asiaiwona_1 01.09.11, 16:08 Ale tego młodego, nie starego... Bo ja dziś w tefałenie byłam i go widziałam jak poranek prowadził. Matko, on jest jeszcze bardziej boski niż przez ekran.... I on spojrzał na mnie nawet Czyli, że oficjalnie jest MÓJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 16:11 Co robiłaś w tefałenie i dlaczego nie uprowadziłaś go stamtąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 16:19 byłam na zwiedzaniu - wygrałam jakiś czas temu aukcję charytatywną. Najgorsze było to, że nie mogłam sobie zrobić zdjęcia ani z nim, ani jemu A był tak blisko. I wiesz, że on mi nawet dzień dobry powiedział??? Poza tym tam jest tyle ludzi i tyle bramek i ochroniarzy, że nie dałabym rady go uprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 16:45 zazdraszczam uwielbiam go! a już jego rozmowy z Marią Czubaszek...poprawiają mi humor na cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 18:13 Jako boczny obserwator powiadam: tak! twoj ci on AmenT Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 17:26 póki nie pomacałaś to sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 21:36 Potwierdzam, jak kiedyś na chlebie, macany należy do macanta. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 21:41 kamisa7 napisała: > macany należy do macanta. ja go wzrokiem obmacałam. Miałam bliżej niż wy, bo mnie szkło ekranu nie dzieliło Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 17:49 nazwisko - bo nie wiem o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 17:52 nie wiesz - znaczy sie - nie kochasz. jedna mniej Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 17:59 asiaiwona_1 napisała: Czyli, że oficjalnie jest MÓJ czyli, ze masz wyłączność na gryzienie Ciekawe co na to jego żona Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 18:04 Po pierwsze! Jaruś to jest MÓJ, Wuiki i Angazetki! Po drugie! Ofkors, że jest bardziej boski.... Przecież to oczywista oczywistość Po trzecie! Co to znaczy, że ochrony było sporo i nie można było go uprowadzić? No wybacz! Ale prawdziwa miłość do Jarka przezwycięży każdego ochroniarza i uprowadzenie to PIKUŚ! Widać, że go nie lovasz tak jak my go lovamy! I po czwarte! A dupcia? fajna? no powiedz powiedz fajną ma dupcię ? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 18:12 to jednak musi byc kaczynski, tylko on ma tak fanatyczne wyznawczynie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 18:14 Wstydz sie! Takich rzeczy nie swiedziec! Chodzi o Jarusia z tvnu.No, jak mu tam... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 18:29 Wstydź się takich rzeczy nie wiedzieć! Jarosław Kuźniar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierr-dzioszek Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 18:52 O,nie wiedziałam,że to mój rocznik. Też go luuuubię Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 20:57 eeeeee przestancie, juz mam tyle rzeczy do wstydzenia sie ostatnio, chyba mi zycia nie starczy.. a poza tym ja innego kocham Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 21:00 wespuczi napisała: > > a poza tym ja innego kocham Innego Jarusia? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 21:03 no w sumie prawie jarus bo tez na J nawet watek byl forum.gazeta.pl/forum/w,567,128367697,128367697,seksowny_mezczyzna.html Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 19:11 sadosia75 napisała: > > A dupcia? fajna? no powiedz powiedz fajną ma dupcię ? No pewnie że fajna. Taka w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 19:12 a mój mąż zapatrzył się na cycki Kryńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 19:15 Tos ty z chlopem do Kuzniara polazla!? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 19:27 nanuk24 napisała: > Tos ty z chlopem do Kuzniara polazla!? > no tak dla niepoznaki Już nie wspomnę, że pani oprowadzająca musiała mnie wziąć za idiotkę jak ją prosiłam o możliwość zrobienia fotki z Jarusiem, ew. o to czy Jaruś nie ma jakichś zdjęć dla fanek WIem, stara a głupia, no ale nic nie poradzę na moje uwielbienie dla Jareczka. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 20:29 Naprawdę o to spytałaś??? Kooooocham cię! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 20:32 naprawdę, naprawdę Przecież nie mogłam przepuścić takiej okazji. Szkoda tylko, że się nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 20:37 pisałam do poranka Dziś w związku z rozpoczęciem roku, a rok temu jak mówili o maratonie w-wskim. Myślisz, że jak napiszę maila z prośbą o zdjęcie i przypomnę, że się w studio widzieliśmy to dostanę fotę? Kurde, jakbym z połowę mniej lat miala to pewnie bym napisała, ale teraz to mi już raczej ie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 21:13 No wez sie. przeciez nie musisz sie przyznawac, ze to zdjecie dla ciebie a tys stara baba je Zgon na corke albo prprpradziadka, ktorego ostatnia wola jest zdjecia JK nz autografem Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Sadosiu... 01.09.11, 20:45 ... myślę, że po tym wyczynie możemy włączyć Asięiwonę do naszego klubu fanatyczek Jarusiowych. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Sadosia! :> 01.09.11, 19:21 CytatA dupcia? fajna? no powiedz powiedz fajną ma dupcię ? Ty niedobra kobieto! Przez ciebie nie zasnę! Od razu mi cały świat przesłania dupcia Jarusia! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Chwylunia!!!!!!!!!!!!!! 01.09.11, 20:01 > Po pierwsze! > Jaruś to jest MÓJ, Wuiki i Angazetki! no sadoska no... umawialysmy sie tak? sie obraze Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 21:02 Skoro SPOJRZAŁ, to na bank KŁOCHA. Ehhhh.... Co nie zmniejsza mej miłosci Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 21:25 no spojrzał i PIERWSZY dzień dobry mi powiedział No nie dość, że piękny to jeszcze kulturalny I MÓJ... Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 21:45 Nie wolno Ci mnie go zabierać, nie waż się w ogóle! Ciężarnej nie wolno tego zrobić, nie bądź wiśnia Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Które to tam Jarusia kochają? 01.09.11, 23:16 Po zastanowieniu się Proponuję wysłać zbiorowy list do Jarusia musi nam wysłać fotki! z autografami! Zdjęcia pupci i w ogóle Uważam, że jeśli Angazetka tak bardzo chce się dzielić Jarusiem z Asią to proszę bardzo ale nie moją częścią! Ja swoją podzieliłam między siebie, Wuikę, Dziennik i bóg jedyny raczy wiedzieć kto się jeszcze z prawem własności zgłosi.... A teraz Drogie Damy wybaczą ale udaję się na cudowną noc w towarzystwie tego oto Pana A najlepsze jest to, że jutro do szkoły dzieciaki mają dopiero na 10 więc się wyśpimy Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Które to tam Jarusia kochają? 02.09.11, 08:57 to może lepiej ustalmy grafik, kedy Jaruś należy do każdej zainteresowanej. I nie będzie problemu. Każda będzie miała go na jeden dzień + jedna noc, a potem zmiana... Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Które to tam Jarusia kochają? 02.09.11, 09:13 to ja zaklepuję Sylwestra! Odpowiedz Link Zgłoś