08.11.11, 09:55
Ktoś siedzi na moim profilu, na razie to niewinne zdarzenia, bo pojawiają się na moim profilu miejsca odwiedzane np o godzinie 4.30. Pierwszym razem nie byłam pewna bo mój syn czasem gra i myślałam że coś bez sensu nacisnął, ale wczoraj o 4.30 to wszyscy spali smile Zmieniłam hasło zobaczymy co będzie ..smile
Obserwuj wątek
    • jkk74 Re: Facebook 08.11.11, 10:20
      mi kilka dni temu wywaliło przy kolejnym logowaniu, że była próba połączenia/logowania - i wskazało miejsce gdzieś w Stanach smile
      kliknęłam że nie znam lokalizacji, ale zastanowiło mnie to smile
    • smoczy_plomien Re: Facebook 08.11.11, 12:23
      To dosyć ciekawe, bo na konto fb mojej mamy też się ktoś po nocy logował kilka dniu temu. Wyszła jej jakaś miejscowość niedaleko miasta, w którym siedzibę ma sklep internetowy, w którym się dzień wcześniej rejestrowała. Sklep jest bardzo poważanej firmy, więc ciężko mi uwierzyć w wypłynięcie danych akurat stamtąd i to jeszcze logowanie o 3 w nocy.
    • feel_good_inc Podejrzewam... 08.11.11, 13:02
      bea.bea napisała:
      > Ktoś siedzi na moim profilu, na razie to niewinne zdarzenia, bo pojawiają się n
      > a moim profilu miejsca odwiedzane np o godzinie 4.30. Pierwszym razem nie była
      > m pewna bo mój syn czasem gra i myślałam że coś bez sensu nacisnął, ale wczoraj
      > o 4.30 to wszyscy spali smile Zmieniłam hasło zobaczymy co będzie ..smile

...że używałaś jakiejś aplikacji czy "gry" na fejzbuku. Dając takiej aplikacji dostęp do swojego konta, pozwalasz jej robić w zasadzie dowolną rzecz w dowolnym czasie.
    • gku25 Re: Facebook 08.11.11, 15:14
      Zdarzyło mi się, że kliknęłam "lubię to" na stronie, na której w życiu nie byłam. Zdarza się, że za pomocą zaczepki z facebooka zaczepiam męża i koleżankę. Ostatnio kiedy byłam w innym mieście - nie mogłam się zalogować - hasło na pewno było dobre, nie było włączonych żadnych capsów i podobnych.
      • mel.issa godzina? 08.11.11, 16:39
        jak sprawdzić godzinę logowania?
        bo ja cienka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka