Dodaj do ulubionych

Rocznik 74!

• jula04 Re: Rocznik 74! 10.06.04, 21:51
      Ja jestem z 28 października, czyli (jak niektórzy twierdzą - okropny) Skorpion.
      Zatwardziały wróg i oddany przyjaciel. Krzywdy może wybaczyć, ale nigdy nie
      zapomni, a w przyjaźni daje się wykorzystywać bez granic. Tak naprwdę bardzo z
      wiekiem spokorniałam, szczególnie teraz przy mojej Julce - Kulce. Myślę, że
      Trzydziestki są fantastyczne, bo są ciągle młode, piękne i atrakcyjne, a do
      tego już nie głupie jak nastolatki i doświadczone ... życiowo wink.
      • kasia_mm Re: Rocznik 74! 14.06.04, 08:34
        ja jestem z 24 październikasmile i całkowicie potwierdzam Twoje cechy charakteru
        sobą... w zyciu nie zapomnę krzywdy czy zła jakie mi wyrządzono chociaż
        wybaczam i to chyba nawet za często...
        a tak wogóle to jestem mamą 5,5 letniej Marty Strzelca i 10 miesięcznego Marka
        Lwa - a mąż Ryba - niezła mieszanka hihismile
        pozdrawiam
    • danik1 Re: Rocznik 74! PISZCIE!!! 11.06.04, 12:50
      Czesc!!!
      Ja jestem z 11 marca, czyli juz chyba trzecia RYBA w tym watku.
      Dobrze, ze znalazlam ten post bo czasami czuje sie stara mama (moj synek w
      kwietniu skonczyl 2 latka - BYK), ale widze, ze jest nas tu wiecej i juz nie
      czuje sie staro.
      Planuje jeszcze urodzic jedno dziecko, byle nie za pozno.
      25 czerwca wybieram sie do Polski i planuje isc do fryzjera, kosmetyczki, jakis
      masaz, kosmetyki anty- celulit i rozstepy, kremy ujedrniajace do ciala a do
      buzki jakies odswiezajace bo na szczescie zmarszczek nie mam duzo, prawie w
      cale, bo mam gruba i tlusta cere.
      Nie czuje tej 30-stki, tylko czasami w smutne dni zal mi mlodosci! Tym
      bardziej, ze moja figura jest daleka od idealu! Czyli po 30-stce czeka mnie
      jeszcze odchudzanko!
      W polsce bede w Szczecinie!
      Pozdrawiam!!! Kaska!
      PISZCIE!!!
      • miniakoz Re: Rocznik 74! PISZCIE!!! 12.06.04, 15:59
        Cześć! już tu pisałam ale przeczytałam,że jedziesz do Szczecina ja mieszkam w
        Szczecinie. Nie mślałam o sobie aż tak jak piszesz , kończę w grudniu
        trzydziechę a moja córcia niedługo kończy 5 miesięcy - czy to póżno na
        dziecko?! jakoś tak się ułożyło. Trochę ci zazdroszcze tych fryzjerów
        kosmetyczek, mi się marzy masaż taki porządny bo od porodu chodze jakaś
        powyginana i zmęczona ( może od dzwigania moich kochanych 7 kilo bo sama ważę
        49 - schudłam tak po porodzie) - może ktoś mi zafunduje na urodziny taką
        kompleksowa odnowę....(mąż)Pozdrawiam
        • danik1 Re: Rocznik 74! PISZCIE!!! 13.06.04, 19:25
          Hej!
          Na masaz to sie mozesz wybrac! Ja sama nigdy nie bylam i dlatego planuje teraz
          bo czuje taka potrzebe. Ja po urodzeniu synka tez chodzilam obolala. Zaluje, ze
          juz wtedy sie nie wybralam. Nie wiem tylko, ktory gabinet jest dobry, moze Ty
          jakis znasz??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fryzjer to podstawa bo mam juz dosc swoich wlosow.
          Kosmetyczka ............... achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
          Zobaczymy ile uda mi sie zrealizowac z moich planow.

Zazdroszcze Ci wagi!!!!!!!!!!!!!! Achhhhhhhhhhhhhhhhhh! Moze kiedys!
          Odezwij sie jeszcze!
          Pozdrawiam! Kaska.
          • miniakoz Re: Rocznik 74! PISZCIE!!! 14.06.04, 09:35
            Kasiu ja myślałam o takim profesjonalnym masażu zdrowotnym np u dr Wetoszki on
            tez nastawia kręgosłupy (ok 50 zł) fryzjera mam już obiecanego tylko czasu
            brak.A wagi mi nie zazdrość bo normalnie ważyłam 56 kg i wszyscy mi mówili,ze
            jestem szczupła a teraz z kości na ości -miałam nawet badania na tarczyce bo
            objawem jest szybki spadek wagi. Ja tam nie rozumiem tych co sie odchudzaja bo
            ja bym chciała przybrać te pare kilo.Ty to podobnie jak moja siostra co mieszka
            w Niemczech wpada do Szczecina i lata po sklepach i fryzjerach i nie ma czasu
            nawet pogadać spokojnie. Jak chcesz jeszcze pogadać z kimś z naszego miasta to
            jest forum regionalne- dopiero co je znalazłam. Pozdrawiam
            • danik1 Re: Rocznik 74! PISZCIE!!! 14.06.04, 22:05
              miniakoz napisała:

> Kasiu ja myślałam o takim profesjonalnym masażu zdrowotnym np u dr Wetoszki
              on
              > tez nastawia kręgosłupy (ok 50 zł)

Hej!
              Napisz mi cos wiecej o tym masazu. Czy bylas na nim? Czy bardzo boli to
              nastawianie kregoslupa i co to daje? Gdzie ten doktor przyjmuje?
              Bede czekala.
              Pozdrawiam! Kasia.
              • miniakoz Re: Rocznik 74! PISZCIE!!! 15.06.04, 09:43
                danik1 napisała:

> miniakoz napisała:
                >
                > > Kasiu ja myślałam o takim profesjonalnym masażu zdrowotnym np u dr Wetoszk
                > i
                > on
                > > tez nastawia kręgosłupy (ok 50 zł)
                >
                > Hej!
                > Napisz mi cos wiecej o tym masazu. Czy bylas na nim? Czy bardzo boli to
                > nastawianie kregoslupa i co to daje? Gdzie ten doktor przyjmuje?
                > Bede czekala.
                > Pozdrawiam! Kasia.
                Nie byłam niestety ale mąż kiedyś szukał masażysty na swój dysk i tylko wiem,
                że na Jedności Narodowej , koszt 40 - 60 zł poszukaj adresu w książce, wiem,że
                ten pan jest właścicielem sklepów SPONDYLUS - takie zdrowotne artykóły i tam
                cie skieruja jeśli oczywiście jesteś zainteresowana bo ja bym chyba wolała
                takie coś od kosmetyczki ale nighdy nie próbowałam i nie wiem czy boli.Pa
                • danik1 Re: Rocznik 74! PISZCIE!!! 15.06.04, 14:39
                  Dzieki!
                  Jak bedziesz jeszcze cos wiedziala to sie odezwij!!!
                  Pozdrawiam! Kasia.
    • ruta8 Re: Rocznik 74! 11.06.04, 13:22
      hej 30-tki! dopiero teraz zobaczylam ten post. ja jestem z kwietnia
      wiec 'okragle' urodziny juz mialam. szczerze mowiac jakos bylo mi 'dziwnie' i
      nie bardzo wesolo....taki powazny wiek. w sumie moze to juz czas byc powazna?
      mam w koncu 2 synkow (2,5 l i 7,5 mies) no i meza! jestem baranem i taka jestem
      tez uparta. moj dobry kumpel napisal mi w dniu urodzin ' teraz pozostaje ci byc
      piekna i atrakcyjna 30 latka', no coz sprobujemy!!
      • agnesbr1 Re: Rocznik 74! 11.06.04, 15:39
        07.06.04 skonczylam 30-tke. Jakos mi smutno? .Jestem zodiakalnym Blizniakiem.
        Zawsze czuje sie jakos rozdarta na dwie czesci. Ale ciesze sie bo mam dwie
        coreczki 7 lat i 8-mcy, meza no i mieszkam w Niemczech. Pozdrawiam
        trzydzeistolatki.Aga
    • kasska0 Re: Rocznik 74! 14.06.04, 14:08
      To i ja się dopiszę: 28 wrzesień, więc 30-tka jeszcze przede mną, prawdziwa
      Waga wielbiąca porządek i piękno; syn Koziorożec ( strasznie rogaty), mąż Panna.
      Kiedyś myślałam o ludziach w tym wieku straszne rzeczy. Ale dziś wydaje mi się
      całkiem coś innego. Teraz życie dopiero nabiera barw i trzeba je chłonąć!!
      Pozdrawiam równolatki!!!
    • krateczka28 Re: Rocznik 74! 15.06.04, 09:23
      to jeszcze ja sie dopisze , z pazdziernika czyli waga smile no i mam wszystkei
      cechy typowej wagi plus jeszcze te skorpiona smile wiec masakra smilejesli do urodzin
      nie zdaze to na pewno po: schudne smile wypieknieje smile odmlodnieje smile i wogole
      bedzie swietnie. Na razie stan zadowolenia to: moje dzieciatko 14 mies synek i
      moj "stary " mazsmile
    • kopytko1 Re: Rocznik 74! 15.06.04, 12:23
      hej,ja już mam 30 za sobą,jestem zodiakalna rybkasmile
      Mam dwójkę chłpaków Tomi jest bliźniakiem i ma 6 lat,Adaś jset byczkiem i ma 13
      miesięcy no i maz to wagasmile) Taka zbieranka zodiakalna.
      Jestesmy z Wroclawia.
      Pozdrawiamy,Ewa i reszta

moje dzieci
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7914146
    • ala011 Re: Rocznik 74! 15.06.04, 17:59
      Ja jak juz pisalam jestem lwem,maz rakiem,a corcia tak jak tata,malym
      raczkiem.Beda szczypac z dwoch stron,ale moze sobie poradze.
      • a.g9910 Re: Rocznik 74! 17.06.04, 23:03
        Witam,ja urodzona 19 czerwiec,czylizodiakalny bliżniak,i dokładnie zodiakalny w
        życiu.
        Mam męża i synka,czyli coś osiągnęłam.
      • anfi74 Re: Rocznik 74! 18.06.04, 11:22
        Tak jak ala011 jestem lwem smile;
        tak jak u ali011 mąż jest rakiem smile)
        i tak jak ala011 mam córeczkę smile)), ale jest skorpionem - prawie trzyletnim...
        Nie czuję kompletnie ciężaru trzydziestki, choć zmieniłam się nieco, ale to
        zasługa córeczki, a nie upływu lat. Czasami ciągnie mnie do tej beztroski
        sprzed czasów macierzyństwa... Nigdy nie mogłam uwierzyć w
        zapewnienia "dorosłych", że chętnie wróciliby do szkolnych czasów, bo nie było
        wtedy tylu problemów. Teraz sama zaczynam tak myśleć... choć z powrotem do
        szkoły to lekka przesada smile.
        Urodziny mam 17 sierpnia i z tej okazji mam zamiar sprawić sobie prezent w
        postaci kolejnej ciąży... czyli raczej urodziny nie będą oblewane...
        Pozdrawiam wszystkie "trzydziestki", Ania
    • ala011 Re: Rocznik 74! 17.06.04, 18:40
      Juz na 30 mam skierowanie do szpitala.Klada mnie wczesniej aby zrobic rozne
      badania.Niestety mam cukrzyce ciazowa i chca mi zrobic dodatkowe
      badania.Niedlugo juz i bede piescic moje malenstwo.Nie moge sie doczekac.
      Pozdrawiam
      • mamamona Re: Rocznik 74! 17.06.04, 21:01
        drugi wodnik się melduje, z 21 stycznia.
        30 mi nie straszna, szczerze powiem, że większy szok przeżyłam jak skończyłam
        29 wink))))
        mam córeczkę 21 miesięczną i prawie 2 miesięcznego synka smile)))

mocno pozdrawiam rocznik 1974 - to był dobry rok smile))))
    • zusiak Re: Rocznik 74! 17.06.04, 22:48
      Witajcie. Jestem z 02 września. Jak to "panna" jestem bardzo "poukładana",
      porządkowa i zrównoważona, co nie znaczy, że nie potrafię poszaleć. 30-stka jako
      cyfra nie bardzo mi się podoba, wolałam mieć z przodu dwójkę, ale co tam. Mam
      10-miesięczną córeczkę i na szczęście moja dzidzia zrobiła bardzo dobrze mojej
      figurze. Tracę przy niej tyle energii, że tak naprawdę to wyglądam lepiej niż
      kiedykolwiek wcześniej. Czuję się jak wino - im starsze, tym lepsze (choć
      mężczyźni twierdzą, że do kobiet absolutnie nie ma to odniesienia). Myślę więc,
      że ta 30-stka zbytnio mnie nie przybije.
      POZDRAWIAM
      • monika291 Re: Rocznik 74! 18.06.04, 22:41
        Witam!!!
        Jestem z 20 marca 74 ,czyli zodiakalna ryba -nie czuję się na 30-chę -zresztą
        jakieś dwa miesiące temu panii w slepie poprosiła mnie o dowód jak kupowałam
        męzowi papierosy-dodam ,,,,,ze nie mialam przy sobie bo byłam z psem na dworze
        i miałam przy sobie 5 zł a LM wtedy kosztowały u mnie na osiedlu 4,65(w takim
        sklepie z tanimi papierosami).Mam 10 miesięczną Lwice i robi ze mną co chce-już
        widać ewidentną przewage siły .....
        Pozdrawiam Monika
    • aneta.wis Re: Rocznik 74! 18.06.04, 23:22
      Witam cieplutko!

Mam na imię Aneta i 30-tka dopiero w listopadzie.
      Urodziłam się 07 listopada i moja córcia również!!! Razem obchodzimy urodziny,
      a męża portfel tego dnia aż świszczy z bólu!!!
      Jestem typowym zodiakalnym Skorpionem (...i tu też mąż ma podwójny ból głowy!!)
      gdy byłam w kolejnej ciąży mąż zaprotestował i zaznaczył iż termin porodu ma
      daleki od miesiąca skorpionów...urodził się synek Waga!..uff...

mama Oliwki (11 lat) i Kacperka (2l, 9m)
      • malgosik Re: Rocznik 74! 19.06.04, 17:54
        Kobieta osiąga pełnię swej kobiecości dopiero po 30. Nie wiem, czy lepiej
        wyglądam, ale na pewno lepiej się czuję, niż wtedy, gdy byłam np. w liceum.
        Nie mogę się już doczekać 17 września i 30 świeczek na torcie.
        Pozdrawiam
        Gosia
    • syl125 Re: Rocznik 74! 21.06.04, 09:13
      Wpisuje sie na liste.Ja tez jestem lwica z poczatku sierpnia.30 nie jest mi
      straszna, wszyscy nie wieza ze mam prawie 30, mowia ze wygladam conajmiej 4
      lata mlodsza.Ja nigdy w zyciu nie pudrowalam sie, nie malowalam sie codziennie,
      tylko podczas imprez (nawet nie przepadam sie malowac) i mysle ze to tez duzo
      dalo. Maz jest dumny ze wygladam na mlodsza.
      Pozdrawiam
    • renata.s Re: Rocznik 74! 13.08.04, 20:55
      Ta magiczna liczba ... padła 22 marca. Mam wrażenie, że od tego czasu wciąż
      szwankuje moje zdrówko - czym skorupka nasiąkła za młodu ... teraz są efekty.
      Ale czuję się młodo, a moje Słoneczko 2 września skończy 3 latka. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka