maman3 17.02.11, 22:23 Uspokójcie mnie, bo mam wrażenie, że dzisiejszy odcinek już widziałam w poprzednim sezonie... Albo prorok jezdem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorianne.gray Re: House 17.02.11, 22:33 No bo to jest szósta seria od początku. Żeby się nauczyć na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas73 Re: House 18.02.11, 06:40 Miałam nadzieje, że to oryginalny wstęp, że House obudzi sie w ramionach Lisy, z wielkim ufff., ale się nie obudził, a ja straciłam mój cenny czas na czekanie, ale to przecież TVP - wiadomo , nie ma sensu informować widza, że to powtórka pierwszego odcinka, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: House 18.02.11, 07:38 Jesli chcesz zobaczyc housa w ramionach Lisy to musisz poczekac do 7 sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
bezia_80 Re: House 18.02.11, 09:18 No właśnie, ominęłam jakieś dwa odcinki ostatnio, teraz rozsiadłam się przed TV zadowolona,że w końcu nie przegapię, a tu klops. Odpowiedz Link Zgłoś
berdanka Re: House 18.02.11, 09:45 A ja już widziałam Gregorego z Lisą Już nie muszę liczyć na "łukochaną TVP" - koleżanki forumowe poradziły kiedyś stronę iitv i od tej pory oglądam tam! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: House 18.02.11, 18:33 A który był dzisiejszy odcinek? Bo ostatni, który widziałam byl o kelnerce, która wszystko pamieta a Willson dostał kota... Odpowiedz Link Zgłoś
blue.bluebell Re: House 18.02.11, 23:38 Kot i kocimiętka - boskie były (no i to pytanie do chłopaków z zespołu: "Mieliście kiedyś kota? Nie? a seks uprawialiście?" no oczywiście, Q.E.D. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara5 Re: House 18.02.11, 19:55 A co było w ostatnim bo wyjątkowo odpuściłam dla Coenów. A wczoraj szok. Odpowiedz Link Zgłoś