Dodaj do ulubionych

nudy w pracy

05.04.11, 10:18
Aż mnie skręca, no. Prawie cały internet już przeczytałam smile
Dajcie jakieś wasze ulubione linki - może na czymś jeszcze oko zawieszę na pare minutek...

(PS. nie okradam pracodawcy smile moja praca polega na czekaniu, kiedy będę potrzebna. A szef na wyjeździe, więc się na nic nie zanosi. Czasem ktoś wpadnie, o coś zapyta, a odpowiedź zajmuje mi od 7 sekund do 7 minut... Mało...)
Obserwuj wątek
    • gaskama Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:20
      Nie pomogę, też doszłam do ostatniej strony internetu.
      • adwarp Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:28
        też doszłam do ostatniej strony internetu.

gdzie jest ostatnia strona internetu?
        • gaskama Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:30
          dla mnie na emamie
        • cherry.coke Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:36
          adwarp napisała:

> też doszłam do ostatniej strony internetu.
          >
          > gdzie jest ostatnia strona internetu?

Tutaj smile

the-internet-ends-here.com/
    • adwarp Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:27
      "moja praca polega na czekaniu, kiedy będę potrzebna. A szef na wyjeździe, więc się na nic nie zanosi."

dobre, dobresmile bez podtekstów oczywiściesmile

proponuję
      wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=4
      www.laboratoriumurody.pl/forum/
      forum.wakacje.pl/list.php?4
      najbardziej wciągające fora
      później ebay

• kikimora78 Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:33
        no co robić smile taka praca "podległych służb administracyjnych" czyli sekretarki smile
      • poppy_pi Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:33
        Ja też mam nudy w pracy wink

sunny-monday.blogspot.com/
        www.knighttcat.com/
        ushiilandia.blogspot.com/
        pieprzczywanilia.blogspot.com/
    • aniawroclaw1 Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:32
      qrde, gdzie Ty pracujesz ?
      W Skarbowym ??
      • poppy_pi Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:34
        W Skarbowym nie można sobie bezkarnie śmigać po necie bo są zapezpieczenia wink Niestety ;P
      • kikimora78 Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:36
        w Sakarbowym bym się nie nudziła, tylko była właśnie na papierosku z "Panią Małgosią z 6 piętra".
        Niestety pracuję z samymi facetami-programistami, także żaden z nich nie jest zainteresowany 5-godznną dyskusją na temat wyższości wózeczka 3 kołowego nad 4 kołowym, lub odwrotnie...
        • kepucha Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:45
          no nudy niemiłosierne; u mnie bywa różnie, albo pracy dużo, że nie wiadomo, gdzie ręce włożyć, albo nic się nie dzieje, tak jak dziś. a dziś właśnie jestem pierwszy dzień na cały etat w pracy (do końca marca pracowałam na 3/4); chyba do tej 16 jajo zniosę, bez sensu suspicious
          • izak31 Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:46
            Zawsze mozna się pouczyc. Ja własnie wolniejsze chwile w pracy wykorzystuje na naukę czy pisanie pracy dyplomowej.
            • izak31 Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:46
              no i od czasu do czasu na wchodznie na forum wink
          • kikimora78 Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:46
            o, to właśnie to! ale już wolę jak młyn jest. przynajmniej czas szybko ucieka
            • poppy_pi Re: nudy w pracy 05.04.11, 10:48
              Dokładnie! Z dwojga złego wolę jak jest dużo pracy, przynajmniej dzien szybko mija.
    • mruwa9 Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:07
      Przyjedz do mnie, podziele sie swoja praca, jak sie nudzisz, bo ja nie wiem, w co mam rece wlozyc wink
      Naprawde Twoje zainteresowania ograniczaja sie do wozkow troj- i czterokolowych?
      "Polityke" sobie poczytaj na przyklad.
      • gaskama Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:18
        "Przyjedz do mnie, podziele sie swoja praca, jak sie nudzisz, bo ja nie wiem, w co mam rece wlozyc."

Ty tak na serio??? To po kiego grzyba siedzisz na emamie. Zaraz poleci pewnie tekst o malutkiej przerwie w natłoku prac.
        • mruwa9 Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:32
          a bo jestem w przerwie pomiedzy jedna a druga praca. proste. Wpadlam na chwile do domu ziemniaki obrac i pedze do kolejnego kieraciku smile
          • gaskama Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:33
            "a bo jestem w przerwie pomiedzy jedna a druga praca"

Wróżką jestem, czy co?
        • spicy_orange Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:36
          > Ty tak na serio??? To po kiego grzyba siedzisz na emamie. Zaraz poleci pewnie t
          > ekst o malutkiej przerwie w natłoku prac.

jak się intensywnie pracuje "głową" to trzeba co 2-3 godziny zrobić chociaż 10 minut przerwy bo zaczynasz się wyłączać i sadzić babole. Ja tez mam dziś dość intensywny dzień ale teraz idę na chwile "pod kasztana" bo akurat słońce wyszło wink

W moim przypadku najgorsze jest kiedy goni nas termin, proszę o oddawanie dokumentów a szanowni koledzy rzucają mi je na biurko o 16, zmywają się do domu a ja muszę siedzieć jeszcze 3-4 godziny, żeby je obrobić (a cały dzień była nuda i brak zajęć). To jest gorsze od nudy w godzinach 8-16 wink
          • gaskama Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:44
            Wiem, też czasami takie robię. Mam też takie dni, kiedy po 8 godzinach pracy zauważam, że w kiblu nie byłam, a chce mi się mocno. Ale odczułam całą wypowieź mruwy jako ironiczną. Ona taka zapracowana. A autorka wątku powinna se Politykę poczytać, by mieć inne tematy niż wózki. Cała uwaga jakoś nie na miejscu.
    • lejla81 Re: nudy w pracy 05.04.11, 14:23
      Ja też tak czasem mam. Podczytuję wtedy Wikipedię albo wymyślam wątki na emamę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka