broceliande 02.05.11, 23:16 Postanowiłam zacząć. No comment. Całkowita ignorantka. Na onecie. Powiedzcie, co z liczniekiem odwiedzin? Nie żebym coś, ale dlaczego nie widać? Please, jakieś rady?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.nancy Re: Blogerki - please! 03.05.11, 00:01 albo wordpress onet to kiepski pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Blogerki - please! 03.05.11, 14:36 Jeżeli będziesz na blogu pisać równie interesująco jak na forum to rekordu wyświetleń raczej Ci nie wróżę Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Blogerki - please! 03.05.11, 00:25 A musisz na onecie? Onet ma opinię blogowiska dla dzieciaków. Jak już koniecznie chcesz w grupie ITI, to kilka lat temu onet przejął blog.pl, pierwszą polską platformę blogową. Tutejszy blox też jest fajowy i ma forumowe wsparcie, gdzie udzielają się i bloxowie admini, i sensowni uzytkownicy: forum.gazeta.pl/forum/f,8,O_Blox_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Blogerki - please! 03.05.11, 09:16 Wypróbowałam kilka platform i postawiłam na bloggera. Ma największe możliwości, mase narzędzi i nie jest skomplikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Blogerki - please! 03.05.11, 09:44 Ja też polecam bloggera, jak masz pytania, to wal na priv Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Blogerki - please! 03.05.11, 09:47 zdecydowanie blogger - przynajmniej masz wpływ na reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Dzięki, blogger:-) 04.05.11, 06:47 Faktycznie, fajniej niż na onecie. No to zaczęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Dzięki, blogger:-) 04.05.11, 10:13 Faktycznie, dość nudnawy jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś