mamalgosia 01.12.11, 10:36 co myślicie na ten temat www.fakt.pl/Harryego-Pottera-wymyslil-Polak,artykuly,138466,1.html Właśnie usłyszałam w tv, znalazłam w necie i nie wiem, co o tym myśleć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melmire Re: Harry Potter 01.12.11, 10:42 I co, po za zbiezonoscia imienia i nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Harry Potter 01.12.11, 10:43 Ale w czym problem? Że ktos kiedyś tak nazwał zupełnie innego bohatera? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Harry Potter 01.12.11, 11:07 No patrz, a Harry Harrison raz nadał postaci w swojej noweli nazwisko Pas Ratunkowy. To dopiero spisek! Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Harry Potter 01.12.11, 15:11 Polacy nie gęsi i swojego Harrego mają ... Widziałam to wczoraj i się uśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Harry Potter 01.12.11, 15:15 mamalgosia napisała: > co myślicie na ten temat > rel="nofollow">www.fakt.pl/Harryego-Pottera-wymyslil-Polak,artykuly,138466,1.html > Właśnie usłyszałam w tv, znalazłam w necie i nie wiem, co o tym myśleć Ano nic, przypadek. Pomysl sobie, jak sie od paru lat musza czuc stada prawdziwych Harrych Potterow! Drugie imiona pewnie odkurzyli albo przedstawiaja sie per Harald, Henry czy Harrison... Odpowiedz Link Zgłoś