem na stronie megavideo, gdzie chcą ode mnie login... noż nie sądzone mi oglądanie seriali online Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: ja chyba technicznie nie teges... 09.01.11, 07:23 No to zawsze zostają torrenty albo chomikuj Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: ja chyba technicznie nie teges... 09.01.11, 07:59 no i bądź tu człowieku spokojny... sobotni wieczór, dzieć spał w miarę grzecznie, serial se chciała matka obejrzeć i doopa ide se w kącik poszlochać... Odpowiedz Link Zgłoś