jjod 17.09.11, 19:29 Jak wyłączyć niektórych użytkowników, aby nie widzieć ich wypowiedzi? Gdzie trzeba nacisnąć, co? Bo sie nie orientuje, a mi zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Jak wyłączyć? 17.09.11, 19:30 musisz dodac do nieprzyjaciol i zaptaszkowac opcje wygas posty nieprzyjaciol dobra opcja bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Jak wyłączyć? 17.09.11, 19:31 > musisz dodac do nieprzyjaciol i zaptaszkowac opcje wygas posty nieprzyjaciol W Ustawieniach konta - po prawej na górze, obok: Wyloguj. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Jak wyłączyć? 17.09.11, 19:37 Bardzo proszę i polecam się na przyszłość. Z lekką zazdrością - nie mogę sobie niektórych wygasić... Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Jak wyłączyć? 17.09.11, 19:45 A to niby dlaczego? Są, za przeproszeniem gnidy, których nie mozna wygasić? Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Jak wyłączyć? 17.09.11, 19:56 To też współczuję. Taki antekcwaniak na przykład.. Dobrze, ze już go tutaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jak wyłączyć? 17.09.11, 19:41 Ta opcja nic nie da jak wejdziesz na forum niezalogowana albo jak jedna z forumowiczek (co częste na forum) zacytuje post wroga Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: publiczna deklaracja, ze 18.09.11, 12:16 a antek cwaniak na pewno tu JEST tyle,ze pod innym nickiem. naprawde nie on to ktos inny dokopie. musialabys co chwile kogos wylaczac. a to juz sie kloci z zalozeniem forum. wez oddech i ...nie badz dluzna! Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: publiczna deklaracja, ze 19.09.11, 18:32 no właśnie, bierz przykład z lilci de snob...wciąż jej sikają w twarz, a ta kwili, że mżawka dobra na cerę.... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: publiczna deklaracja, ze 19.09.11, 17:02 lilka69 napisała: > wymiekasz? dlaczego? jesli sie nalazlo talatajstwa na jedno z ulubionych for, to nie znaczy ze kazdego nalezy czytac tylko dlatego ze raczylbyl napisac Odpowiedz Link Zgłoś