japanunieprzerywalempanieposle 08.02.11, 08:32 cyz moyna ja poloyzc od gornych szafek do dolnych czy koniecznie ok gornych do samej podlogi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: glazura 08.02.11, 08:33 Mozesz je polozyc tak jak bedziesz sobie tego zyczyla W wynajmowanym mielismy glazure miedzy gorna szafka a dolna. czyli gdzies 3-4 rzedy sredniej wielkosci kafelek. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: glazura 08.02.11, 09:03 sadosia75 napisała: > czyli gdzies 3-4 > rzedy sredniej wielkosci kafelek. Noszsz, nie wytrzymałam - na ogół nie zwracam nikomu uwagi, ale ten akurat błąd doprowadza mnie do szału Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: glazura 08.02.11, 09:06 O te kafelki sie rozchodzi? a powinno byc jak? Ja sie nie obrazam za zwracanie mi uwagi. Wdzieczna jestem, ze ktos mnie poprawia Przepraszam Do szalu doprowadzic nie chcialam i to z samego rana Wybaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: glazura 08.02.11, 12:04 Wybaczam Ten kafelek, 3 rzędy kafelkÓW. Chociaż ja osobiście wolę termin "płytki", ale może to takie skrzywienie, poniekąd zawodowe A tak w temacie wątku - oczywiście, że można położyć płytki tylko pomiędzy szafkami, ale trzeba mieć na uwadze, że ewentualne przemeblowanie kuchni pociągnie za sobą konieczność wymiany/doklejania płytek. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: glazura 08.02.11, 12:19 mi chodzi tylko o to czy szafki nie beda odstawac ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: glazura 08.02.11, 12:52 Dolne szafki od ściany? I tak będą, bo masz przy podłodze listwę przypodłogową. Poza tym kafelki mogą się kończyć na linii szafek, nie muszą pod szafkami. Nie ma sensu wykładać kafelkami ściany za szafkami, szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: glazura 08.02.11, 13:02 my mamy położone płytki równiutko na poziomie, na którym kończy się blat szafek, a pomiędzy jest silikon, więc jest to jakby jedna szczelna powierzchnia. Odpowiedz Link Zgłoś