mindtriper 13.06.11, 11:40 Widziałyście taką reklamę z Janem Nowickim? Jak oni odmłodzili tego dziadka o jakieś 20 lat? Bo w pewnej scenie wygląda zupełnie jak w swoich "młodszych" rolach? Wiem, pewnie naiwna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 11:52 ja bym pytała nie JAK a PO CO Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 11:56 No takie czary Strasznie nudna ta reklama, tak o połowę krótsza jakby była, to może by się dało obejrzeć. Chociaż nie. Nie lubię Nowickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 12:05 > Strasznie nudna ta reklama, tak o połowę krótsza jakby była, to może by się dał > o obejrzeć Fakt beznadziejna. Nawet nie wiem co reklamuje, bo jak tylko go widzę to zmieniam kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
morderek Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 12:26 To reklama T mobile, era się zmienia, tak jak idea przeszła w orange. A co do samej reklamy to jest strasznie nudna, jak tylko widzę że się zaczyna też przełączam. A ta dziewczyna, co to niby się za nią wszyscy fececi oglądali gra ostatnio w tylu reklamach, że już tracę orientację, musi być bardzo zdesperowana. A kiedyś należała do takiego zespołu Qeens Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 12:06 reklama chyba samego nowickiego bo chociaz widzialam ja tyle razy ze mi zbrzydla, to serio nie pamietam, co on reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 12:10 Chyba tak. Pokazał się i 350 tys zainkasował Odpowiedz Link Zgłoś
pade T-mobile 13.06.11, 12:22 dawno tak durnej reklamy nie widziałam, ta z bańkami jest dużo lepsza, i krotsza Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: T-mobile 13.06.11, 13:23 Mój mąż kiedy pierwszy raz widział tą reklamę, na końcu wykrzyknął " To Era??? ja myślałem , że to reklama funduszu emerytalnego! " Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 16:25 > reklama chyba samego nowickiego _______ fakt, raczej reklamuje samego siebie, dluga, nudna i bez sensu. Naprawde przykro, ze taką firmę jak t-mobile reklamuje taki stary niewyżyty satyr, bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 13:32 A mnie sie podoba. Pewnie dlatego ze lubie Nowickiego,a w wielkim szu wrecz uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 16:36 Znieśc tego chłopa wręcz nie mogę.....Chodzacy ru...cz. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 17:28 Mnie w tej rozmowie najbardziej podoba się słowo "bufon" - no wypisz wymaluj Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 17:29 Reklamie, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 20:20 O, tak, "bufon" jest tu wybitnie na miejscu. Wkurzająca reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 18:10 Reklama wyjątkowo nietrafiona, nuudna, rozwleeeczona i pozbawiona sensu. Ps. jakim cudem Nowicki się zestarzał a dawna flama niekoniecznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Jak oni zrobili tego Nowickiego? 13.06.11, 20:10 walić to jak wygląda, ta reklama jest tak debilna że aż się mdło robi. Odpowiedz Link Zgłoś