naomi19 31.10.11, 08:38 mistrzowie.org/73552 Bo ja się właśnie popłakałam ze śmiechu. Dawajcie coś co Was rozśmiesza do łez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 08:56 naomi19 napisała: > mistrzowie.org/73552 Nie, ani trochę. A nawet katolem nie jestem, żeby się oburzać. > Bo ja się właśnie popłakałam ze śmiechu. Moje gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 09:07 Ale czemu katolem? śmieję się ze zdjęcia dziecka, w dziwacznym ułożeniu, z dziwaczną miną, w słodkiej ramce, w słodziutkim otoczeniu. I wyobrażam sobie księdza, który spogląda na dziecko i musi ochrzcić i myśli sobie OJP. Tak, śmieszą mnie dziwne rzeczy, to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 09:07 a o co tam chodzi? ze to dziecko ksiedza czy przyszly ksiadz? Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: śmieszy Was to? 01.11.11, 09:08 poniżej jest komentarz księdza "bałbym się ochrzcić" Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: śmieszy Was to? 01.11.11, 00:06 Ja często na youtube oglądam filmiki typu "śmieszne wypadki", "śmieszne dzieci" itd. F Nie raz to tak leje, że boję się, że po policje ktoś zadzwoni Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 09:08 Tak myślałam, że tylko ja wizualizuję sobie różne rzeczy przy okazji tego zdjecia i opisu. W zasadzie nie wiem, czy śmieję się ze zdjęcia i komantarza czy z moich wizualizacji Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 09:25 heheh dobre ksiądz przesadził a może milo to inne znaczenie,w sensie ze bał by się wziąć na ręce Siedzący z piwem pod wiejskim sklepem Kazimierz zagaja do przechodzącej sąsiadki: - Halina, czy ty jesteś gorącą kobietą? - No raczej, jak z kibla wstaję, to para leci. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 10:05 To akurat średnie, ale na mistrzach można wyhaczyć kwiatki, mnie się podoba to: mistrzowie.org/355465/Krowy Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 21:31 No i zdechłam po raz kolejny ze śmiechu! ;-D Pierwsza Dama polskiego kabaretu wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 10:55 Nie n/t Nie widzę w tym nic śmiesznego. Zwykłe zdjęcie. A ten księżowski komentarz, też nie wiem, miał być śmieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
majowadusza ja proponuję to 31.10.11, 11:57 www.youtube.com/watch?v=fqL4e6zhHXA Powiedzcie jak wrażenia. Smiałam sięnaprawdę głośno ) Odpowiedz Link Zgłoś
maria.vermeer Re: ja proponuję to 31.10.11, 21:08 Świetne! A mój ulubiony Kabaretu Hrabi to ten: www.youtube.com/watch?v=BnkY5ZqbbGg Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: ja proponuję to 31.10.11, 21:25 Mój to zdecydowanie 'Dziubas'. Znam na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 20:48 może jakbym to sama znalazła to by mnie rozśmieszyło ale tutaj zamiast spontanicznie obejrzeć, zastanawiałam się co śmieszyło ciebie: czy zdjęcie dziecka, czy treść komentarza księdza, czy błąd ortograficzny jaki się księdzu przytrafił? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 21:29 No właśnie sama nie wiem Zdjęcie dziecka- na bank. Przeraźliwie brzydkie dziecko na tle słodkich zabawek mnie rozbroił, a tekst księdza to była kropka nad i. Później zaczęłam sobie wizualizować ten nieszczęsny chrzest. No jak dziecko Ale mnie bawią różne dziwne rzeczy, spodziewałam się, że niewiele osób mogło się roześmiać, celowo więc zapytałam tu, czy rzeczywiście mam takie specyficzne poczucie humory. Jestem taka wstrętna, że najbardzie śmieszą mnie dowcipy o Żydach, tak jestem potworem Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Naomi 02.11.11, 09:08 Naomi, mogę się podpisać pod tym postem Mam to samo, często śmieję się, nikt nie wie o co chodzi, dopiero po wyśmianiu się tłumaczę, co sobie wyobraziłam na podstawie choćby gry słów I wyobraziłam sobie dokładnie to samo co Ty Błąd mnie nie ruszył, ale sama sytuacja Aha, pamiętam jeszcze ze średniej szkoły jeden kawał o Żydach, który mnie śmieszył, ale nie napiszę jaki Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia chyba jakas uposledzona jestem 02.11.11, 09:55 z ktorej strony to dziecko brzydkie? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 21:30 nie, raczej zastanawia. dlaczego by się bał? Bo nie jarzę... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 21:34 Czyli pierwszy raz nadaję na tych samych falach z KSIĘDZEM! Swoją drogą,chętnie bym go poznała. Bo ja wiem, czemu by nie ochrzcił, czemu by się bał Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: śmieszy Was to? 31.10.11, 21:46 no czemu? bo dziecko brzydkie? czy sceneria szatańska? no weź powiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
tobisia13 Re: śmieszy Was to? 01.11.11, 00:50 Mnie rozsmieszyl wczoraj taki o to film www.youtube.com/watch?v=-ZPo4RgmLK4 Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: śmieszy Was to? 01.11.11, 09:40 Albo się zbytnio wyluzował albo zmęczył samymi wygibasami przed walką Odpowiedz Link Zgłoś
tobisia13 Re: śmieszy Was to? 02.11.11, 00:06 Uwielbiam KMN,a zwlaszcza ten skecz www.youtube.com/watch?v=wKej_W7q76o Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: śmieszy Was to? 01.11.11, 09:28 To: <maras> Ty, no wszystko fajnie, tańce, driny, rozmowa OK, nawet ustawiliśmy się na jutro, ale coś się nagle zjebało jak powieziałem, że mam żonę (?) stąd: bash.org.pl/latest/ Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: śmieszy Was to? 01.11.11, 09:41 a dlaczego mialby sie bac? Nie, nie smieszy, nie rozumiem dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: śmieszy Was to? 02.11.11, 10:27 Umiem się śmiac i nie potrzebuję wiele, żeby się pośmiac...Ale wklejony link przez ciebie jest w sumie żałosny....Nie rozumiem.Że to dziecko takie brzydkie???Nawet szczególnie wyraźnie tego dziecka nie widac. A komentarz księdza?Też taki"nijaki". Odpowiedz Link Zgłoś