czastin_piber Re: tunel w uchu 24.06.11, 07:43 rób tylko uważaj na zakażenia bo smród nie z tej ziemii a ja będę robiła kolczyk w chrząstce, ale czekam do jesienii, bo latem będę dużo pływać w brudnych wodach i nie chcę, żeby się paskudziło... Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka4 Re: tunel w uchu 24.06.11, 07:48 Ja robiłam w chrząstce - ból niesamowity, ale było warto i do dziś mam Odpowiedz Link Zgłoś
laaisa Autorko: Nie obraź się, 24.06.11, 11:15 ale w Twoich wypowiedziach jest tyle infantylizmu ( "tatuaż pod narkozą" ????) pytania jakbyś tematu w ogóle nie znała. Może zacznij od henny? Albo takich kalkomanii, których można się pozbyć. Takie znaki szczególne są dla ludzi bardziej zdecydowanych i świadomych - masz jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Autorko: Nie obraź się, 24.06.11, 11:24 a moze poluzuj poslady ? Odpowiedz Link Zgłoś
laaisa Re: Autorko: Nie obraź się, 24.06.11, 11:37 czyli ten post to taki wątek luźny, weekendowy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Autorko: Nie obraź się, 24.06.11, 11:44 stwierdzenie o nakrozie bylo luzne co nijak ma sie do zdecydowania jak i do tego ze jak kazdy normalny czlowiek bolu nie lubie wbrew temu co napisalas dowiaduje sie duzo i wlasnie dlatego wiem ze na stopie cholernie boli ( bo na kosci ) i sama elma nie wystarczy wiem tez ze moge nie wytrzymac z bolu wiec szukam wzoru ktory mozna robic ratami i ktory bedzie fajnie wygladal nawet jesli zrobi sie tylko jedna czesc Odpowiedz Link Zgłoś
laaisa Re: 24.06.11, 12:00 tere fere. Byłaś już w ogóle w salonie czy tylko tak gdybasz. Mam akurat tatuaż na stopnie ( bólu nie mitologizuję-jak się jest zdecydowanym to się po prostu robi, a nie pierdzi po babskich forach). Ból na stopie nie wynika wyłącznie z kościstej budowy-zapraszam do lektury. Tłumaczeniem swoim tylko obnażyłaś totalny brak znajomości tematu- totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: 24.06.11, 12:12 a napinaj sie dalej ile chcesz twoje poslady twoje prawo mozesz sobie nawet rodzic bez znieczulenia i bez znieczulenia kanalowo leczyc zeby ale pozwol jasnie pani ze ja zrobie po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
zawszexyz Re: tunel w uchu 24.06.11, 11:34 przyjedzccie do anglii, tutaj wiekszosc ludzi ma tatuaz, i w pracy nikt nie robi z tym problemu, w biurach i bankach mozna spotkac wytatuowanych i zakolczykowanych, mam nadzieje, ze w polsce tez tak kiedys bedzie, a juz tekst: mam problem, zeby myslec o nim jak o NORMALNYM , to szok dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: tunel w uchu 24.06.11, 11:46 nie tak szybko wszystko co odstaje od jedynego slusznego wzorca jest w tym kraju pietnowane Odpowiedz Link Zgłoś
zawszexyz Re: tunel w uchu 24.06.11, 12:07 no ja wiem , ze szybko to nie nastapi , i to nie tylko w kwestii tatuazy i kolczykow Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: tunel w uchu 24.06.11, 12:14 wystarczy poczytac watek o szpaku Odpowiedz Link Zgłoś
krecik Re: tunel w uchu 24.06.11, 20:58 > przyjedzccie do anglii, tutaj wiekszosc ludzi ma tatuaz, i w pracy nikt nie rob > i z tym problemu, w biurach i bankach mozna spotkac wytatuowanych i zakolczyko > wanych, mam nadzieje, ze w polsce tez tak kiedys bedzie, a juz tekst: mam prob > lem, zeby myslec o nim jak o NORMALNYM , to szok dla mnie ?? Wiekszosc? No tak, w zaleznosci w jakim otoczeniu bywasz... Oczywiscie, ze nie robi sie z tego problemu, ale to akurat jest uwarunkowane inna kultura i dobrze funkcjonujacym zakazem dyskryminacji. Natomiast zapewniam cie, ze reakcje sa bardzo podobne do wystepujacych w Polsce. Ag Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: apropo tunelu :) 24.06.11, 18:06 ja chce maly do małego klódka nie wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: apropo tunelu :) 24.06.11, 18:13 Alez to jest swietny patent dla tych co klucze gubia! Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: apropo tunelu :) 24.06.11, 18:16 O! Powiem mezowi zeby sie w ten sposob zaczipowal, on wiecznie - jak robi grila - szczypcy szuka - zainstaluje mu haczyk w uchu i bedzie sobie sztucce wieszal. Odpowiedz Link Zgłoś