tempera_tura 25.08.11, 10:37 Ostatnio dla relaksu przez zaśniecięm oglądałam na Onet VOD Brzydule No i nie ma, skasowali? Inne seriale tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koolair Re: Onet VOD 25.08.11, 10:56 może wystarczy sie troche wysilic i przeczytac co zostało napisane na głownej stronie?? Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Onet VOD 25.08.11, 11:09 Wysililam się i nadal nie wiem czy moge dalej ogladac. Piszą tak: "Po pierwsze, skończyła się licencja na część programów i seriali TVN. W związku z tym, dziś zniknęły one z naszego serwisu. Wybrane tytuły wciąż będą dostępne w naszym archiwum, ale nie będziemy jednak dodawać do nich nowych odcinków." Gdzie to archiwum? Można w koncu oglądac czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Onet VOD 25.08.11, 11:15 piszesz na powaznie czy sie jesczze nie obudziłas do konca??..wejdz sobie w zakładke - seriale..jak zostalo napisane w komunikacie - zostały wybrane tytuły, jednak nic juz nie beda tam dodoawac, gdyz startuja z nowa ramowka i beda nowosci..to co zostalo mozna oglądac.. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Onet VOD 25.08.11, 11:22 Ty sie nie obudziłaś, piszą jak wół "dostepne w archiwum". Moje pytanie brzmi gdzie jest archiwum? Seriale które wczoraj oglądałam zostały wyrzucone i nie ma ich w serwisie, rozumiem że nie bedą dodawać nowych odcinków ale gdzie są te które były jeszcze wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Onet VOD 25.08.11, 11:44 OJP znikneły te na które skonczyła sie licencja, zostały te które sa tam u góry w zakładkach..to jest to całe archiwum nie ma nic ponad to..czy tak cieżko to zrozumiec? czyli nie ma brzydul! widocznie licencje miała do wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
jkropow Re: Onet VOD 11.08.15, 22:12 na tvzapp, takiej telewizja na żądanie pewnie będzie ) trzeba by zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
towlasnieja86 Re: Onet VOD 13.08.15, 23:58 chyba telewizji na życzenie... ewentualnie mobile remote control, ale tez uważam za niezły wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś