24.09.11, 22:12
caly dzien przed telewizorem - dziecka z ojcem i wujostwem..
dr who przez szesc godzin i chyba jeszcze jeden odcinek obejrze tongue_out
a takie ambitne plany mialam na sobote - mycie szafek, fitness, organizacja i poleracja,
oraz zakup butow..
chociaz sobie maseczke zrobie zanim wroca.
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: wstyd mi 24.09.11, 22:18
      Która serie oglądasz? smile
      • wespuczi Re: wstyd mi 24.09.11, 22:27
        ta najnowsza z 2005 roku - kiedys kiedys obejrzalam kilka starych odcinkow ale tak wyrywkowo - teraz sie wciagnelam.
        • kropkacom Re: wstyd mi 24.09.11, 22:34
          To miłego oglądania. Dziewiąty i Rose Tyler... Może i ja sobie powtórkę zrobię.
    • rosapulchra-0 Re: wstyd mi 24.09.11, 22:24
      To ja mam wyrzuty sumienia, że tak zmarnowałam dzień. Rano na angielski tylko poszłam, wcześniej dzieci do polskiej szkoły zawiozłam (to wyczyn, bo po nowym mieście zupełnie się poruszam, a nawigacja nie zawsze chce ze mną współpracować suspicious),potem z rodziną rajd po sklepach, czego efektem był KOLEJNY nowy lapek i żarciowe zakupy. W końcu jakieś pranie, sprzątanie, gotowanie. Zero telewizji, zero muzyki i jak już se siadłam, aby się wyluzować po ciężkim dniu spracowanym, to mąż zasnął na kanapie, jedno dziecko już się do snu szykuje, drugie w kolejce czeka, trzecie się bawi nowym nabytkiem i nawet nie mam z kim pogadać tongue_out A na forum nudy w sumie.. wink)
      • wespuczi Re: wstyd mi 24.09.11, 22:28
        powinnam zmienic tytula watku na - rosa powinna sie wstydzic wink
        • rosapulchra-0 Re: wstyd mi 24.09.11, 22:31
          O to to to!
          Cały tydzień zeszły siedziałam w domu i NIC nie robiłam. Na pewno nic konstruktywnego i mądrego wink
          A teraz cały dzień zmarnowany na jakieś pie...ty suspicious sciana
    • kawad Re: wstyd mi 24.09.11, 22:32
      A ja się nie wstydzę tongue_out
      Upiekłam 110 muffinek na jutrzejszy festyn, ogarnęłam chałupę, byłam na zakupach, obiad zrobiłam i dziwię się sobie, że jeszcze chce mi się przed kompem siedzieć smile Ale komp to już tylko w ramach rozrywki, koniec roboty na dzisiaj.
    • sueellen Re: wstyd mi 24.09.11, 22:42
      A ja dzisiaj pół dnia przesiedziałam w pracy przygotowując prezentację na czwartek o tym jaka jestem wspaniała i ile cudownych rzeczy zrobilam dla naszej kochanej firmy w ciągu ostatnich 3 miesięcy i jakie niesamowite korzyści wszyscy z tego mamy, i o tym jak kocham moja pracę a moja praca kocha mnie! Wklejalam fajne obrazki znalezione w internecie i robilam animacje, nawet filmik ze szkolenia sie tam znalazł. A ten fimik j sama obrabiałam i nawet podklad muzyczny jest i napisy koncowe. Powinnam zmienić branże chyba... wszystko jest takie ładniutkie kolorowe i mięciutkie jak kaczuszka.

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_3wnpz3B8r1VPfjiPs1sN6yBo-fwjfEodP-RspCvtBi-sKWkIcY4sphAB
      • azjaodkuchni Re: wstyd mi 25.09.11, 05:30
        A ja cały dzień się leniłam... a wieczorem pojechaliśmy do super dobrej restauracji tak się najadłam, że jeszcze teraz nie jestem głodna (mam prawie 11.30) i nie jest mi wstyd ani ciutkę. Autorko wątku relaksuj się dokąd możesz.
        • wespuczi Re: wstyd mi 25.09.11, 06:15
          hehe to przybij piatke bo jak wrocili to poszlismy na kolacje do restauracji wink
          a pozniej na ognisko - dopiero do domu dotarlam - ale juz tak bylam obzarta ze nawet piwo by sie nie zmiescilo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka