japanunieprzerywalempanieposle 01.02.11, 22:59 ogladacie? mozecie polecic jakies odcinki ? ja z nowszych polecam ten z Robertem Górskim i Marcinem Prokopek. szczegolenie ta czesc z Prokopem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joana.com Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 01:13 też go lubię... może i porąbany i zboczony, ale na pewno inteligentny i ma moje poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 01:39 nine wiem czy to nowszy odcinek czy nie - ale boski z Hołownią i Gessler. dawno się tak nie ubawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 02:04 Z Braciakiem i kimś tam jeszcze, nie pamiętam. Braciak, jakkolwiek usmażony, ukradł odcinek. A, i z niejaką Igą Wyrwał i Agnieszką Holland - kontrast był bolesny. Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 08:35 Ostatnio uśmiałam się na odcinku z Kałamagą Boski. Generalnie chyba trzeba by pisać, które odcinki były mniej fajne, bo większość jest niezła. A Kubę uwielbiam, strrrasznie mnie kręci.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka eeee tam.jakoś nie lubie 02.02.11, 09:41 za to kocham jego rubrykę w "Polityce"- mistrz ciętej riposty to jest Odpowiedz Link Zgłoś
ty-i-ja-razy-dwa Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 10:40 Dla mnie boski był odcinek z Anną Przybylską I Katarzyną Bujakiewicz. A gdzie można w necie obejrzeć odcinki? Z chęcią bym obejrzała jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 10:42 nie trawię tego faceta i tego programu! Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 11:12 z tych wyjatkowo starych to polecam jeszcze (jesli ktos nie ogladal) ten z :malenczukiem, liroyem, mackiem rockiem, magda cielecka i wiele innnych, ktorych nie pasmietam P: Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.lancucki Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 11:10 oglądałam kilka, m.in. z Michnikiem i Urbanem (zwłaszcza z nim) i zastanawiam się gdzie jest ta sławetna inteligencja i błyskotliwość Wojewódzkiego? Przy Urbanie wyglądał na przygłupiego chłopka. Rozumiem, że na tle osób takich jak Prokop, Doda czy Cezary Pazura, być może inteligentnych, ale z widocznymi brakami w wiedzy ogólnej, Wojewódzki prezentuje się dobrze. Moim zdaniem jednak to średnio inteligentny facet, która wie jak trawić do gawiedzi. Jego programy nic ciekawego nie wnoszą. Ot, taki taniec z gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 13:40 A wiesz że to samo miałam napisać, bo nie dalej jak wczoraj obejrzałam sobie odcinek z Urbanem i naprawde jedyne co pomyślałam to :"uuu cieniuchno". Urban na spokojnie wymiótł, nawet sie starać nie musiał, pewnie i nie miał zamiaru, bo to nie ten poziom, a to z maską było żenująco głupie, na konto Kuby oczywiście, bo gość i z tego wyszedł z "twarzą"(ale co to za twarz wg niektórych. Dla mnie Wojewódzki, którego wcześniej nie lubiłam, teraz też nie lubię ale trawię, czasem oglądam, głównie na youtube, to po prostu inteligencik szybkomyślący i szybkogadajacy w swoim pokoleniu mogący uchodzić za inteligentnego jakich w sumie wielu jest. W zderzeniu z takim Urbanem (Kałużyński śp mi sie jeszcze nasuwa) to debilek Odpowiedz Link Zgłoś
donnasanta Re: kuba wojewodzki 02.02.11, 13:58 Tragedia, sztuczny, wymuszony, nadrabiajacy sprosnym dowcipem, zenada....Wole Majewskiego, troche wyzszy poziom.. Odpowiedz Link Zgłoś