25.08.11, 10:37
Ostatnio dla relaksu przez zaśniecięm oglądałam na Onet VOD Brzydulesmile
No i nie ma, skasowali? Inne seriale tez?
Obserwuj wątek
    • koolair Re: Onet VOD 25.08.11, 10:56
      może wystarczy sie troche wysilic i przeczytac co zostało napisane na głownej stronie??
      • tempera_tura Re: Onet VOD 25.08.11, 11:09
        Wysililam się i nadal nie wiem czy moge dalej ogladac.
        Piszą tak:
        "Po pierwsze, skończyła się licencja na część programów i seriali TVN. W związku z tym, dziś zniknęły one z naszego serwisu. Wybrane tytuły wciąż będą dostępne w naszym archiwum, ale nie będziemy jednak dodawać do nich nowych odcinków."
        Gdzie to archiwum? Można w koncu oglądac czy nie?
        • koolair Re: Onet VOD 25.08.11, 11:15
          piszesz na powaznie czy sie jesczze nie obudziłas do konca??..wejdz sobie w zakładke - seriale..jak zostalo napisane w komunikacie - zostały wybrane tytuły, jednak nic juz nie beda tam dodoawac, gdyz startuja z nowa ramowka i beda nowosci..to co zostalo mozna oglądac..
          • tempera_tura Re: Onet VOD 25.08.11, 11:22
            Ty sie nie obudziłaś, piszą jak wół "dostepne w archiwum". Moje pytanie brzmi gdzie jest archiwum? Seriale które wczoraj oglądałam zostały wyrzucone i nie ma ich w serwisie, rozumiem że nie bedą dodawać nowych odcinków ale gdzie są te które były jeszcze wczoraj?
            • bell82 Re: Onet VOD 25.08.11, 11:44
              OJP znikneły te na które skonczyła sie licencja, zostały te które sa tam u góry w zakładkach..to jest to całe archiwum nie ma nic ponad to..czy tak cieżko to zrozumiec? czyli nie ma brzydul! widocznie licencje miała do wczoraj
    • jkropow Re: Onet VOD 11.08.15, 22:12
      na tvzapp, takiej telewizja na żądanie pewnie będzie wink) trzeba by zobaczyć.
      • towlasnieja86 Re: Onet VOD 13.08.15, 23:58
        chyba telewizji na życzenie... ewentualnie mobile remote control, ale tez uważam za niezły wynalazek.
    • izryn Re: Onet VOD 11.08.15, 22:46
      na player.pl są wszystkie odcinki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka