rademens234 10.05.11, 15:09 dziendobry.tvn.pl/28,47728,news,,1,,czterolatka_tanczy_na_rurze,aktualnosci_detal.html#autoplay co myśliecie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domza2 Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.05.11, 16:51 Dlatego właśnie tak kocham TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_nick Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 10.05.11, 22:24 Od baaardzo dawna obejrzałam dziś DDtvn.I stwierdzam,że już nawet Prokop i Wellman mnie wkur..ją.I te debilne tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 10.05.11, 22:32 To samo co myślimy o ciężarnych tańczących na rurze (też kiedyś było) - całkowicie aseksualne... Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 10.05.11, 22:33 A TY co myślisz o tym? chcesz o czymś podyskutować, czy tylko "tak se" wrzuciłaś link, bo temat chodliwy? Mnie to nie szokuje. Jeśli komuś "taniec na rurze" kojarzy się tylko z wkładaniem banknotów za majtki, to gratuluję mu szerokich horyzontów. Jak dla mnie, jest to świetna gimnastyka dla ciała. Sport niemalże. Do uprawiania Pool Dance naprawdę potrzeba sporo wysiłku i umiejętniości. A że 4-ro latka? Gimnastykę artystyczna też zaczyna się trenować w podobnym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 11.05.11, 00:19 No, taniec w basenie to duży wysiłek, albo taniec na stole bilardowym! Serio? Może i taniec na rurze to jest spory wysiłek, może i wyrabia mięśnie i jest sztuką, ale i tak zawsze będzie miał erotyczny podtekst. To tak jakby powiedzieć że MMA to sport i nie ma podtekstu takiego, że zaznajomiając się z techniką można nauczyć się spuścić komuś łomot. Pranie po pysku nawet sportowe jest praniem po pysku, taniec na rurze nawet sportowy ma kusić i wabić, a my nie lubimy kuszących i wabiących czterolatek, i nie mam tu na myśli czteroletnich klaczy na WKKW! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 11.05.11, 03:41 www.youtube.com/watch?v=vSYR_gbSOBg Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia dobra ale to de fakto taniec nie jest 11.05.11, 09:13 to jest gimnastyka na drazku pionowym taniec na rurze to taniec na rurze Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: dobra ale to de fakto taniec nie jest 11.05.11, 16:46 a taniec to taniec a nie gibanie się przy drążku z metalu Dziwna argumentacja wydaje mi się, że wszystko zależy od punktu widzenia danej osoby. Mnie to nie szokuje ni zniesmacza, póki nie wiąże się z nocnym klubem i wkładaniem kasy za majtki (nie mówię o dorosłych kobietach, bo każdy z nas zarabia tak jaksobie chce). Czterolatka tańcząca na rurze w nocnym klubie już byłaby daleko od ok Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Za wczesnie poszlo 11.05.11, 03:43 wrednadziewucha napisała: > Serio? Może i taniec na rurze to jest spory wysiłek, może i wyrabia mięśnie i j > est sztuką, ale i tak zawsze będzie miał erotyczny podtekst. "Zawsze"? Skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 11.05.11, 16:47 a tango tańczą wyłącznie prostytutki Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 12.05.11, 00:30 > Może i taniec na rurze to jest spory wysiłek, może i wyrabia mięśnie i j > est sztuką, ale i tak zawsze będzie miał erotyczny podtekst. tak samo erotyczny jak fikanie na kozle > To tak jakby powie > dzieć że MMA to sport i nie ma podtekstu takiego, że zaznajo to tak jak by powiedziec ze boks czy zapasy to nie sport Odpowiedz Link Zgłoś
man_po_prostu_man POLE DANCE 11.05.11, 22:59 Oj gupia_rzona, gupia_rzona w temacie rury horyzonty masz szeroki ale w temacie pisowni cóż... Noo, chyba, ze ty tańczysz na rurze zamontowanej w basenie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 11.05.11, 23:40 gupia_rzona napisała: > Mnie to nie szokuje. Jeśli komuś "taniec na rurze" kojarzy się tylko z wkładani > em banknotów za majtki, to gratuluję mu szerokich horyzontów. > Jak dla mnie, jest to świetna gimnastyka dla ciała. Sport niemalże. Do uprawian > ia Pool Dance naprawdę potrzeba sporo wysiłku i umiejętniości. A że 4-ro latka? > > Gimnastykę artystyczna też zaczyna się trenować w podobnym wieku. No i masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 14.10.18, 13:12 Mnie też to nie szokuje. Sporo jest dziwactw na tym świecie. Niemniej jednak, taniec na rurze kojarzy mi się jednoznacznie. Nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir A a propos "nieprzyzwoitosci" 11.05.11, 03:46 Widzialyscie to? www.youtube.com/watch?v=1JgH5AjVxGo Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: A a propos "nieprzyzwoitosci" 11.05.11, 08:17 Mnie też taniec na rurze się kojarzył niefajnie...Do czasu aż zobaczyłam to... www.youtube.com/watch?v=Ini-qLYsLYA Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A a propos "nieprzyzwoitosci" 11.05.11, 16:54 piękny sport ale bywa niebezpiecznie www.youtube.com/watch?v=Qwvc-RUKOSM Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: A a propos "nieprzyzwoitosci" 11.05.11, 18:40 roksanaa22 napisała: > Mnie też taniec na rurze się kojarzył niefajnie...Do czasu aż zobaczyłam to... > www.youtube.com/watch?v=Ini-qLYsLYA no i tak dokładnie pani tanczy w nocnym klubie Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 11.05.11, 21:32 Tyle pytajników w temacie, że można by podejrzewać, że kogoś zakatowano na rynku w biały dzień. Tańczy no i co? Dziewczynka robi to, co jej mama i dopóki ktoś taki, jak ty nie poinformuje jej, ze to seks i prostytucja, to będzie to dla niej taka sama czynnośc, jak pływanie, balet czy jazda na rowerze. Ja w tym nic erotycznego nie widzę, a jak się ktoś w tancu dziecka seksu doszukuje, to coś z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 14.10.18, 13:03 Mnie to dynda. Szwagierka uczyła sie tanca na rurze ale w celach erotycznych. To jest teraz taki sport i ok. W sumie jak popatrzyłam to trzeba miec naprawde wycwiczone ciało. Dynda mi to. O ile dziwczynka nie jest ubrana w sexowne koronki i nie kreci pupą. Tak naprawde Panie w klubach dla Panów wijące sie wokół rury mają mało współnego z tancem na rurze ktory teraz jest modny Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 14.10.18, 13:31 Wątek ma 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 14.10.18, 15:38 A czterolatka juz 11. Ciekawe czy dalej tanczy . Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: 4 - latka tańczy na rurze! Widzieliście???? 14.10.18, 13:32 Oj spadaj z tą durnowatą reklamą, nawet pisać po polsku nie potrafisz. Taka świetna ta szkoła że musi się reklamować wyciąganiem wątków sprzed 7 lat? Odpowiedz Link Zgłoś