Dodaj do ulubionych

Gdzie teraz wyjechać?

07.09.11, 19:21
Gdzie wyjechać o tej prawie jesiennej porze roku? Polećcie miejsca, gdzie jest dośc spokojnie, gdzie można trochę odpocząć od szumu, i się odstresować. No i w sumie tam, gdzie jest w miarę ciepło, ale nie upalnie. Nieważne, czy w Polsce czy za granicą.
Obserwuj wątek
    • estragonka Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 19:27
      zawsze jesienia bede polecac na pierwszym miejscu Bieszczady. tylko, tylko, tylko Bieszczady - najpiekniejsze jesienia smile
      • estragonka Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 19:27
        estragonka napisała:

> zawsze jesienia bede polecac na pierwszym miejscu Bieszczady. tylko, tylko, tyl
        > ko Bieszczady - najpiekniejsze jesienia smile

aha, no i tam wlasnie sa tysiace miejsc o jakich piszesz - ciche, spokojne, z dala od calego swiata mogloby sie wydawac - bosko ! smile
        • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 19:40
          A masz jakieś sprawdzone miejsce, gdzie się można zatrzymać?
          • estragonka Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 19:49
            jjod napisał:

> A masz jakieś sprawdzone miejsce, gdzie się można zatrzymać?

niestety nie, bo w bieszczady akurat jechalam w ciemno i zaden z noclegow na ktore trafilam nie byl tak w 100% godny polecenia.
          • wuika Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 21:29
            Berezka, pensjonat u Bogusi, byłam tam kilkukrotnie, zawsze jestem zadowolona. Tylko wypadałoby mieć auto, bo z dojazdem innym to tam tak trochę kijowo. No i do atrakcji nie wszędzie da się stamtąd dojść na nóżkach.
      • sumire Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 19:47
        albo Beskid Niski - jeszcze bardziej pusty smile
        tyle że z pogodą bywa różnie... ale rzeczywiście odpocząć można od całego świata.
    • alexa0000 Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 19:27
      Sama, z kimś? Samolot, autokar, auto? All inclusiz, bez all inclusiV?
      • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 19:40
        Z kimś. Samolot/auto. A teraz to już mi jest objętne. Potrzebuję szybko miejsca, gdzie autentycznie można odpocząć i nabrac dystansu do pewnych spraw.
        • nangaparbat3 Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 20:21
          Chyba niektóre klasztory przyjmują gości. Ja przynajmniej zawsze o czymś takim marzyłam (także o słynnej klasztornej kuchni wink
    • pruszynkaaa Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 20:44
      Kudowa Zdrój!!!
      Błędne Skały, troche szlaków, Blisko do Czech, źródełka z wodą wszelaką
      My nocowaliśmy w Willi Lawenda. Polecam!
      • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 21:27
        Dziekuję za odp.
        Jakby ktoś cos jeszcze miał, to proszę pisać.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 21:35
        podpisuje sie pod kudowa big_grin
    • troll_only Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 21:29
      z synem masz zamiar wyjechac ???
      no chyba nie zostawisz go na tydzien pod opieką sąsiadów?
      • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 21:34
        Z synem.
        • troll_only Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.09.11, 22:05
          ok a nie boisz sie zaleglosci szkolnych?
          wybierajac sobie miejce musisz pomyslec czy jestescie w stanie wytrzymac ze soba 24 h/ na dobe i jeszcze przy tym wypoczac (bieszczady) jesli nie to bardziej publiczne miejsce np jakies baseny termalne gdzie syn moglby pobyc w ciąu dnia troche bez ciebie a ty bez niego.
          • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 08.09.11, 13:08
            To jest synowi potrzebne. I on, i ja ostatnio mieliśm dużo zawirowań, dużo zamieszania. Trzeba było zmienić terapeutę, teraz jeszcze nas dużo zmian czeka. Gdzieś na tydzień w spokoju chcemy wyjechać. Przeglądam oferty tych miejsc, i na pewno na coś się zdecyduje.
            • verdana Re: Gdzie teraz wyjechać? 08.09.11, 19:49
              I syn b edzie miał nagrodę za to, ze nie chodzi do szkoly. Super.
              Teraz odpoczniesz tydzień, będziesz ząłowała całe lata. W tej sytuacji syn ma siedzieć w domu i uczyć się pierwszych rozdziałó z podreczników. Inaczej będzie wiedział, ze najbardziej oplaca się przekonać matkę, ze do szkoły się nie pójdzie.
              Chcesz powtórki z rozrywki? To wyjedź.
              • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 08.09.11, 19:54
                Nie wszystko jest do powiedzenie (napisania) na forum
              • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 08.09.11, 22:03
                verdana napisała:

> Chcesz powtórki z rozrywki? To wyjedź.

Nie, naprawde nie chce powtórki z rozrywki.
                • verdana Re: Gdzie teraz wyjechać? 08.09.11, 22:08
                  To uswiadom synowi, ze nie chodzenie do szkoły ma konsekwencje w postaci cięzkich obowiązkow w domu, a nie miłego wyjazdu z mamą. niezaleznie od okoliczności ten wyjazd może byc gwoździem do trumny. Twój syn ma wypelniać swoje obowiązki - odmówił chodzenia do szkoły, a Ty zamiast mu zalatwić następnę, wyjeżdżasz? Kiedy zamierzasz zalatwić mu liceum? W październiku, zeby wystartował z zaległościami, miał problemy - a wiesz, co robi narkoman, jak ma problemy.
                  Twoim obowiazkiem teraz jest zalatwienie dziecku szkoły, niezaleznie od tyego jak się czujesz - nie istnieje usprawiedliwienie dla zwłoki.
                  • jjod Re: Gdzie teraz wyjechać? 08.09.11, 22:16
                    Mój syn był w starej szkole jeden dzień - sam z siebie poszedł. Od niego dostałam wersję, że był na wszystkich lekcjach. Potem zadzwoniła wychowawczyni i powiedziała, że był tylko na czterech , z reszty uciekł. Co robił potem nie wiem, bo nie chciał powiedzieć. A taką awanture mi urządził w domu, że chyba pół okolicy nas usłyszało.
                    Jest już w trakcie zmiany szkoły, bo chcemy ją zmienić jak najszybciej.
                    Wyjątkowo szybko udało się zmienić terapeutę, tu już zupełnie inne podejście do sprawy.
                    Wiem, że nie istnieje usprawiedliwienie.
    • marecka.1 Re: Gdzie teraz wyjechać? 07.10.11, 16:44
      Ciepła za dużo w Polsce o tej porze nie znajdziesz, mimo, że mamy piękną jesień smile Ja polecam góry smile Sama jeżdżę do ośrodka Geovita w Krynicy-Zdrój. Tam najlepiej się odstresowuję - prócz spacerów górskimi szlakami w hotelu jest Spa, także zabiegi, masaże robią naprawdę swoje i człowiek nawet po paru dniach czy weekendzie regeneruje swoje siły smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka